Emne nr.: 361-IT-52026-09
Emne nr.: 361-IT-52026-09

Der er overhovedet ingen tvivl om, at I alle i den grad vil nyde at slippe væk hjemmefra for at tilbringe en skøn ferie i det feriehus, du leder efter. Glæd jer til at få masser af tid til hinanden og til de mange, uforglemmelige ferieoplevelser der venter jer.

I forbindelse med din søgning efter ”billigt feriehus toscana” er det af væsentlig betydning for dig, at du får mulighed for at vælge mellem så mange feriehuse som muligt. Det forøger nemlig dine chancer for at finde netop det feriehus, der opfylder dine behov. Kort sagt: du har brug for overblik. Og overblik er præcis, hvad du får her på hjemmesiden; vi giver dig nemlig altid det største udvalg.

Når din søgning efter ”billigt feriehus toscana” er ved at være ved ovre, fordi du har fundet nøjagtig det feriehus, familien drømmer om, mangler du kun én ting. Du skal nemlig have bookingen overstået, sådan at alt er i orden, og du har sikret dig dit feriehus i den periode, hvor I gerne vil på ferie. Bookingen er hurtigt klaret, for den foregår direkte over nettet.

Et feriehus, der ikke er så dyre, er et ideelt udgangspunkt for en billig ferie. Du vil til enhver tid kunne finde det største udvalg af billige feriehuse på siden her. Der er flest feriehuse til maks. 3.000 kroner for en uge at vælge mellem, når din ankomstdato ligger uden for juni, juli og august.

Når du vælger et feriehus til maks. 3.000 kroner for en uge, kan hele familien glæde sig til at få endnu flere penge til de ferieoplevelser, som Toscana byder på. I kan selvfølgelig også vælge at forkæle jer selv med ekstra god mad på ferien.

Det hører til undtagelserne, at du kan finde et feriehus til maks. 3.000 kroner for en hel uge i denne sommerperioden. Du vil få langt flere muligheder, hvis du vælger en ankomstdato, som ikke ligger i en højsæson.

Naturligvis kan du have held til at finde et feriehus til en billig pris i de mest eftertragtede uger, men det hører til sjældenhederne.

Der findes ferieområder, hvor der er opført mange store feriehuse, som for eksempel har egen poolafdeling eller et aktivitetsrum med sjove spil. Sådanne luksus feriehuse hører til i den dyre ende af skalaen. Konsekvensen er, at der i reglen vil være en mindre mængde af feriehuse, som koster maks. 3.000 kroner for en uge, i sådanne områder.

Hvis du skulle komme i sådan en situation, hvor du egentlig godt ville have mulighed for at vælge mellem flere billige feriehuse, råder vi til, at du udvider din søgning til et bredere geografisk område.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Et af de smukkeste og mest romantiske steder i og omkring Capoliveri er den henrivende strand i bugten Cala dell´Innamorata. Ifølge regionens legende var stranden scene for en tragisk afslutning på et forbudt kærlighedsforhold mellem de elskende Maria og Lorenzo, datter og søn af to internt stridende familier.

Hvis man holder ferie i Cortona i sommermånederne, kan man være med til at fejre middelalderfest. Festen stammer fra det 14. århundrede og er blevet fejret regelmæssigt siden 1994. Under festlighederne kæmper Cortonas fem bydele i en spændende armbrøst-konkurrence.

Et af Italiens smukkeste kursteder ligger i provinsen Siena i Toscana. Takket være byens termiske bade og den mediterrane atmosfære kan man sagtens kombinere wellness og ferie.

Landskabsmæssigt har området rundt om Colle di Val d´Elsa en masse at tilbyde. Den yndefulde bjergkæde, Montagnola Senese, ligger praktisk talt lige op ad byen. De smukke dale ved Elsa ligger heller ikke langt fra Colle di Val d´Elsa.

En særlig naturoplevelse er Grotte Gialle, en hule, der er berømt for sin gule farve og mystiske graveringer.

Den rolige beliggenhed midt i naturen får jer til at glemme hverdagen og giver familien et godt udgangspunkt for at slappe af og tage på hyggelige ture rundt om Partigliano.

Prisgaranti

Ferien er et af årets højdepunkter, men derfor er der ingen grund til at betale for høj en pris for det feriehus, du beslutter dig for for. Det kommer du aldrig til hos os, for du vil altid være dækket af vores prisgaranti, når du lejer her på portalen.

Såfremt du finder det feriehus, du har booket, til en billigere pris andet steds, overfører vi differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis du har behov for assistance eller du har spørgsmål vedrørende et feriehus, er du meget velkommen til at kontakte os. Det gælder selvfølgelig også, hvis du skulle have specielle ønsker til dit feriehus.

Vores erfarne kundeafdeling er klar til at hjælpe dig med de spørgsmål, du måtte have. Hvis du har specielle ønsker eller krav til det feriehus, du søger efter, er vi klar til at gøre en stor indsats for at indfri dem.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du er naturligvis også velkommen til at ringe på +45 8724 2251.

Vælg mellem 271 sommerhuse