Emne nr.: 361-IT-52026-09
Emne nr.: 361-IT-52026-09

Det forhold, at familien får masser af tid til hinanden og nøjagtig de ferieoplevelser, I selv skaber, er en meget stor del af glæden ved at tage på ferie i en feriebolig. I kan frit veksle mellem afslapning i jeres hyggeligt indrettede feriebolig og de mange ferieoplevelser, som venter jer i nærområdet.

Jo flere ferieboliger du får at vælge mellem, jo nemmere får du ved at finde præcis den feriebolig, der imødekommer dine krav til indretning og beliggenhed. Vi tilbyder altid det største udvalg af ferieboliger, og derfor vil du altid have de bedste muligheder hos os.

Når søgningen er forbi, og du har fundet den feriebolig, der skal danne rammen om familiens ferie, gælder det om at få bookingen gennemført. Det klares på ingen tid online - nemt og enkelt.

Din søgning efter ”billig feriebolig toscana” har bragt dig til denne portal, hvor du altid finder det største udvalg af billige ferieboliger. Det antal, du kan vælge imellem, varierer i vidt omfang i takt med årets gang.

Uanset hvilken feriebolig du beslutter dig for, og uanset hvilket ferieområde du gerne vil til, kan du glæde dig til en ferie med ekstra penge til oplevelser og forkælelse.

I sommermånederne og skolernes øvrige ferie, hvor efterspørgslen er høj, er udvalget af billige ferieboliger til maks. 3000 kroner for en uge ret begrænset; du kan dog have held til at finde et last minute tilbud.

Det sker af og til, at en feriebolig med kort varsel bliver nedsat om sommeren. Du kan derfor have held til at finde sådan et lastminute tilbud, men de er sjældne.

Det spiller ind på det antal af billige ferieboliger, du kan vælge mellem, hvilket ferieområde det drejer sig om. Hvis det f.eks. drejer sig om et område, hvor der findes en stor mængde af poolhuse og/eller store ferieboliger med plads til 12 personer eller flere, vil de altid være dyrere end almindelige ferieboliger. Resultatet vil i nogle tilfælde være, at du ikke får så mange billige ferieboliger, som koster maks. 3.000 kroner for en uge, at vælge mellem.

I situationer, hvor du gerne vil have mulighed for at vælge mellem flere billige ferieboliger, er det vores anbefaling, at du udvider det område, du søger i. På den måde øger du nemlig mængden af de ferieboliger, som indgår i søgningen.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Omkranset af Chiantis vinbjerge finder man en af de mest enestående seværdigheder i Toscana - klosteret og det samtidigt velrenommerede vingods Badia A Passignano.

I Cinigiano forener Toscanas farver sig. De frodige, tætte, grønne skove og det sølvfarvede genskær fra oliventræerne blander sig med sensommerens gule solsikkehoveder i det bløde bakkelandskab.

Hvis I gerne vil være aktive, er det også muligt i Celle Sul Rigo. Her kan man altid gå sig en rask tur, vandre i området eller svinge sig på cykelsadlen. Med sin ideelle placering er Celle Sul Rigo et godt udgangspunkt for ture i det toscanske landskab.

Omkring 30 km fra provinshovedstaden Siena ligger den hyggelige by Montalcino, der tidligere har været bosat af etruskerne.

Det toscanske køkken har et godt ry ude i verden på grund af sine kreativitet og iderigdom. I flere restauranter, på tavernaer og typiske trattorias serveres typiske italienske retter med kalv, svin, lam og fisk samt regionale grøntsager og krydderurter, der giver det toscanske køkken sin helt unikke velsmag.

Prisgaranti

Du kan være forvisset om, at du til hver en tid booker din feriebolig til markedets laveste pris her på siden. Som kunde hos os bliver du nemlig automatisk omfattet af vores prisgaranti.

Prisgarantien betyder kort og godt, at såfremt du finder den feriebolig, du har lejet, til en billigere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris og udbetaler prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af vores prisgaranti. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis du skulle sidde tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker til din feriebolig, så kontakt vores kundeafdeling.

Vi har mange års erfaring med udlejning af ferieboliger, og vi vil altid gerne hjælpe.

Giv os et kald på +45 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage på din henvendelse så hurtigt som muligt.

Vælg mellem 362 sommerhuse