Et sommerhus i Vellerup Sommerby er den perfekte ramme om et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner.
Vælg mellem 28 sommerhuse
Vellerup Sommerby udlejning_130-E16667
Emne nr. 130-E16667

I det smukke Hornsherred ned til Isefjorden ligger det hyggelige ferieområde Vellerup Sommerby med sommerhuse til udlejning. Et familievenligt og naturskønt område med kun få hundrede meter til badestranden og 6 km til indkøb og spisesteder. Har I lyst til at besøg Orø, er der daglige afgange fra Hammer Bakke. Ta’ evt. cyklerne med og oplev den smukke og fredelig ø. Der er også virkelig smukke cykel- og vandreruter langs fjorden, hvor I kommer forbi mange hyggelige små havne. Vil I bare gerne nyde udsigten og roen på vandet, kan I bl.a. tage med turbåden Emma, og er I interesseret i gamle træskibe, bør I besøge Holbæk Gl. Havn.

Kan I lide at finde, er der flere fine fiskepladser meget tæt på Vellerup Sommerby. Tættest på ligger Hammerbakker, hvor der kan fanges havørreder og fiskes efter muslinger.

Der er mange spændende udflugtsmål inden for en radius på 20 km fra Vellerup Sommerby. Et af dem er Brorfelde Observatorium, der er Danmarks største stjerneobservatorium. Blot en halv times kørsel fra Vellerup Sommerby ligger Roskilde, hvor Vikingeskibsmuseet er en af de helt store attraktioner. Her er udstillet 1000 år gamle skibe og der er mulighed for at komme ud og sejle med et ægte vikingeskib. Gå heller ikke glip af et besøg i Roskilde Domkirke, der er optaget på UNESCOs Verdensarvsliste.

Lej dit sommerhus i Vellerup Sommerby her!

Hos os finder du når som helst et stort udvalg, og derfor kan du enkelt og sikkert finde dit sommerhus i Vellerup Sommerby her. Dag ud og dag ind, hele året rundt. Derfor kan du på kort tid danne dig et overblik over alle mulighederne, og nemt finde frem til det helt rigtige sommerhus i Vellerup Sommerby. Disse fordele er 100 % gratis for dig. Der er prisgaranti på alle sommerhuse, som udlejes gennem os, så du får altid markedets laveste pris på et sommerhus i Vellerup Sommerby hos os.

På denne måde får du det højeste antal af sommerhuse at vælge imellem

Der er hvert år stor efterspørgsel efter sommerhuse, og derfor handler det om at være så tidligt ude, som det kan lade sig gøre.

Prisgaranti og kundeservice

Når du vælger at leje et sommerhus i Vellerup Sommerby hos Feline, vil du naturligvis være dækket af vores prisgaranti. Vi står inde for, at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer dit foretrukne sommerhus i Vellerup Sommerby til en pris, som er lavere end vores.
Hvis der en sjælden gang sker en fejl i vores priskontrol, godtgør vi dig hele differencen. Summen overføres direkte til din konto.
Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus i Vellerup Sommerby, så kontakt os endelig. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Super fin betjening. Dette sted kan jeg anbefale på det varmeste. Særdeles hurtig tilbagemelding på forespørgsel. Meget og relevant information om selve opholdet.

Ingen problemer, alt forløb nemt og enkelt.

Vælg mellem 28 sommerhuse

Andre artikler om Isefjord

 • Sommerhus Isefjord

  Området ved Isefjorden er meget familievenligt både hvad angår badestrande, cykelruter, seværdigheder og attraktioner. Gode udflugtsmuligheder – sejlads med turbåd eller en dagstur til skønne Orø, som også har meget at byde på!
  Isefjord
 • Leje af privat sommerhus Orø

  Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et privat sommerhus til leje Orø. Du kan nemt finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
  Leje af privat sommerhus Orø Emne nr.: 090-36610

Andre artikler

 1. Sommerhus Odsherred

  Odsherred er et naturskønt og fredeligt sommerhusområde, hvor I kan vælge mellem hundredevis af skønt beliggende sommerhuse til enhver pengepung. Glæd jer til flere skønne og meget børnevenlige strande med lavt vand, hvor I kan hygge jer sammen med børnene. Der er mange muligheder for udflugter, f.eks. til Sjællands største vandland som I finder i Sommerland Sjælland.
  Odsherred Emne nr. 090-60787
 2. Sommerhus Sjælland

  Langs Sjællands kyster findes mange af de mest børnevenlige strande der findes i Danmark. Naturen er i topklasse på Sjælland. Der er mange muligheder for lystfiskere, og det samme gælder alle der holder af at vandre eller cykle igennem naturskønne omgivelser.
  Sjælland_Depositphotos_649065150_S