Glæd dig til et dejligt ophold sammen med familie eller venner i et stort sommerhus Fyn privat. Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus hos Feline Holidays.
Vælg mellem 79 sommerhuse Destinationer under Fyn

Lej dit stort sommerhus Fyn privat her!

Hos Feline finder du altid det største udvalg, og derfor kan du uden problemer finde et skønt stort sommerhus Fyn privat hos os. 24 timer i døgnet, 365 dage om året. Derfor kan du på kort tid danne dig et overblik over alle mulighederne, og nemt finde frem til det helt rigtige stort sommerhus Fyn privat.

Det koster dig intet som helst at opnå alle disse fordele. Vi garanterer at der ikke er nogen udlejningsbureauer der tilbyder dit foretrukne stort sommerhus Fyn privat til en lavere pris end os.

På denne måde får du flest mulige sommerhuse at vælge imellem

Brugervurderinger

Fedt familie område med masser af børn og liv. Dejlig strand i nærheden og centralt beliggenhed i forhold til aktiviteter og de større byer.  

Tæt på skov og strand samt minigolf.

Det er et dejligt stille og roligt sted, velegnet til børnefamilier, da der er mange andre børn at lege med.

Prisgaranti og kundeservice

Når du har fundet det stort sommerhus Fyn privat, som skal danne rammen om familiens ferie, kan du straks booke det direkte over nettet. Du vil helt automatisk være dækket af Felines prisgaranti. Det betyder ganske enkelt at vi garanterer dig, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer dit foretrukne stort sommerhus Fyn privat til en pris, som er billigere end vores.

Skulle der en sjælden gang forekomme en smutter i vores priskontrol, udbetaler vi dig hele prisforskellen. Pengene bliver overført direkte til din konto.

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter et stort sommerhus Fyn privat, så kontakt os endelig. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Har booket et sommerhus. Det var nemt og hurtigt.

Vi bookede sommerhuset meget sent som et last-minute-tilbud - vi fik mails prompte med bekræftelse, vi indbetalte samme dag, og dagen efter fik vi endnu en bekræftelse mht. at pengene var indbetalt - alt i alt fremragende service - stor ros til jer!

Som altid hos Feline uden problemer, lige som det skal være.

Vælg mellem 79 sommerhuse

Andre artikler om Fyn

Vis alle artikler om Fyn

Andre artikler