Glæd dig til et afslappende ophold sammen med familie eller venner i et sommerhusudlejning ved Løkken. Du kan så let som ingenting finde det helt rigtige sommerhus hos Feline Holidays.
Vælg mellem 1.297 sommerhuse Destinationer under Løkken

Lej dit sommerhusudlejning ved Løkken her!

Hos Feline Holidays finder du til hver en tid det største udvalg, og derfor kan du uden videre finde dit sommerhusudlejning ved Løkken her. Døgnet rundt, hele året rundt. Når du lejer et af dem gennem os får du altid flest huse at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Disse fordele koster dig ikke så meget som én krone. Vi har prisgaranti på alle vores sommerhuse, så vil altid få markedets llaveste pris på et sommerhusudlejning ved Løkken hos Feline.

På denne måde får du det højeste antal af sommerhuse at vælge mellem

Det er vældig populært at holde ferie i et sommerhusudlejning ved Løkken, og derfor er der også rift om dem.Jo før du går i gang med at lede efter et sommerhusudlejning ved Løkken til familiens ferie, jo bedre odds er der for et finde et sommerhus, som matcher alle dine krav.

Brugervurderinger

Tæt på vand og by.

Smuk natur og let til indkøb.

Gå afstand til byen og havet. Fantastisk udsigt fra huset.

Action house er et besøg værd og så er stranden dejlig.

Prisgaranti og kundeservice

Alle huse som udlejes gennem os er dækket af vores prisgaranti. Det betyder simpelthen at vi står inde for, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer dit foretrukne sommerhusudlejning ved Løkken til en pris, som er billigere end vores.

Skulle der en sjælden gang forekomme en fejl i vores priskontrol, udbetaler vi dig hele differencen i prisen. Summen vil blive indsat direkte på din konto.

Hvis du har spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhusudlejning ved Løkken, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Let og smertefrit og med hjælp, når der var behov for det!

Utroligt nemme at komme i kontakt med. Også over hele weekenden, Og så er priserne meget konkurrence dygtige.

Dejligt med kompetente medarbejdere der kunne hjælpe og vejlede hele vejen igennem.

Jeg og min familien kommer bare igen og igen tilbage til FELINE. Kort og godt. De har huse for alle og de er super søde til at svare på spørgsmål hvis man overhovedet har nogen...

Vælg mellem 1.297 sommerhuse

Andre artikler om Løkken

 • Sommerhus Løkken

  Løkken er et af de største og mest populære områder langs den jyske vestkyst. Her findes mere end 1.000 skønt beliggende sommerhuse i naturskønne omgivelser. Se fiskerne lande fangsten på den dejlige og børnevenlige strand. Shop løs i butikker og på markeder, hyg jer i Action House og kig indenfor i Børglum Kloster.
  Skønt sommerhus til 7 personer beliggende på en stor natugrund i Løkken, kun 120 m fra havet.
 • Luksus sommerhus Løkken Norgesvej

  Glæd dig til et dejligt ophold sammen med familie eller venner i et luksus sommerhus Løkken Norgesvej. Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
  Luksus løkken norgesvej Emne nr. 130-A08940
 • Sommerhus Løkken privat Jomfrubakkerne

  Glæd dig til et afslappende ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Løkken privat Jomfrubakkerne. Du kan så let som ingenting finde det helt rigtige sommerhus hos Feline.
  Løkken privat jomfrubakkerne Emne nr. 121-11-4240
Vis alle artikler om Løkken

Andre artikler

 1. Sommerhus Nordjylland

  I Nordjylland findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra Vigsø i vest, over Skagen i Nord til Hals i øst, finder du tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
  Skønt sommerhus til 12 personer, med swimmingpool, beliggende i Rødhus.