Stenbjerg ligger i det naturskønne område Nationalpark Thy – tæt på det brusende Vesterhav og samtidig i kort afstand til flere spændende museer. Perfekt destination til både afslapning og aktiviteter som vandre- og cykelture, rideudflugter samt badning og vandsport.
Vælg mellem 34 sommerhuse
Lækkert luksushus til 6 personer beliggende i Stenbjerg, som er en af de mest velbevarede, oprindelige fiskerlandsbyer i Nordvestjylland.
Lækkert luksushus til 6 personer beliggende i Stenbjerg, som er en af de mest velbevarede, oprindelige fiskerlandsbyer i Nordvestjylland. Huset har 3 terrasser, hvor den ene er aflukket, hvilket er en fordel for familien, som har småbørn. Ligeledes for dig som medbringer din hund. Emne nr. 089-490

Landsbyen Stenbjerg i Thy ligger bekvemt i læ for vestenvinden kun halvanden kilometer fra det hyggelige miljø omkring de maleriske redskabshuse ved Stenbjerg Landingsplads, som blev opført af de lokale fiskere omkring år 1900, og i dag efter en omfattende restaurering bliver de anvendt af fritidsfiskere. Et af husene rummer en interessant lille udstilling om natur og landskab. I disse rolige og fredelige omgivelser ligger også et bygningsfredet redningshus med en lokalhistorisk udstilling.

Stenbjerg Strand (2 km) og Lyngby Strand (15 km) i Nationalpark Thy er dejlige sandstrande med sten. Strandene, beliggende ud til det skønne Vesterhav mellem Hanstholm og Agger, er godt 50 meter brede og 300 meter lange. Bemærk at vanddybden er ca. 2 meter, når man kommer 100 meter ud fra vandkanten. Stenbjerg Strand har Blå Flag klassifikation, nærliggende parkeringsplads, kiosk og toiletfaciliteter. Området er velegnet til windsurfing, og stranden indbyder til herlig leg med børnene. I kan spille bold, flyve med drage, eller fordrive tiden med at bygge sandslotte, lede efter rav og samle flotte strandskaller. Naturen omkring strandene er fredet og består af klitter, hede, moser og småsøer.

I det hele taget kan Nationalpark Thys storslåede naturskønne landskab, vidunderlige udsigter og friske luft opleves og nydes på mange måder. De mange veje og stier indbyder til vidunderlige vandreture, enten med guide eller på egen hånd, lige som det store og uspolerede areal, Nationalpark Thy udgør, også egner sig fantastisk godt til cykeludflugter. Vestkyststiens cykelrute (national cykelrute nr. 1) samt ture i områderne ved Flade Sø, Ørum Sø og Vandet Sø er særlig anbefalelsesværdige.

Få steder i Danmark er du sikker på så fantastisk en rideoplevelse som i Thy. I området omkring Stenbjerg findes flere forskellige udlejere af heste – eksempelvis Hillgaard Islændrridning i Nr. Vorupør (5 km), Flade/Ørum Sø ridning i Vestervig (20 km) og Stutteri Korreborg Islænderridning i Bedsted (17 km).

Lystfiskeren har næsten uanede muligheder i Thy. Prøv havfiskeri på en kuttertur til ”Det Gule Rev”, 2-3 timers sejlads fra Hanstholm og Vorupør med eks. M/S Heidi eller Rederiet Det Gule Rev. Smid snøren ud fra høfderne ved Agger Strand og Agger Tange (25 km), eller nyd nogle afslappende timer i rolige omgivelser sammen med hele familien ved eksempelvis Snedsted Fiskesø (15 km), Ræhr Fiskepark i Hanstholm (30 km) eller Sydthy Fiskeland i Bedsted (17 km).

I Hanstholm 30 km nord for Stenbjerg ligger Danmarks største bunkermuseum, hvor I kan opleve Nordeuropas største befæstningsanlæg fra 2. Verdenskrig. Attraktionens 3000 m2 museumsbunker indeholder spændende særudstillinger, og desuden er flere af rummene ført tilbage til deres originale udseende. Der er mulighed for at køre en ca. 10 minutter lang tur med ammunitionstoget gennem nogle af batteriets store bunkere hver dag i sommersæsonen samt i efterårsferien.

Vorupør Museum har åbent i sæsonen april til og med oktober og er beliggende i et bådeværft, som førhen byggede kuttere til vestkystens fiskere. Maskinerne er bevaret, istandsat og brugen af dem demonstreres på angivne tidspunkter. Museet formidler desuden historien om Vorupørs udvikling og de livsvilkår kystbefolkningen havde.

Leje af sommerhus i Stenbjerg med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du til hver en tid kan finde og leje et sommerhus i Stenbjerg med nøjagtig den beliggenhed du vil have. Sommerhusudlejning i Stenbjerg er ganske enkelt nemmere end nogen sinde før. Lej dit sommerhus i Stenbjerg nu og gør drømmen om en uforglemmelig ferie til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse i Stenbjerg - enkelt og sikkert
Det er ingen sag at bruge Feline til leje af sommerhus i Stenbjerg. Her kan du uden nogen problemer finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie i Stenbjerg. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus i Stenbjerg hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Stenbjerg her
Ferien er årets højdepunkt, men derfor er der jo på ingen måde nogen grund til at give mere end nødvendigt for den. Den situation vil du aldrig komme til at stå i hos os. Vi lover dig at uanset hvornår du lejer et sommerhus i Stenbjerg, et feriehus i Stenbjerg eller en feriebolig i Stenbjerg er der ingen der har en billigere pris end os. Feline giver dig ferie i Stenbjerg til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Stenbjerg nu!

Vælg mellem 34 sommerhuse

Områdeanmeldelser

2 voksne 1 barn 1 husdyr 14 overnatninger 2023 juli
God udsigt fra haven og til dels terassen. Desværre meget småt med vandreture fra huset, man skal bruge cykel eller bil for at komme afsted. Der var støj en nat fra aktiviteter ved den nærliggende hestestald.
Vorupør
6 voksne 0 børn 2 husdyr 7 overnatninger 2023 juli
Fuldstændig fantastisk beliggenhed i et vidunderligt område. Fuldstændig ugenert.
Lyngby strand
2 voksne 0 børn 2 husdyr 7 overnatninger 2022 juli
Der var skøn natur god plads til hundene og byen erskøn
Vorupør

Andre artikler

  1. Sommerhus Thy

    Fantastiske Nationalpark Thy, Danmarks første havbad i Vorupør, levendegjort Middelalderliv i Spøttrup samt spændende og lærerige aktiviteter i JyllandsAkvariet, hvor I kommer helt tæt på det maritime liv. Alt dette kan opleves på en ferie i dejlige Thy.
    Både på stranden ved Vorupør, Thy
  2. Sommerhus Vesterhavet

    Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Søndevig kyst og Vesterhavet