Hav, fjord og fantastiske strande, man kun tør drømme om: Det finder I langs den danske vestkyst. Ferieområderne ved Vestkysten byder på forskellige ferieaktiviteter, så hele familien kan nyde ferien i et sommerhus. Solnedgangen får du gratis med i pakken, når du er på ferie ved Vestkysten – og vi garanterer at det aldrig bliver kedeligt her!
Vælg mellem 19.588 sommerhuse
Sommerhus Vestkysten_160-A4310
Emne nr. 160-A4310

Naturen ved den danske vestkyst er spektakulær: Kilometer lange og brede strande med fint sand danner det perfekte ferieparadis for hele familie. Hertil kommer også Vadehavet, der er på UNESCO´s Verdensarvsliste. En af de smukkeste strande finder I ved det lille fiskerleje Hvide Sande, der har kilet sig ind mellem Ringkøbing Fjord og Vesterhavet.

En ferie ved Vestkysten er fuld af oplevelser, der afhænger af, hvor langs kysten, I vælger at holde ferie. På sommerhusferien i Sønderjylland kan I tage til havet både mod vest og mod øst. Her kan I blandt andet betragte store stæreflokke højt på himlen.

Et andet imponerende sted langs vestkysten er Thyborøn med de stejle kyster i den modsatte ende af landet. Byen ved Limfjorden er kendt fors sin fantastiske strand og de hyggelige sommerhuse.

Når I holder ferie i et sommerhus ved Vestkysten, er Hvide Sande et oplagt sted at slå sig ned. Alene områdets placering på tangen mellem fjord og hav, gør byen fortryllende. I byens centrum finder I slusen med klapbro, og til de morgenfriske kan en tur på fiskeauktion anbefales. Hvis ikke man vil stille uret til før klokken 7, kan man i stedet få et indblik i fiskebestanden ved at besøge byens fiskerimuseum.

Seks kilometer nord for Hvide Sande troner en af Danmarks højeste fyrtårne, Lyngvig Fyr, med sine 53 højdemeter. Mod syd ligger Museum Abelines Gård. Gården, der i dag huser et museum, er opført i 1864.

I Sønderjylland vil I også finde flere museer i historiske omgivelser. Her får man et godt indblik i tidligere tider. Besøg blandt andet Kunstmuseet Brundlund Slot, Oldemorstoft eller Skærbæk.

Vesterhavet er et paradis for børn i alle aldre. På årstider, hvor der ikke ligefrem er strandvejr, kan I tage til et af de mange indendørs legelande – eksempelvis Bork Legeland. På den indendørs legeplads kan børnene brænde energi af på rutsjebaner, trampoliner og klatrevægge. Mens der er fuld fart på børnene kan de voksne også fornøje sig med forskellige aktiviteter.

Adventure Park er en forlystelsespark tæt på sommerhusområdet mellem Søndervig og Ringkøbing. Her kan I blandt andet spille fodbold, minigolf, billard og prøve kræfter med andre indendørs og udendørs aktiviteter. Familiepark West er også en sand fornøjelse for børn og barnlige sjæle. Her er både fiskesø, naturlegeplads, vandland, minigolf og mooncars. Men også WOW-Park tæt på Hvide Sande tilbyder et bredt og underholdende program med aktiviteter for børn og voksne.

At slappe af i et sommerhus er bare helt fantastisk. Men nogle gange skal man ud og bruge al sin energi. Den danske vestkyst er det perfekte sted for sjove aktiviteter i den friske luft. Der er rig mulighed for lange vandreture, cykelture eller hyggelige fisketure i det danske ferieparadis.

Der er masser af gode sejlsportsområder, hvor der også er mulighed for windsurfing og SUP. Opdag Danmark fra en ny vinkel på ture med kajak eller kano – eller måske endda fra hesteryg! Ja der er mange muligheder, når I holder ferie i en af de skønne områder langs Vesterhavet.

Privat sommerhusudlejning ved Vestkysten - professionel service

Alle sommerhuse til udlejning ved Vestkysten har private ejere. Af samme årsag kan du reelt kun leje et privat sommerhus ved Vestkysten. Når du beslutter at leje sommerhus privat ved Vestkysten hos Feline kommer du ikke ud for at noget går galt. Vi er på din side hele tiden og bakker dig op med professionel service og prisgaranti. Derudover får du lokal service overalt via Felines samarbejdspartnere. Sommerhus privat udlejning ved Vestkysten? Svaret er simpelt: Lej sommerhus privat ved Vestkysten hos Feline!

Største udvalg af sommerhuse til leje ved Vestkysten

På denne hjemmeside finder du døgnet rundt det største udvalg af sommerhuse ved Vestkysten. Feline har samlet sommerhuse ved Vestkysten fra mere end 50 forskellige udlejningsbureauer og har gjort det til den rene leg at søge blandt dem alle sammen.

Leje af sommerhus ved Vestkysten med den bedste beliggenhed

”Én portal - alle sommerhuse” betyder kort og præcist at du til hver en tid kan finde og leje et sommerhus ved Vestkysten med den helt rigtige beliggenhed. Sommerhusudlejning ved Vestkysten er kort sagt nemmere end nogen sinde før.

Udlejning af sommerhuse ved Vestkysten - enkelt og sikkert

Det er nemt og enkelt at bruge Feline til leje af sommerhus ved Vestkysten. Her kan du uden nogen problemer finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie ved Vestkysten. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at booke det.

Ferie til en go´pris - lej sommerhus ved Vestkysten her

Ferien er årets højdepunkt, men derfor er der jo ikke nogen årsag til at give mere end nødvendigt for den. Det kommer du aldrig til hos os. Vi garanterer at ligegyldigt på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus ved Vestkysten, et feriehus ved Vestkysten eller en feriebolig ved Vestkysten er der ingen der har en billigere pris end os. Feline betyder ferie ved Vestkysten til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus ved Vestkysten nu!

Vælg mellem 19.588 sommerhuse

Andre artikler

  1. Sommerhus Vesterhavet

    Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Søndevig kyst og Vesterhavet