Emne nr.: 332-020137
Emne nr.: 332-020137

Du kan uden videre finde det sommerhus, der imødekommer jeres ønsker til ferien. Det skyldes den helt enkle forklaring, at langt størsteparten af de mange sommerhuse, som du finder her på hjemmesiden, er opført tæt ved vandet. Det giver dig helt automatisk et meget stort udvalg og dermed også de bedste odds for at finde det perfekte sted. Det tager ikke mange minutter at få klaret bookingen, og når den er på plads, kan I alle glæde jer, til I skal af sted.

Hvad er bedre end at leje et sommerhus til ferien? Her kan I nyde nogle skønne dage sammen på jeres egne præmisser. Er I mest til aktiviteter i lokalområdet eller hygge ved det sommerhus, I har booket? Her bestemmer I selv dagens program.

Det er væsentligt, at du får mulighed for at vælge mellem så mange sommerhuse som muligt, når du er i gang med at arrangere familiens næste ferie. På den måde får du nemlig de bedste muligheder for at finde netop det sommerhus, der matcher jeres krav. Hvad det punkt angår kan du ikke finde et bedre sted at søge; her på Feline Holidays får du nemlig altid det største udvalg af attraktive sommerhuse.

Når søgningen er slut, og du har fundet netop det sommerhus, der matcher dine behov, står familien næsten med det ene ben ude i ferielandet. Men kun næsten. Bookingen skal gennemføres, før du kan slappe af og lade forventningens glæde indtage sin plads. Den er heldigvis hurtigt klaret, for den foregår nemt og enkelt online.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Fiskeriet har altid haft stor betydning i Skagen. Det ser man også af byens våbenskjold, hvor der er en hvid fisk på en rød baggrund.

Kan I lide at fiske, er Skagen et godt sted at holde ferie. Ved de mange bugters rolige vand venter jer mange skønne timer.

På Skagens Bamsemuseum kan børnene få timer til at gå med at kigge på de fine udstillinger. Der er mere end 100 montre.

Oplev Det Grå Fyr på helt tæt hånd. Fyret er det næsthøjeste i Danmark og viser stadigt søfarende sikker vej på havet.

Der er flere forskellige udstillinger inde i Det Hvide Fyr.

Der er ingen grund til at søge indenfor, når vinden blæser. Ta' i stedet børnene med ned til stranden og hjælp dem med at sætte drager op.

Skagen er også kendt for sine fiskerestauranter, hvor man kan nyde havets friskfangede lækkerier.

Prisgaranti

Du kan være forvisset om, at du altid lejer dit sommerhus til den laveste pris her på siden. Som kunde hos os kommer du nemlig helt automatisk ind under vores prisgaranti.

Prisgarantien betyder kort og godt, at såfremt du skulle finde det sommerhus, du har lejet, til en billigere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris og udbetaler prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte vores prisgaranti. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis der er noget, du er i tvivl om, eller du har spørgsmål eller særlige ønsker, så kontakt os endelig.

Vores kundemedarbejdere har en stor og bred erfaring med alle former for udlejning af sommerhuse og vil naturligvis også gerne hjælpe dig.

Giv os et kald på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage på din henvendelse så hurtigt som muligt.

Vælg mellem 23 sommerhuse