Emne nr.: 332-020229
Emne nr.: 332-020229

Ferien er den tid på året, hvor man trækker stikket til hverdagens travle rutiner. Man tager afsted hjemmefra for at komme på afstand af det hele og for at få nye indtryk og spændende ferieoplevelser. Kort og godt: I har tid til hinanden, til at være sammen. Derfor skal familiens hund naturligvis også med.

På Feline Holidays finder du altid det største udvalg af ferieboliger med 1-4 husdyr tilladt. Det gør søgningen efter en feriebolig nem og ligetil.

Når du vælger en feriebolig til ferien eller weekendturen, kan du være helt sikker på, at der venter mange dejlige timer med familien eller vennerne forude. Om I er til aktiviteter og oplevelser i nærområdet eller I hellere vil hygge jer i den feriebolig, I har booket, er helt op til jer.

Det er vigtigt, at du får mulighed for at vælge mellem så mange ferieboliger som muligt, når du er i gang med at organisere familiens kommende ferie. På den måde får du nemlig de bedste muligheder for at finde præcis den feriebolig, der imødekommer jeres behov. På det punkt kunne du ikke have fundet et bedre sted at søge; her på Feline Holidays får du nemlig til hver en tid det største udvalg af dejlige ferieboliger.

Når du har fundet den feriebolig, du ønsker dig, er der ingen grund til at udskyde beslutningen. Book din feriebolig straks, så er alt på plads til en uforglemmelig ferie.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Grenen nord for Skagen er lige der, hvor havene mødes.

Selv om Skagen ligger på østkysten, er vestkysten ikke længere væk, end at man kan se både solopgang og solnedgang over havet.

På Naturhistorisk Museum i Skagen kan man få et godt indblik i ferieområdets flora og fauna.

Den 40 meter høje Råbjerg Mile er Danmarks største vandreklit. Klitten nærmer sig havet med 15 meter om året. Et virkelig smukt sted at gå tur, og børnene vil elske den kæmpestore sandkasse.

Ægteparet Anna og Michael Ancher og deres datter Helga skabte et utal af malerier, hvoraf mere end 250 er udstillet i Anchers Hus.

Er I vilde med ægte smørrebrød, som det kun laves i Danmark, så book et bord hos Dit Smorrebrod i Skagen.

Til sammen fortæller de tre fyr ved Skagen; Vippefyret, Det Grå Fyr og Det Hvide Fyr en interessant historie.

Prisgaranti

Ferien er et af årets højdepunkter, men derfor er der alligevel ingen grund til at betale for meget for den feriebolig, du beslutter dig for for. Det kommer du aldrig til hos Feline Holidays, for du vil altid være omfattet af vores prisgaranti, når du booker her på portalen.

Skulle du finde den feriebolig, du har booket, til en lavere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris, sådan at du får udbetalt prisforskellen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis du skulle sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker til din feriebolig, så kontakt endelig vores kundeafdeling.

Vores kundemedarbejdere har mange års erfaring med udlejning af ferieboliger og vil selvfølgelig også gerne hjælpe dig.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. Du er selvsagt også velkommen til at give os et kald på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 166 sommerhuse