Emne nr.: 332-020229
Emne nr.: 332-020229

Ferien er noget ganske særligt, og et sommerhus er den ideelle ramme omkring den. Uforglemmelige ferieoplevelser og alverdens tid til hinanden er, hvad der venter jer i det sommerhus, I bestemmer jer for.

I din søgning efter et sommerhus har det stor betydning for dig, at du får så mange sommerhuse som muligt at vælge mellem. Herved forbedrer du nemlig dine muligheder for at finde det helt rigtige sted. Hvad antallet af sommerhuse angår, er du i de bedste hænder her på hjemmesiden. Det skyldes at det altid er hos Feline Holidays, at du finder det største udvalg af sommerhuse. Hver eneste dag, året rundt.

Når søgningen er afsluttet, og du har udvalgt dit sommerhus, mangler du kun at få overstået bookingen. Den del foregår uden videre online, så det tager ikke mange øjeblikke at få bookingen på plads.

Ferien er den tid på året, hvor man trækker stikket til hverdagens hektiske rutiner. I tager afsted hjemmefra for at komme på afstand af det hele og for at få nye indtryk og spændende oplevelser. Kort sagt: I har tid til hinanden, til at være sammen. Derfor skal familiens hund helt klart også med.

Et sommerhus med husdyr tilladt kan rumme op til 4 husdyr. Find præcis det sommerhus der passer til din familie på Feline Holidays.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Skagen er det perfekte valg, hvis man gerne vil holde ferie i pagt med naturen.

De karakteristiske Skagen huse præger stadigt bybilledet. De gulmalede huse med de røde tegltag er et smukt syn, når man går rundt i den gamle bydel.

Ægteparet Anna og Michael Ancher og deres datter Helga skabte et utal af malerier, hvoraf mere end 250 er udstillet i Anchers Hus.

På kunstmuseet Anchers Hus kan man fortabe sig i en verden af malerier, der alle er skabt af familien Ancher.

I Skagen kan man se en statue af de to berømte Skagenmalere Peder Severin Krøyer og Michael Ancher.

Prisgaranti

Vi lægger meget stor vægt på at vise dig det mest komplette udvalg af sommerhuse til den billigste, aktuelle pris. Der er prisgaranti på samtlige sommerhuse, du kan leje her på siden - og du bliver helt automatisk omfattet af den, når du booker et sommerhus hos os.

Såfremt du finder det sommerhus, du har booket, til en billigere pris andet steds, overfører vi prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af Feline Holidays's prisgaranti. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker til dit sommerhus, så kontakt vores kundeafdeling.

Vores kundemedarbejdere har mange års erfaring med udlejning af sommerhuse og vil selvfølgelig også gerne hjælpe dig.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 166 sommerhuse