Et sommerhus til leje i Løkken privat er den perfekte ramme om et dejligt ophold sammen med familie eller venner.
Vælg mellem 1.325 sommerhuse Destinationer under Løkken

Lej dit sommerhus til leje i Løkken privat her!

Hos os finder du til hver en tid det største udvalg, og derfor kan du uden problemer finde et passende sommerhus til leje i Løkken privat her. 24 timer i døgnet, hele året rundt. Når du lejer et af dem gennem os får du altid flest huse at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Det slet ikke noget at få de mange fordele. Vi står inde for at der ikke er andre udlejningsbureauer som tilbyder dit foretrukne sommerhus til leje i Løkken privat til en lavere pris end vores.

Sådan får du flest mulige sommerhuse at vælge imellem

Tips til oplevelser i området

Dejlig område med mange oplevelsesmuligheder.

Fantastisk strand, findes ikke bedre i Danmark.

Fantastisk placering i forhold til strand og by og Løkken er bare dejlig

Top lækkert område. 125 meter til vandet holdte stik. Dejligt stort græsareal, terrasse på alle sider af huset. Fin afstand til naboer.

Dejligt stille og roligt område, lige efter min smag. Tæt på vandet og ikke langt til indkøb med bil. Skøn natur.

Prisgaranti og kundeservice

Når du har fundet det sommerhus til leje i Løkken privat, som skal danne rammen om familiens ferie, kan du straks booke det direkte over nettet. Du vil helt automatisk være dækket af Felines prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer dit foretrukne sommerhus til leje i Løkken privat til en pris, som er billigere end vores.

Hvis der en sjælden gang sker en fejl i vores priskontrol, refunderer vi dig hele differencen. Summen vil blive overført direkte til din konto.

Hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus til leje i Løkken privat, så kontakt os endelig. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Super god side og service. Vi har bestilt igennem Feline flere gange og det har altid været helt i orden service.

Bare i orden. Hurtig, kompetent og venlig ekspedition.

Super nemt ingen komplikationer, havde nogle spørgsmål til faciliteterne i huset som blev besvaret med det samme i dybden, ikke overfladisk.

Det er super nemt at booke et sommerhus. Finder som regel altid tilbage til Feline, da vi er meget tilfredse. PRØV DET

Vælg mellem 1.325 sommerhuse

Andre artikler om Løkken

 • Sommerhus Løkken

  Løkken er et af de største og mest populære områder langs den jyske vestkyst. Her findes mere end 1.000 skønt beliggende sommerhuse i naturskønne omgivelser. Se fiskerne lande fangsten på den dejlige og børnevenlige strand. Shop løs i butikker og på markeder, hyg jer i Action House og kig indenfor i Børglum Kloster.
  Skønt sommerhus til 7 personer beliggende på en stor natugrund i Løkken, kun 120 m fra havet.
 • Luksus sommerhus Løkken Norgesvej

  Glæd dig til et dejligt ophold sammen med familie eller venner i et luksus sommerhus Løkken Norgesvej. Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
  Luksus løkken norgesvej Emne nr. 130-A08940
 • Sommerhus Løkken privat Jomfrubakkerne

  Glæd dig til et afslappende ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Løkken privat Jomfrubakkerne. Du kan så let som ingenting finde det helt rigtige sommerhus hos Feline.
  Løkken privat jomfrubakkerne Emne nr. 121-11-4240
Vis alle artikler om Løkken

Andre artikler

 1. Sommerhus Nordjylland

  I Nordjylland findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra Vigsø i vest, over Skagen i Nord til Hals i øst, finder du tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
  Skønt sommerhus til 12 personer, med swimmingpool, beliggende i Rødhus.