Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus til leje Fyn privat. Du kan nemt og hurtigt finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
Vælg mellem 1.199 sommerhuse Destinationer under Fyn

Lej dit sommerhus til leje Fyn privat her!

Hos Feline finder du altid det største udvalg, og derfor kan du let finde et dejligt sommerhus til leje Fyn privat her. 24 timer i døgnet, 365 dage om året. Det giver dig overblik over alle mulighederne og sparer dig for tid og besvær, at du kan se dem alle på denne ene side.

Disse fordele er helt gratis for dig. Vi har prisgaranti på alle vores sommerhuse, så du får altid markedets lbilligste pris på et sommerhus til leje Fyn privat hos Feline Holidays.

På denne måde får du det højeste antal af sommerhuse at vælge imellem

Det er populært at holde ferie i et sommerhus til leje Fyn privat, og derfor er der også stor efterspørgsel efter dem.Jo før du går i gang med at gå på jagt efter et sommerhus til leje Fyn privat til familiens ferie, jo bedre odds er der for et finde et sommerhus, som opfylder alle dine krav.

Tips til området

Dejligt område. Gode muligheder for gåture i skoven og ved vandet. Og så ligger det lige i trekants området .Så der er mulighed for at se på byerne og deres seværdigheder

Fedt familie område med masser af børn og liv. Dejlig strand i nærheden og centralt beliggenhed i forhold til aktiviteter og de større byer.  

Der er en skøn natur omkring slottet. Velegnet til gå-og løbeture. Mange dejlige steder at besøge i omegnene. Sejltur i ø-havet.

fantastisk sted

Prisgaranti og kundeservice

Uanset hvilket sommerhus til leje Fyn privat du beslutter dig for, er du naturligvis dækket af Felines prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer dit foretrukne sommerhus til leje Fyn privat til en pris, som er lavere end vores.

Hvis der en sjælden gang sker en fejl i vores overvågning af priserne hos de andre udlejningsbureauer, godtgør vi dig hele prisforskellen. Summen bliver overført direkte til din konto.

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus til leje Fyn privat, så kontakt os endelig. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Meget tilfredse ;-) Har gennem flere år lejet sommerhuse og ferielejligheder gennem Feline og vi er meget, meget tilfredse. Det er nemt at booke og man får hurtigt svar og bekræftelse. Vi har en enkelt gang pga. sygdom, været nødt til at afbestille og det var uden problemer. God og overskuelig hjemmeside.

Vi har fundet og booket sommerhuset via Internettet, og er gået helt perfekt.

Nem og overskuelig booking.

Vælg mellem 1.199 sommerhuse

Andre artikler om Fyn

Vis alle artikler om Fyn

Andre artikler