Med en ferie ved Stillinge Strand har I et fantastisk godt udgangspunkt for et væld af spændende oplevelser. Her er I ved en dejlig, børnevenlig badestrand, har kort afstand til den hyggelige handelsby Slagelse, og er tæt ved de interessante historiske spor, vikingerne har efterladt i dette område. Kom helt tæt på vikingernes liv med et besøg på Vikingeborgen Trelleborg i Slagelse.
Vælg mellem 114 sommerhuse
Lyst sommerhus til 6 personer med spabad. Huset er beliggende ca. 150 m fra børnevenlig sandstrand og ca. 200 m fra cafe-/og restaurantmiljøet i Stillinge Strand.
Lyst sommerhus til 6 personer med spabad. Huset er beliggende ca. 150 m fra børnevenlig sandstrand og ca. 200 m fra cafe-/og restaurantmiljøet i Stillinge Strand. Emne nr. 090-74746

Stillinge Strand ligger omkring 15 km fra Slagelse, og er en skøn, bred strand med fint sand og kun langsomt stigende vanddybde. Særdeles rolig og børnevenlig og er desuden tilgængelig med barnevogn og for kørestolsbrugere. Dejlige og hyggelige omgivelser til badning, afslapning eller måske et spil beachvolley? Nyd også her den smukke solnedgang om aftenen mens I går langs strandkanten akkompagneret af bølgernes sagte skvulp . . .

Tæt ved Stillinge Strand findes fredelige, naturskønne områder som eksempelvis Danmarks fjerde største sø Tissø (afstand 20 km). Arealerne omkring søen er fredede, og her kan I nyde de store forekomster af vade- og vandfugle – blandt andet fra udsigtstårnet ved Fugledegård. Der er gode muligheder for dejlige vandreture ved Tissø, hvor der ud over den smukke natur også er det historiske islæt, at her har Danmarks største vikingehal ligget. Den er i dag udgravet og markeret med egepæle.

Vikingetiden kan I opleve på tæt hold, når I besøger Vikingeborgen Trelleborg i Slagelse. Her findes én af vikingernes store ringborge – bygget omkring år 980 af Kong Harald Blåtand for at styrke sin position i kampen om kongemagten. Et godt sted at blive klogere på vikingetidens militære magtsystem og vikingernes liv i det hele taget. Prøv samtidig en anderledes ferieoplevelse ved at deltage i museets levendegjorte aktiviteter såsom madlavning og kriger træning . . .

I Slagelse venter jer en hyggelig og stemningsfyldt shoppingoplevelse. Nyd de hyggelige torve, charmerende små gader og stræder med en lang række forskellige specialbutikker. I bymidten findes to varehuse samt VestsjællandsCenteret med et væld af butikker for enhver smag. Bliver benene trætte og maven tom, har Slagelse selvfølgelig også mange hyggelige og gode restauranter og cafeer, I kan slå jer ned på.

Gerlev Legepark tilbyder jer at komme langt væk fra den digitale verden og i stedet være fysisk aktive sammen med familien. Her er mulighed for at vælge mellem ikke mindre end 130 historiske spil og lege, hvor professionelle instruktører står klar til at guide og rådgive. Få jer en sjov og oplevelsesrig dag med aktiviteter, der er både lærerige og underholdende på en herlig udfordrende måde.

Lærerigt og interessant er det også at besøge Panzermuseum East, der har Danmarks største private samling af militærkøretøjer, uniformer og effekter mv. fra den østlige side af jerntæppet under den kolde krig. I den tilhørende action-park kan børnene slå sig løs på feltbanen, i befæstninger og sågar få en tur i sidevognen på en veteran-motorcykel. Parken er også som skabt til en dejlig picnic – med egne forsyninger, hvor I evt. kan supplere op med lækkerier fra Cafe Bomben!

Godt 30 km nord for Stillinge Strand ligger den hyggelige købstad Kalundborg. Der kan I besøge det kulturhistoriske Kalundborg Museum, som ligger i den historiske, gamle bydel. Museet formidler udviklingen fra oldtid til nutid med særlig vægt på vikingetiden og middelalderen samt havne- og dragthistorie. Den flotte, 5-tårnede kirke i Kalundborg, Vor Frue Kirke, er Nordeuropas eneste 5-tårnede centralkirke og anslås til at være omkring 800 år gammel.
I Kalundborg findes både skater- og basketballbane samt Munkesøens legeplads, der er en herlig, moderne legeplads med gode redskaber til både leg og motion.

Leje af sommerhus ved Stillinge Strand med den bedste beliggenhed

”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du når som helst kan finde og leje et sommerhus ved Stillinge Strand med den helt rigtige beliggenhed. Sommerhusudlejning ved Stillinge Strand er kort sagt nemmere end nogen sinde før. Lej dit sommerhus ved Stillinge Strand nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse ved Stillinge Strand - enkelt og sikkert

Det er ingen sag at anvende Feline til leje af sommerhus ved Stillinge Strand. Her kan du hurtigt og nemt finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie ved Stillinge Strand. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus ved Stillinge Strand hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus ved Stillinge Strand her

Ferien er årets højdepunkt, men derfor er der jo ikke nogen årsag til at betale for meget for den. Den situation vil du aldrig finde dig selv i hos Feline. Vi står inde for at ligegyldigt på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus ved Stillinge Strand, et feriehus ved Stillinge Strand eller en feriebolig ved Stillinge Strand er der ingen der har en billigere pris end os. Feline er ferie ved Stillinge Strand til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus ved Stillinge Strand nu!

Vælg mellem 114 sommerhuse

Områdeanmeldelser

3 voksne 2 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 marts
Dejligt roligt, med udsigt over markerne
Kongsmark
7 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2024 februar
Roligt, flot udsigt, meget tæt på vandet. I gå afstand til iskiosk og købmand
Stillinge Strand
2 voksne 1 barn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 december
Fint sted om vinteren
Stillinge Strand
3 voksne 1 barn 1 husdyr 7 overnatninger 2023 oktober
Tæt på stenstrand, men også muligt at gå til sandstrand.
Kongsmark
2 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2023 september
Tæt på strand og naturområde
Stillinge Strand

Andre artikler

  1. Sommerhus Slagelse

    Glæd jer til at holde ferie tæt ved de dejlige strande, der findes langs Musholm Bugt. I Slagelse venter rigtig gode muligheder for shopping i gågader og indkøbscentre - og så kan I også få et kig ind i vikingernes spændende verden.
    Arkitekttegnet sommerhus til 8 personer beliggende i Slagelse på en 955 m² stort naturgrund, ca. 200 m fra en god badestrand ved Kelstrup.
  2. Sommerhus Sjælland

    Langs Sjællands kyster findes mange af de mest børnevenlige strande der findes i Danmark. Naturen er i topklasse på Sjælland. Der er mange muligheder for lystfiskere, og det samme gælder alle der holder af at vandre eller cykle igennem naturskønne omgivelser.
    Sjælland_Depositphotos_649065150_S