Næsby Strand ligger dejlig centralt i forhold til mange familievenlige attraktioner som eks. Vikingeborgen Trelleborg og Gerlev Legepark. Danmarks fjerde største sø Tissø, der er omgivet af unik, fredet natur og fugleliv er et dejligt udflugtsmål til vandreture, mens Slagelse byder på et hyggeligt handelsliv og gode spisesteder.
Vælg mellem 46 sommerhuse
Dejligt lyst sommerhus til 6 personer beliggende i Næsby Strand, som er et ugeneret stykke naturområde med rigt dyreliv.
Dejligt lyst sommerhus til 6 personer beliggende i Næsby Strand, som er et ugeneret stykke naturområde med rigt dyreliv. Til huset hører en overdækket og åben terrasse, som ligger op til at slappe af og nyde solen. Haven indbyder til leg, der er bl.a. gynge, petanquebane samt en bålplads. Emne nr. 160-F2058

Næsby Strand ligger på Vestsjælland i naturskønne og fredelige omgivelser ved Musholm Bugt. Stranden er en børnevenlig sandstrand, hvor der dog forekommer enkelte sten. Kun 8 km fra Næsby Strand ligger Stillinge Strand, der er en skøn, bred strand med fint sand og langsomt stigende vanddybde. Her er særdeles roligt og børnevenligt med let tilgængelighed for barnevogne og for kørestolsbrugere. Dejlige og hyggelige omgivelser til badning, afslapning og måske et spil beachvolley? Her kan I også nyde den smukke solnedgang på en slentretur langs strandkanten akkompagneret af bølgernes sagte og stemningsfulde skvulp . . .

I Slagelse (12 km) kan I shoppe i stemningsfulde omgivelser. Nyd at gå på opdagelse i de hyggelige små gader og stræder, hvor der findes en lang række forskellige specialbutikker. I bymidten findes to varehuse samt VestsjællandsCenteret med et væld af butikker for enhver smag. Bliver benene trætte og maven tom har Slagelse selvfølgelig også mange hyggelige og gode restauranter og cafeer, I kan slå jer ned på.
Prøv også at opleve vikingetiden på tæt hold med et besøg på Vikingeborgen Trelleborg i Slagelse. Her findes én af vikingernes store ringborge – bygget omkring år 980 af Kong Harald Blåtand for at styrke sin position i kampen om kongemagten. Et godt sted at blive klogere på vikingetidens militære magtsystem og vikingernes liv i det hele taget. Prøv samtidig en anderledes ferieoplevelse ved at deltage i museets levendegjorte aktiviteter såsom madlavning og kriger træning . . .

I Gerlev Legepark kan I få jer en sjov og oplevelsesrig dag med aktiviteter, der er både lærerige og underholdende på en herlig udfordrende måde. Attraktionen tilbyder jer at komme langt væk fra den digitale verden og i stedet være fysisk aktive sammen med familien. Her er mulighed for at vælge mellem ikke mindre end 130 historiske spil og lege, hvor professionelle instruktører står klar til at guide og rådgive.
I nærheden af Næsby Strand ligger rolige, naturskønne områder som eksempelvis Danmarks fjerde største sø Tissø (afstand 26 km). Arealerne omkring søen er fredede, og her kan I uforstyrret nyde de store forekomster af vade- og vandfugle – blandt andet fra udsigtstårnet ved Fugledegård. Der er gode muligheder for dejlige vandreture ved Tissø, hvor der ud over den smukke natur også er det historiske islæt, at her har Danmarks største vikingehal ligget. Den er i dag udgravet og markeret med egepæle.
Lystfiskeri kan eksempelvis foregå ved Tude Å (14 km), hvor der er mulighed for at fange blandt andet aborrer, bæk- og regnbueørred.

Sjællands vestkyst er særdeles velegnet til cykeludflugter på de mange små, hyggelige veje med begrænset trafik. Der findes mange familievenlige ruter i området omkring Næsby Strand, så sving jer i cykelsadlen og nyd en aktiv feriedag i den pragtfulde natur og friske luft.

Leje af sommerhus ved Næsby Strand med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du døgnet rundt kan finde og leje et sommerhus ved Næsby Strand med nøjagtig den beliggenhed du ønsker dig. Feline er sommerhusudlejning ved Næsby Strand på den letteste måde. Lej dit sommerhus ved Næsby Strand nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse ved Næsby Strand - enkelt og sikkert
Det er nemt og enkelt at benytte Feline til leje af sommerhus ved Næsby Strand. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie ved Næsby Strand. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus ved Næsby Strand hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus ved Næsby Strand her
Ferien er familiens frikvarter, men derfor er der jo ingen grund til at give for meget for den. Den situation vil du aldrig havne i her. Vi lover dig at uanset på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus ved Næsby Strand, et feriehus ved Næsby Strand eller en feriebolig ved Næsby Strand er der ingen der har en billigere pris end vi har. Feline giver dig ferie ved Næsby Strand til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus ved Næsby Strand nu!

Vælg mellem 46 sommerhuse

Områdeanmeldelser

2 voksne 0 børn 1 husdyr 14 overnatninger 2024 marts
Huset ligger bare helt perfekt. det tager ca 2 min at gå ned til stranden, hvor man kan gå helt til Kongsmark/Frølunde Fed. Det er bare perfekt når man har hund med
Næsby Strand
3 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2023 november
omgivelserne er meget smukke med en fantastisk udsigt over Storebæltsbroen
Næsby Strand
10 voksne 2 børn 0 husdyr 4 overnatninger 2023 oktober
Trelleborg
Storebæltskysten
2 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 september
Dejlig strand med badebro et dejlig cykel område
Frølunde Fed
2 voksne 2 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 juli
Lige adgang til stranden
Frølunde Fed

Andre artikler

  1. Sommerhus Slagelse

    Glæd jer til at holde ferie tæt ved de dejlige strande, der findes langs Musholm Bugt. I Slagelse venter rigtig gode muligheder for shopping i gågader og indkøbscentre - og så kan I også få et kig ind i vikingernes spændende verden.
    Arkitekttegnet sommerhus til 8 personer beliggende i Slagelse på en 955 m² stort naturgrund, ca. 200 m fra en god badestrand ved Kelstrup.
  2. Sommerhus Sjælland

    Langs Sjællands kyster findes mange af de mest børnevenlige strande der findes i Danmark. Naturen er i topklasse på Sjælland. Der er mange muligheder for lystfiskere, og det samme gælder alle der holder af at vandre eller cykle igennem naturskønne omgivelser.
    Sjælland_Depositphotos_649065150_S