Drøsselbjerg Strand har en fantastiske udsigt over Storebælt samt gode muligheder for kystfiskeri. Få kilometer sydpå ligger en af egnens bedste og mest børnevenlige badestrande, og i kort afstand finder I både spændende attraktioner, rekreativt naturområde samt naturlegeplads.
Vælg mellem 48 sommerhuse
Rigtigt flot indrettet feriehus til 6 personer beliggende i det skønne Drøsselbjerg Strand med kort afstand til vandet og bademuligheder fra badebro.
Rigtigt flot indrettet feriehus til 6 personer beliggende i det skønne Drøsselbjerg Strand med kort afstand til vandet og bademuligheder fra badebro. Huset er omgivet af en dejlig træterrasse, hvor solen kan nydes hele dagen. Emne nr. 130-E20464

Det fredelige og naturskønne område Drøsselbjerg Strand ligger 17 km fra Slagelse med en fantastisk udsigt over Storebælt. Der er gode muligheder for at fange både havørreder og hornfisk fra kystlinjen her. Kun 6 km sydligere finder I den skønne, brede Stillinge Strand, der er særdeles børnevenlig med langsomt stigende vanddybde og dejlig fint sand. Området er roligt og meget tilgængeligt for såvel barnevogne som kørestolsbrugere. På Stillinge Strand kan I sammen nyde en dejlig sommerdag med leg og vandpjask, lede efter rav eller fange krabber, slikke sol og slappe af. Når aftenen falder på er det vidunderlig afslappende at iagttage solen gå ned til lyden af sagte bølgeskvulp.

Tæt ved Drøsselbjerg Strand findes fredelige, naturskønne områder som eksempelvis Danmarks fjerde største sø Tissø (16 km). Arealerne omkring søen er fredede, så her kan I uforstyrret nyde de store forekomster af vade- og vandfugle – blandt andet fra udsigtstårnet ved Fugledegård. Der er gode muligheder for dejlige vandreture ved Tissø, hvor der ud over den smukke natur også er det historiske islæt, at Danmarks største vikingehal har ligget her. Den er i dag udgravet og markeret med egepæle.

Slagelse (17 km) er en hyggelig og stemningsfyldt by at shoppe i. Nyd de hyggelige torve og charmerende små gader og stræder, der indeholder en lang række forskellige specialbutikker. I bymidten findes to varehuse samt VestsjællandsCenteret med et væld af butikker for enhver smag. Bliver benene trætte og maven tom kan I lægge vejen forbi en af Slagelses mange gode restauranter og cafeer.

Loch Ness er, navnet til trods, et smukt areal i kuperet landskab med en skøn naturlegeplads, børnene vil elske at slå sig løs på. Pladsen ligger i Kalundborg (22 km) og er anlagt, hvor der tidligere blev foretaget grusgravning. I søerne er udsat ca. 40 forskellige arter af gæs og ænder, der er anlagt gangstier i området, og jeres medbragte madkurv kan I spise ved de opsatte borde og bænke. Et dejligt sted at nyde en aktiv feriedag sammen.

Lærerigt og interessant er det også at besøge Panzermuseum East, der har Danmarks største private samling af militærkøretøjer, uniformer og effekter mv. fra den østlige side af jerntæppet under den kolde krig. I den tilhørende action-park kan børnene slå sig løs på feltbanen, i befæstninger og til med få en tur i sidevognen på en veteran-motorcykel. Parken er også som skabt til en dejlig picnic – med egne forsyninger, hvor I evt. kan supplere op med lækkerier fra Cafe Bomben!

Sorø Museum og Sorø Kunstmuseum, beliggende 30 km øst for Drøsselbjerg Strand, er ligeledes et par interessante og lærerige udflugtsmål. Sorø Museum ligger i det, som oprindelig var byens landevejskro, bygget i 1600-tallet, og alle museets bygninger er i sig selv seværdigheder, der rummer mange historier. Indenfor formidles på glimrende vis, hvordan Sorø har udviklet sig frem til 1900-tallet.

I den historiske købstad ligger som nævnt også Sorø Kunstmuseum – et flot og fantastisk eksempel på, hvor smukt moderne arkitektur kan tilføjes til historiske bygninger. Museets samling af kunst rummer ca. 2300 værker, der strækker sig over 350 års dansk kunst. Desuden har Sorø Kunstmuseum skiftende udstillinger samt afholdelse af forskellige events hen over året.

Leje af sommerhus ved Drøsselbjerg Strand med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du døgnet rundt kan finde og leje et sommerhus ved Drøsselbjerg Strand med præcis den beliggenhed du vil have. Det er sommerhusudlejning ved Drøsselbjerg Strand på den nemmeste måde. Lej dit sommerhus ved Drøsselbjerg Strand nu og gør drømmen om en skøn ferie til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse ved Drøsselbjerg Strand - enkelt og sikkert
Det er nemt og enkelt at benytte Feline til leje af sommerhus ved Drøsselbjerg Strand. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie ved Drøsselbjerg Strand. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus ved Drøsselbjerg Strand hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus ved Drøsselbjerg Strand her
Ferien er årets højdepunkt, men der er jo på ingen måde nogen årsag til at betale mere end nødvendigt for den. Den situation vil aldrig opstå hos Feline. Vi garanterer at ligegyldigt hvornår du lejer et sommerhus ved Drøsselbjerg Strand, et feriehus ved Drøsselbjerg Strand eller en feriebolig ved Drøsselbjerg Strand er der ikke andre der har en lavere pris end os. Feline giver dig ferie ved Drøsselbjerg Strand til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus ved Drøsselbjerg Strand nu!

Vælg mellem 48 sommerhuse

Områdeanmeldelser

3 voksne 0 børn 0 husdyr 4 overnatninger 2024 januar
Dejlig udsigt
Bildsø Strand
2 voksne 0 børn 0 husdyr 3 overnatninger 2023 august
Lækkert område
Bildsø Strand
6 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 juli
Fint område med det vi behøvede
Drøsselbjerg
2 voksne 0 børn 1 husdyr 3 overnatninger 2023 februar
Fantastisk område og skøn udsigt
Drøsselbjerg
4 voksne 2 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2022 juli
Stranden var temmelig stenet og kedelig, men udsigten fra huset var fantastisk
Drøsselbjerg

Andre artikler

  1. Sommerhus Slagelse

    Glæd jer til at holde ferie tæt ved de dejlige strande, der findes langs Musholm Bugt. I Slagelse venter rigtig gode muligheder for shopping i gågader og indkøbscentre - og så kan I også få et kig ind i vikingernes spændende verden.
    Arkitekttegnet sommerhus til 8 personer beliggende i Slagelse på en 955 m² stort naturgrund, ca. 200 m fra en god badestrand ved Kelstrup.
  2. Sommerhus Sjælland

    Langs Sjællands kyster findes mange af de mest børnevenlige strande der findes i Danmark. Naturen er i topklasse på Sjælland. Der er mange muligheder for lystfiskere, og det samme gælder alle der holder af at vandre eller cykle igennem naturskønne omgivelser.
    Sjælland_Depositphotos_649065150_S