Skødshoved Strand er et dejligt og familievenligt område tæt på strand, lystbådehavn og Nationalpark Mols Bjerge. Landskabet er smukt med skove, strandenge og en fantastisk udsigt over land og vand fra de mange bakker. Egnen har vidnesbyrd fra istiden og vikingetiden, lystfiskere, vandrere og cyklister er begejstrede, og her er dyreparker og forlystelser, så også børnene bliver glade.
Vælg mellem 84 sommerhuse
Luksussommerhus med pool til 12 personer med en pragtfuld beliggenhed ved Skødshoved Strand på en stor, let skrånende naturgrund med udsigt over havet.
Luksussommerhus med pool til 12 personer med en pragtfuld beliggenhed ved Skødshoved Strand på en stor, let skrånende naturgrund med udsigt over havet og de omkringliggende områder. Huset er ideelet til flere familier. Emne nr. 130-D34710

Ved stranden vejrer Det Blå Flag, som et tegn på god vandkvalitet. Her er gode parkeringsforhold, toiletter og en iskiosk. Stranden er en stenstrand, og vandet bliver relativt hurtigt dybt, så det er ikke det mest oplagte sted at tage børnene med i vandet. Til gengæld er stranden rigtig fin til gåture langs vandet. Slå smut og saml fine sten og skaller, sæt drager op med børnene eller slap af med en bog og nyd lyden og synet af vandet, hvor de store skibe på vej til Århus Havn passerer forbi. Tag herned om aftenen, find en plads med læ og nyd solnedgangen, freden og roen. Der er mange fine og børnevenlige badestrande i en af omkringliggende vige. Et godt bud er Handrup Strand i bunden af Ebeltoft Vig. Stranden her er ikke ret bred, men en fin sandstrand og både børne- og handicapvenlig. Vandet er lavt langt ud og ofte varmere end ved andre strande.

Kysterne på Djursland er særdeles velegnede til lystfiskeri. På turistbureauerne kan I hente yderligere oplysninger og købe fisketegn. Gå en tur ned til Skødshoved Lystbådehavn og nyd den hyggelige atmosfære. Her er altid noget at se på og noget at lave – børnene kan f.eks. fange krabber fra molen.

I bunden af Kalø Vig ligger Kalø Slotsruin. Ruinen er det mest besøgte sted i Nationalpark Mols Bjerge, og dæmningen, der fører ud til ruinen, tager jer med ca. 700 år tilbage i tiden. Nationalparken dækker 180 km2 med store skove, hede- og overdrevsarealer samt søer, kyst- og havområder, og der er flere afmærkede vandre- og cykelstier. Har I ikke selv cykler med, kan de lejes, f.eks. ved Karpenhøj Naturcenter. Mountainbikes er et godt valg, da mange af stierne er med grus. Det bakkede landskab skal nok få sveden frem, men det smukke landskab er det hele værd. Til nationalparken hører også Ebeltoft by, landsbyer og sommerhusområder. Nationalparken har til formål at bevare, styrke og udvikle naturen, kulturmiljøerne, de geologiske særpræg og give de besøgende gode muligheder for friluftsliv og information om området.

Ebeltoft er Djurslands ældste købstad. De skæve bindingsværkshuse med stokroser i forhaven og de brostensbelagte gader skaber en helt speciel atmosfære, som kan opleves på en shopping- og bytur. Museum Østjylland i Det Gamle Rådhus, hvor der tit afholdes marked, og Glasmuseet, der er Danmarks internationale museum for moderne glas er bestemt et besøg værd. I bør også gå om bord på verdens længste træskib, Fregatten Jylland, der ligger i havnen midt i Ebeltoft, og slå et smut forbi lystbådehavnen og fiskerihavnen.

Djursland har meget mere end skøn natur at byde på. Er I vilde med dyr, er Ree Park Safari og Skandinavisk Dyrepark lige sagen. I Kattegatcentret i Grenå kan I opleve bl.a. hajer og sæler, og Munkholm zoo har både vilde og tamme dyr. Her kan børnene kramme et gedekid eller en kattekilling, klappe en kalv, få en træktur på en pony og brænde energi af på legepladsen.

Djurs Sommerland er Nordens største sommerland og et stort hit for børn og barnlige sjæle. Sommerlandet blev kåret som Nordens bedste i 2014/2015. Prøv Danmarks største rutsjebane, det kæmpemæssige vandland og mere end 60 forlystelser. Her er fart og spænding for de vilde, sjov for de små og for de voksne. Når entrebilletten er betalt, er der fri adgang til alle parkens forlystelser.

Leje af sommerhus ved Skødshoved Strand med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder, at du til hver en tid kan finde og leje et sommerhus ved Skødshoved Strand med den helt rigtige beliggenhed. Det er sommerhusudlejning ved Skødshoved Strand på den mest enkle måde. Lej dit sommerhus ved Skødshoved Strand nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse ved Skødshoved Strand - enkelt og sikkert
Det er ingen sag at benytte Feline til leje af sommerhus ved Skødshoved Strand. Her kan du så let som ingenting finde det sommerhus, der vil giver familien en vellykket ferie ved Skødshoved Strand. Når sommerhuset er fundet, er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus ved Skødshoved Strand hos Feline nu!

Ferie til en go´ pris - lej sommerhus ved Skødshoved Strand her
Ferien er den tid på året alle ser frem til, men der er jo på ingen måde nogen årsag til at betale mere end nødvendigt for den. Det kommer du aldrig til hos os. Vi garanterer, at uanset på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus ved Skødshoved Strand, et feriehus ved Skødshoved Strand eller en feriebolig ved Skødshoved Strand, er der ikke andre, der har en billigere pris end os. Feline betyder ferie ved Skødshoved Strand til en go´ pris - altid!

Lej dit sommerhus ved Skødshoved Strand nu!

Vælg mellem 84 sommerhuse

Områdeanmeldelser

8 voksne 0 børn 2 husdyr 7 overnatninger 2023 oktober
Skønt område. Mange Egern
Mols
2 voksne 0 børn 0 husdyr 6 overnatninger 2023 september
Skandinavisk Dyrepark kan anbefales
Skødshoved
6 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2023 august
Fin natur
Dejret
2 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 juni
Fredeligt med masser af natur og fuglesang
Skødshoved
3 voksne 1 barn 1 husdyr 7 overnatninger 2023 juni
Ligger fint hvis man er til ro og fred
Dejret

Andre artikler

  1. Sommerhus Mols

    Landskabet i Nationalpark Mols Bjerge er skabt af gigantiske ismasser og tonsvis af vand over mio. af år. Den 180 km2 store nationalpark emmer af historie og kultur med Kalø Slotsruin, store bronzealderhøje og Ebeltofts små brostenstoppede gader. Samtidig er der ikke langt til skønne badestrande, stemningsfyldte små og store havne, med lystbåde, store skonnerter og Fregatten Jylland.
    Dejligt sommerhus til 8 personer med spabad og gode terrassearealer - åben såvel som overdækkede. Huset er beliggende i Begtrup Vig, Knebel.
  2. Sommerhus Djursland

    Djursland er et utroligt populært område, som har det hele. Strandene er er i topklasse, naturen er flot og I kan frit vælge mellem en perlerække af seværdigheder og attraktioner. Kig f.eks. indenfor i Herregårdsmuseet, se kunst i verdensklasse i Glasmuseet Ebeltoft og besøg Djurslands Jernbanemuseum. Der er mange muligheder for udflugter, besøg f.eks. Nationalpark Mols Bjerge.
    Djursland_ 045-07903