Glæd jer til at opleve et af de mest charmerende bymiljøer i Nordsjælland, og til at nyde livet på en fin badestrand. Her er fredeligt og roligt, med naturskønne omgivelser som inviterer til gåture langs vandet. Byens årlige loppemarked er en super hyggelig udflugtsmulighed for hele familien.
Vælg mellem 57 sommerhuse
Dejligt sommerhus til 8 personer beliggende på en grund med solrig have i Kikhavn.
Dejligt sommerhus til 8 personer beliggende på en grund med solrig have i Kikhavn. Huset har 4 soverum, hvilket gør det velegnet til 2 familier. Emne nr. 090-39394

Kikhavn er det ældste fiskerleje på Halsnæs, og har rødder der går helt tilbage til 1200-tallet. På trods af en større brand i 1794 kan man endnu i dag nyde synet af smukke gårde, huse og hytter, som har ligget på samme sted igennem hundreder af år. Det er ikke tilladt at køre i bil på byens smalle og kringlede steder – men det gør nu heller ikke noget, for Kikhavns charmerede atmosfære skal man opleve til fods.

Den stemningsfulde by ligger lige ud til Kattegat, og byder på en fin badestrand, som er består af en blanding af større sten og fint sand. Derfor kan I både hygge jer på et håndklæde i det varme sand, lege og soppe i vandkanten, og gå på jagt efter flotte sten sammen med børnene. Glæd jer til nogle skønne timer på stranden.

Området er som skabt til gåture i rolige og fredelige omgivelser. Tag f.eks. turen fra Kikhavn til det nærliggende Hundested ad stranden. Selv om der ikke er så langt er det alligevel en god ide at tage madkurv med. Så kan I holde pause undervejs og spise jeres mad, mens I nyder udsigten ud over det solbeskinnede, blå hav.

En lørdag i juli md. hvert år afholdes der loppemarked i Kikhavn. Det startede i det små, men har på få år udviklet sig til et større tilløbsstykke. Det hænger sammen med at det ikke alene er et marked, men også en rigtig god mulighed for en udflugt. De snævre stræder er fyldt med boder, og der er strandcafé med kaffe og kage. Nyd udsigten ud over Kattegat, mens børnene leger og hygger sig ved strandkanten.

Leje af sommerhus Kikhavn med den bedste beliggenhed ”Én portal - alle sommerhuse” betyder helt enkelt at du døgnet rundt kan finde og leje et sommerhus Kikhavn med præcis den beliggenhed du ønsker dig. Sommerhusudlejning Kikhavn har aldrig været nemmere. Lej dit sommerhus Kikhavn nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Kikhavn - enkelt og sikkert
Det er nemt at benytte Feline til leje af sommerhus Kikhavn. Her kan du hurtigt og nemt finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie Kikhavn. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus Kikhavn hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Kikhavn her
Ferien er familiens frikvarter, men der er jo ikke nogen grund til at give mere end nødvendigt for den. Den situation vil du aldrig finde dig selv i her. Vi står inde for at uanset på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus Kikhavn, et feriehus Kikhavn eller en feriebolig Kikhavn er der ikke andre der har en billigere pris end os. Feline betyder ferie Kikhavn til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Kikhavn nu!

Vælg mellem 57 sommerhuse

Områdeanmeldelser

3 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 maj
Ikke for ældre og gangbesværede
Kikhavn Strand
6 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 august
Meget flot og dejligt område med masser af skøn natur.
Kikhavn
2 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2023 juli
Fantastisk smukt sted med udsigt over Kattegat og direkte adgang til de græsplæne bakker langs kysten. Gåafstand til den hyggelige havn. Beliggenheden på en bakke helt ud til kysten byder dog også på en del blæst, så tag en ekstra trøje med :)
Hundested
4 voksne 4 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2023 juli
Fantastisk flot område, men selve grunden ikke børnevenlig
Melby
2 voksne 0 børn 0 husdyr 4 overnatninger 2023 maj
Smukt, smukt, dmukt
Hundested

Andre artikler

 1. Sommerhus Liseleje

  I charmerende og atmosfærefyldte Liseleje er man både herlig tæt på dejlige badestrande, stor naturlegeplads og det fantastisk skovområde Tisvilde Hegn. Desuden kort køreafstand til Hillerøds store kulturattraktion Frederiksborg Slot og Slotshave.
  Liseleje
 2. Sommerhus Nordsjælland

  I Nordsjælland findes en stribe af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra Liseleje i vest til Hornbæk i øst finder du hundredevis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
  Nordsjælland
 3. Sommerhus Sjælland

  Langs Sjællands kyster findes mange af de mest børnevenlige strande der findes i Danmark. Naturen er i topklasse på Sjælland. Der er mange muligheder for lystfiskere, og det samme gælder alle der holder af at vandre eller cykle igennem naturskønne omgivelser.
  Sjælland_Depositphotos_649065150_S