Mellem Kattegat, Roskilde Fjord og Arresø ligger det naturskønne Asserbo. Kun et stenkast fra Liseleje, der lokker med lækker sandstrand og lavt badevand af Blå Flag standard. Nyd en cykeltur langs kysten til Hundested Havn, der emmer af hygge og stemning og altid har aktiviteter for børn, gallerier og spisesteder. De store gamle skove byder på naturoplevelser, og egnen er rig på kunst og kultur.
Vælg mellem 80 sommerhuse
Hyggeligt sommerhus til 8 personer med udendørs swimmingpool beliggende i Asserbo.
Hyggeligt sommerhus til 8 personer med udendørs swimmingpool beliggende i naturskønne omgivelser i Asserbo. Den store grund har god plads til hele familiens udfoldelser og her findes findes både en åben og en overdækket terrasse. Emne nr. 160-G4260

En sommerdag i samvær med familien med leg i sand og vand, solbad og afslapning med en bog hører til en familieferie, og området ved Asserbo har nogle af Danmarks dejligste børnevenlige sandstrande. F.eks. disse tre, der alle har livreddere hele sommeren, Blå Flag klassificering, toiletter og gode parkeringsforhold. Liseleje Strand er rolig og overskuelig med lavt vand. Tæt ved stranden er der ishus og caféer, minigolf og et aktivitetsland for mindre børn. Ved ishuset er der hver lørdag sommeren igennem torvemarked. Tisvildeleje Strand med de hyggelige små bådhuse har rampe for kørestolsbrugere ved molen/bugten længst mod øst. Der er handicaptoilet og -parkering. Trekanten Strand i Hundested by er en stor og flot strand med sandbund. Ta’ madkurven med og oplev det smukke syn, når solen går ned i havet.

Arresø er Danmarks største sø. Det er tilladt at fiske fra båd eller fra afmærkede områder. Stævn ud på Arresø med den charmerende M/S Frederikke eller læg selv kræfter til en tur i kano eller kajak. Arrenæs med Dronningholm Slotsruin og 12 fredede bronzealderhøje strækker sig ud i Arresø.

Oplev freden og roen på vandre- eller cykelture i skovene og langs kysten, gennem hyggelige kystbyer til f.eks. naturreservatet Alsønderup Enge ved Helsinge. Fjordstien er en cykel- og vandrerrute langs Roskilde Fjord og Isefjord med mulighed for at opleve de natur- og kulturmiljøer, der har tilknytning til fjordens liv og historie. Bakkestien følger en markant kystskrænt, der blev dannet under sidste istid. Ved Bakkestien findes også en 35 m lang svævebane. Tisvilde Hegn er Danmarks femte største skov og strækker sig fra Tisvildeleje langs kysten til Asserbo plantage. Troldeskoven, en del af Tisvilde Hegns vestlige del, består af op til 180 år gamle krogede og knortede skovfyr. Området har flere 'hellige' kilder. Gribskov er Danmarks næststørste skov og et enestående naturområde. Skoven er den sidste rest af det vældige vildnis, der i oldtiden dækkede hele Nordsjælland.

Asserbo Slotsruin var fra 1100-tallet et kloster, indtil sandflugten i slutningen af 1600-tallet ramte Asserbo, som måtte forlades og gik i forfald. Voldanlægget blev genskabt i 1972 af Nationalmuseet. Esrum Kloster blev grundlagt af Cistercienserordenen i 1151 og fik stor betydning som cisterciensernes åndelige centrum i Danmark. I dag fungerer Esrum Kloster som en oplevelsesattraktion om stedets kultur- og naturarv.

Krudtværket inviterer alle søndage på gratis omvisninger for børn – og voksne i følge med disse. Kom og få en herlig oplevelse på tværs af generationer - på børnenes præmisser. Lyt til de drabelige historier om krudt, kugler og kanoner.

Oplev en verden af utrolige fuglearter og eksotisk planter i Nordens største Fuglepark tæt ved Esrum. Se det flotte papegøjeshow, hjælp med at fodre Lorierne og nyd parkens andre dyr som kæmpeskildpadder, aber og geder.

På Falkonergården kan man opleve historiens vingesus på tæt hold, når falkonerens ørne, høge og falke viser deres jagt- og flyveteknik. Træningen af rovfuglene foregår i et område, som igennem næsten 1000 år har været danske konger og dronningers jagtmarker.

Nordsjælland er om nogen region i Danmark sprængfyldt med kunst og kultur. Ultra moderne arkitektur, kunst og design, internationalt teater og ikke mindst overdådige renæssanceslotte, som fortæller Danmarkshistorie.

Privat sommerhusudlejning ved Asserbo - professionel service
Samtlige sommerhuse til udlejning ved Asserbo har private ejere. Af den grund kan du faktisk kun leje et privat sommerhus ved Asserbo. Når du vælger at leje sommerhus privat ved Asserbo hos Feline, havner du ikke i den situation, at noget går galt.

Vi er der for dig igennem hele forløbet og bakker dig op med professionel service og prisgaranti. Derudover får du lokal service i alle ferieområder via Felines partnere. Sommerhus privat udlejning ved Asserbo? Svaret ligger lige til højrebenet: Lej sommerhus privat ved Asserbo hos Feline!

Største udvalg af sommerhuse til leje ved Asserbo
Her finder du altid det største udvalg af sommerhuse ved Asserbo. Feline har samlet sommerhuse ved Asserbo fra både små og store udlejningsbureauer og har gjort det virkelig nemt at søge mellem dem. Vi kalder det ”Én portal - alle sommerhuse”. Det er så meget lettere for dig, at du får adgang til alle sommerhuse til leje ved Asserbo på ét sted!

Leje af sommerhus ved Asserbo med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder helt simpelt, at du døgnet rundt kan finde og leje et sommerhus ved Asserbo med den helt rigtige beliggenhed. Det er sommerhusudlejning ved Asserbo på den nemmeste måde. Lej dit sommerhus ved Asserbo nu og gør drømmen om en uforglemmelig ferie til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse ved Asserbo - enkelt og sikkert
Det er nemt at benytte Feline til leje af sommerhus ved Asserbo. Her kan du så let som ingenting finde det sommerhus, der vil giver familien en vellykket ferie ved Asserbo. Når sommerhuset er fundet, er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus ved Asserbo hos Feline nu!

Ferie til en go´ pris - lej sommerhus ved Asserbo her
Ferien er familiens frikvarter, men derfor er der jo ikke nogen årsag til at give mere end nødvendigt for den. Det kommer du aldrig til her. Vi står inde for, at uanset på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus ved Asserbo, et feriehus ved Asserbo eller en feriebolig ved Asserbo, er der ikke andre, der har en billigere pris end vi har. Feline giver dig ferie ved Asserbo til en go´ pris - altid!

Lej dit sommerhus ved Asserbo nu!

Vælg mellem 80 sommerhuse

Andre artikler

 1. Sommerhus Liseleje

  I charmerende og atmosfærefyldte Liseleje er man både herlig tæt på dejlige badestrande, stor naturlegeplads og det fantastisk skovområde Tisvilde Hegn. Desuden kort køreafstand til Hillerøds store kulturattraktion Frederiksborg Slot og Slotshave.
  Sommerhus til 5 personer beliggende tæt på Liseleje.
 2. Sommerhus Nordsjælland

  I Nordsjælland findes en stribe af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra Liseleje i vest til Hornbæk i øst finder du hundredevis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
  Dejligt swimmingpoolhus til 9 personer beliggende ved Tinkerup Strand i Gilleleje.
 3. Sommerhus Sjælland

  Langs Sjællands kyster findes mange af de mest børnevenlige strande der findes i Danmark. Naturen er i topklasse på Sjælland. Der er mange muligheder for lystfiskere, og det samme gælder alle der holder af at vandre eller cykle igennem naturskønne omgivelser.
  Emne nr._ 090-40424