Nørlev ligger midt i den unikke natur ud til Jammerbugten – et roligt og dejligt område, som samtidig er dejlig tæt på en lang række kultur- og naturhistoriske seværdigheder.
Vælg mellem 213 sommerhuse
Eksklusivt sommerhus til 8 personer beliggende på en naturgrund i Nørlev, kun 150 m fra badestrand.
Eksklusivt og allergivenligt sommerhus til 8 personer, beliggende på en naturgrund i Nørlev kun 150 fra en god og meget børnevenlig badestrand. Mellem klitterne kan havet ses fra grunden. Emne nr. 121-10-8134

Hyggelige og fredfyldte Nørlev ligger ud til Jammerbugten på toppen af Jylland omkranset af smukke klitter og skovarealer. Området er særlig ideelt for de, som foretrækker uforstyrret natur og rolige omgivelser, men samtidig gerne vil være i nærheden af de mange forlystelser og seværdigheder Nordvestjylland har at byde på.

Nørlev Strand er en bred sandstrand med mange klitter. Bilkørsel på stranden er tilladt. Året rundt er stranden en vidunderlig legeplads for mange forskellige aktiviteter som vand- og strandsport, hygge, afslapning og solbadning – eller måske en afslappende gåtur langs havet i en omgang frisk efterårsblæst.

Lige bag Nørlev Strand ligger de særegne og fredede indlandsklitter – et helt uspoleret stykke natur, man på de afmærkede stier og ruter kan nyde enten på en vandretur, på cykel eller til hest. Der er hesteudlejning i nærområdet.

13 km syd for Nørlev ligger Rubjerg Knude, det højeste punkt på den ca. femten kilometer lange Lønstrup Klint, som er skabt af havet og ismasserne for mange tusinde år siden. Her står også delvist tilsandede Rubjerg Knude Fyr, som blev opført i år 1900 og taget ud af drift i 1968, hvor man opgav kampen mod sandflugten. Strandfogedgården 2 km syd for Rubjerg Knude Fyr huser i dag udstillingen om Rubjerg Knudes kultur- og naturhistorie. Strandfogedgården er en afdeling under Vendsyssel Historiske Museum, der i alt omfatter seks vidt forskellige spændende udstillingssteder og museer i omegnen. På Vendsyssel Kunstmuseum kan I opleve moderne, dansk kunst med tilknytning til Nordjylland. På Vendsyssel Historiske Museum er der udstillinger om oldtid, kirker, landbrug, klædedragt og legetøj mv. – foruden ved skiftende særudstillinger og en stor, spændende museumshave. Håndværkernes Hus beliggende i Tinpottegyden i Hjørrings gamle bydel er et arbejde museum, hvor I kan opleve trædrejeren, smeden og møbelsnedkeren arbejde eller overvære, hvordan der laves mosaik og rakubrændt keramik.

Den charmerende ferieby Lønstrup, 9 km syd for Nørlev, har et fantastisk udvalg af kunstnere og kunsthåndværkere. Lønstrup kaldes af den grund også for kunstens by. Prøv at gå en tur rundt blandt de med mange arbejdende værksteder og oplev kunstens tilblivelse. Her er selvsagt gode muligheder for shopping af eksempelvis brugskunst og smykker.

Mårup Kirke lige syd for Lønstrup lå, da den blev bygget i 1200-tallet, et par kilometer fra kysten. Havet har siden hen ubønhørligt gnavet løs af klinten. I slutningen af 2015 blev den sidste del af kirken nedbrudt og fjernet samtidig med udførelsen af en arkæologisk udgravning på stedet. Inventaret fra Mårup Kirke kan ses i Lønstrup Kirke. Fra den 40 meter høje klint kan I nyde en flot solnedgang – eller bare lade jer betage af den fantastiske udsigt over Vesterhavet!

I naturskønne omgivelser i Vittrup ligger Family Farm Fun Park. Her fokuseres først og fremmest på, at parkens gæster kan have mulighed for tæt kontakt og sjovt samvær med stedets børnevenlige og tamme dyr, der gerne vil fodres, klappes, kæles for og leges med. Family Farm Fun Park har også flere udendørs og indendørs legepladser samt forskellige aktiviteter som f.eks. ponyridning og traktorvognskørsel. Medbragt mad må gerne nydes i parken ved de mange siddepladser, hvor der også grill til rådighed. Fastfood, forfriskninger mv. kan købes i cafeen.

I den levende handelsby Hjørring kun 13 km fra Nørlev finder I et stort udvalg af dagligvarer og specialbutikker både i det hyggelige gågademiljø, shoppingcenteret Metropol og i byens velassorterede supermarkeder. Hjørring har desuden et godt udvalg af spisesteder og cafeer for enhver smag og pengepung.

Leje af sommerhus i Nørlev med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du til hver en tid kan finde og leje et sommerhus i Nørlev med den helt rigtige beliggenhed. Sommerhusudlejning i Nørlev har aldrig været nemmere. Lej dit sommerhus i Nørlev nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse i Nørlev - enkelt og sikkert
Det er ingen sag at bruge Feline til leje af sommerhus i Nørlev. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie i Nørlev. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus i Nørlev hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Nørlev her
Ferien er den tid på året alle glæder sig til, men derfor er der jo på ingen måde nogen grund til at give mere end nødvendigt for den. Det kommer du aldrig til her. Vi garanterer at uanset på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus i Nørlev, et feriehus i Nørlev eller en feriebolig i Nørlev er der ikke andre der har en lavere pris end os. Feline giver dig ferie i Nørlev til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Nørlev nu!

Vælg mellem 213 sommerhuse

Områdeanmeldelser

2 voksne 0 børn 0 husdyr 3 overnatninger 2024 maj
Nørlev er et dejligt område
Nørlev
3 voksne 2 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2024 marts
Pragtfuld natur.
Nørlev
2 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2023 august
Fremragende
Nørlev
2 voksne 2 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 juli
Et skønt område og i gå afstand til vandet.
Nørlev
4 voksne 2 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 juni
Fint område, med kort vej til vandet.
Nørlev

Andre artikler

  1. Sommerhus Lønstrup

    Lønstrup er et særdeles naturskønt og meget populært område, hvor I finder flere hundrede skønt beliggende sommerhuse. Stranden er meget børnevenlig. Naturen er i særklasse, og har tiltrukket mange kunstnere som har deres værksteder og butikker i Lønstrup. Nyd solnedgangen fra stranden eller de høje klitter.
    Hyggeligt sommerhus til 6 personer beliggende i Lønstrup på en dejlig naturgrund med havudsigt.
  2. Sommerhus Nordjylland

    I Nordjylland findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra Vigsø i vest, over Skagen i Nord til Hals i øst, finder du tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Rubjerg Knude Fyr i Nordjylland