Fra Skallerup er der ikke langt til pragtfulde badestrande, gode muligheder for shopping, dejlige cykel- og vandreruter samt spændende attraktioner. Vil man på fisketur, en udflugt til hest, eller bruge tid på fordybelse i lokale kunsthåndværkeres arbejde. Skallerup kan tilbyde det hele . . .
Vælg mellem 64 sommerhuse
Flot sommerhus til 6 personer med god atmosfære og udsigt over havet beliggende i Skallerup.
Flot sommerhus til 6 personer med god atmosfære og skøn hems med udsigt over havet beliggende i Skallerup. Huset ligger ikke langt fra det hyggelige fiskerleje Lønstrup med gallerier, caféer og gode shoppingmuligheder. Emne nr. 088-927

Skallerup har en dejlig sandstrand, der er bade- og børnevenlig med Blåt Flag og nærliggende parkeringsplads. Der er gode muligheder for strandfiskeri. Lønstrup, knap 5 km syd for Skallerup, har ligeledes en skøn sandstrand med tilsvarende faciliteter. Desuden skaber bølgebrydere ved Lønstrup Strand flere steder rolige laguner med lavt vand. Lønstrup, et lille, hyggeligt fiskerleje beliggende midt i den storslåede nordjyske natur, har bevaret sin identitet og charme og tiltrækker hvert år mange turister fra hele Danmark samt store dele af Europa. Lønstrup bliver også kaldt kunstens by, idet der her findes et rigt udvalg af både kunstnere og kunsthåndværkere med mange arbejdende værksteder. Byen har mange skønne butikker, der sælger stort set alt inden for brugskunst og kunstgenstande.

Hjørring, der ligger knap 13 km sydøst for Skallerup, er en levende handelsby, hvor der er gode muligheder for shopping året rundt. I centrum langs gågaden ligger stribevis af butikker, cafeer og restauranter, og ønsker man at shoppe indendørs, er det muligt i Metropol Shopping Center.

Lidt længere nord på, i Hirtshals, ligger Nordsøen Oceanarium, en spændende attraktion, hvis formål er at formidle viden om Nordsøen. I det ellipseformede, 22 x 33 meter store akvarium, der rummer 4,5 millioner liter havvand, kan man f.eks. få et indtryk af, hvordan fiskestimer tager sig ud på det åbne hav sammen med de specielle klumpfisk. I det store udendørs bassin kan man to gange dagligt overvære fodring af de to sælarter spættede sæler og gråsæler, der begge er almindelige i danske farvande. Lad også børnene slå sig løs på stedets specialdesignede legepladser. En af dem er en kopi af Hirtshals Fyr tilført rutsjebane, klatrenet mv., en anden er en kopi af en kæmpestor ”kaskelothval”, der kan klatres på, rutsjes fra og leges i, og i højsæsonen kan børnene også gå på ravjagt i den store sandkasse.
Krabbekysten er en anden af stedets spændende udendørs aktiviteter, der holder åbent hele sommeren samt på udvalgte dage uden for højsæsonen. Med risiko for at blive våde, kan familien her udfordre hinanden til en krabbefangstdyst!

Hos Hjørring Fodboldgolf kan I konkurrere videre. Tag gerne madkurven med, og få en hyggelig dag med samvær i den sjove og underholdende disciplin fodboldgolf.

Lystfiskeri kan foregå mange steder i nærområdet. Eksempelvis i Hirtshals Fiskepark, Hovedvejen 94 i Hirtshals, eller i Gølstrup Fiskepark, som er beliggende ved Løkkensvej/Jelstrupvej i Gølstrup ved Løkken.

Fra Skallerup Seaside Resort Ridecenter, der befinder sig ca. 25 km nordøst for Skallerup Strand, tilbydes guidet turridning på islandske heste i de naturskønne område ved og langs Vesterhavet. Der etableres hold for både begyndere, let øvede og de mere rutinerede ryttere. Desuden udbydes der ponytrækture for børn både i skoven og på stranden.

Området omkring Skallerup indbyder i høj grad til cykelture. Et forslag til en cykelrute er Skallerup Klit – Lønstrup. Denne rute er omkring 17,5 km lang og information om denne og nærliggende ruter kan fås hos Visit Nordjylland. Dette gælder også for vandreruter i området.

Privat sommerhusudlejning Skallerup - professionel service
Alle sommerhuse til udlejning Skallerup har private ejere. Af den grund kan du i virkeligheden udelukkende leje et privat sommerhus Skallerup. Når du vælger at leje sommerhus privat Skallerup hos Feline kommer du ikke ud for at noget går galt.

Vi er på din side igennem hele forløbet og bakker dig op med professionel service og prisgaranti. Derudover får du nem adgang til lokal service på alle destinationer igennem vores samarbejdspartnere. Sommerhus privat udlejning Skallerup? Svaret er lige til: Lej sommerhus privat Skallerup hos Feline!

Største udvalg af sommerhuse til leje Skallerup
Her kan du når som helst finde det største udvalg af sommerhuse Skallerup. Feline har samlet sommerhuse Skallerup fra fra mere end 50 forskellige udlejningsbureauer og har gjort det til den rene leg at søge mellem dem. Vi kalder det ”Én portal - alle sommerhuse”. Det giver overblik og sparer tid for dig, at du får adgang til alle sommerhuse til leje Skallerup på ét sted!

Leje af sommerhus Skallerup med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder ganske simpelt at du altid kan finde og leje et sommerhus Skallerup med netop den beliggenhed du ønsker dig. Sommerhusudlejning Skallerup er kort sagt nemmere end nogen sinde før. Lej dit sommerhus Skallerup nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Skallerup - enkelt og sikkert
Det er nemt at benytte Feline til leje af sommerhus Skallerup. Her kan du så let som ingenting finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie Skallerup. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus Skallerup hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Skallerup her
Ferien er årets højdepunkt, men der er jo ingen årsag til at give for meget for den. Det kommer du aldrig til her. Vi står inde for at uanset på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus Skallerup, et feriehus Skallerup eller en feriebolig Skallerup er der ingen der har en lavere pris end os. Feline er ferie Skallerup til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Skallerup nu!

Vælg mellem 64 sommerhuse

Inspiration

Andre artikler om Skallerup

 • Sommerhus Skallerup Klit uge 29

  Glæd dig til et afslappende ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Skallerup Klit uge 29. Du kan let finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
  Sommerhus Skallerup Klit uge 29 Emne nr.: 090-61866

Andre artikler

 1. Sommerhus Lønstrup

  Lønstrup er et særdeles naturskønt og meget populært område, hvor I finder flere hundrede skønt beliggende sommerhuse. Stranden er meget børnevenlig. Naturen er i særklasse, og har tiltrukket mange kunstnere som har deres værksteder og butikker i Lønstrup. Nyd solnedgangen fra stranden eller de høje klitter.
  Hyggeligt sommerhus til 6 personer beliggende i Lønstrup på en dejlig naturgrund med havudsigt.
 2. Sommerhus Nordjylland

  I Nordjylland findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra Vigsø i vest, over Skagen i Nord til Hals i øst, finder du tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
  Skønt sommerhus til 12 personer, med swimmingpool, beliggende i Rødhus.