Hjørring har et aktivt by- og handelsliv og mange spændende museer og attraktioner tæt på. Området omkring Hjørring byder på en skøn natur, der lægger op til mange typer af friluftsaktiviteter.
Vælg mellem 2.107 sommerhuse
Velholdt sommerhus til 6 personer med god havudsigt beliggende i naturskønne omgivelser i Harrerende ved Hjørring, kun ca. 200 m fra havet.
Velholdt sommerhus til 6 personer med god havudsigt beliggende i naturskønne omgivelser i Harrerende ved Hjørring, kun ca. 200 m fra havet. Den åbne terrasse mod øs, syd og vest er helt ugenert, har godt med læ og grænser op mod den let kuperede naturgrund. Emne nr. 090-53121

Hjørring har tre dejlige, rene strande med fint badevand inden for kort køreafstand: Nørlev Strand 14 km, Lønstrup Strand 15 km og Tornby Strand 16 km. En strandtur hertil er en oplevelse året rundt. Om sommeren indbyder stranden til både leg, solbad, afslapning og et spring ud i havets svalende bølger. Efteråret giver med sine ofte kraftige vindforhold gode betingelser for drageflyvning, imens en travetur langs vandkantens skumsprøjt en vinterdag giver fornyet energi.

For de, der foretrækker at bade indendørs er et nærliggende alternativ Vandhuset – Hjørring Park Vendia i Hjørring. De fire bassiner indeholder over 1,5 millioner liter vand. For uden ved det 8 baner store og 50 meter lange konkurrencebassin med en vanddybde på 120-180 cm findes en funafdeling med 60 meter lang vand rutschebane og 32 grader varmt vand samt en wellnessafdeling med 34 grader varmt vand, dampbad, sauna og massagebænk.

Hjørring og omegn byder på gode og hyggelige rammer for friluftsliv. Hos Hjørring Turistservice formidles kortmateriale over en række forskelligartede ruter og stier, hvor man kan gå, løbe, cykle eller ride i den dejlige natur, området byder på. Nyd den fred og ro, der findes her.

Prøv også at udfordre familien i både fart og præcision! Faciliteterne hertil findes hos Hjørring Bowling & Gokart Center – hvor der også er mulighed for at spise middag efterfølgende.

Hjørring har flere interessante museer. På Vendsyssel Kunstmuseum kan I opleve moderne, dansk kunst med tilknytning til Nordjylland. Vendsyssel Historiske Museum har udstillinger om oldtid, kirker, landbrug, klædedragt og legetøj mv. – foruden ved skiftende særudstillinger og en stor, spændende museumshave. Håndværkernes Hus beliggende i Tinpottegyden i Hjørrings gamle bydel er et arbejde museum, hvor I kan opleve trædrejeren, smeden og møbelsnedkeren arbejde eller overvære, hvordan der laves mosaik og rakubrændt keramik.

Dana Cup i Hjørring har eksisteret siden 1982 og udviklet sig til at være en meget omfattende sports-event, der hvert år trækker deltagere til fra hele verden. En uge i juli bliver Hjørrings indbyggertal således næsten fordoblet, hvilket giver den helt særlige Dana Cup-atmosfære bestående af en international puls i et trygt lokalmiljø. Fakta er, at Dana Cup både er Danmarks største sportsbegivenhed, verdens tredje største ungdomsfodboldturnering og til med verden mest internationale ungdomsturnering med 90% deltagelse af udenlandske hold. Det er en helt unik oplevelse både at deltage i og være tilskuer til Dana Cup. En begivenhed, som tilmed er placeret tæt på naturskønne områder og spændende seværdigheder.

I den levende handelsby Hjørring finder I et stort udvalg af dagligvarer og specialbutikker både i det hyggelige gågademiljø, shoppingcenteret Metropol og i byens velassorterede supermarkeder. Hjørring har ligeledes et godt udvalg af spisesteder og cafeer for enhver smag og pengepung.

Leje af sommerhus Hjørring med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du til hver en tid kan finde og leje et sommerhus Hjørring med præcis den beliggenhed du ønsker dig. Feline er sommerhusudlejning Hjørring på den nemmeste måde. Lej dit sommerhus Hjørring nu og gør drømmen om en dejlig ferie til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Hjørring - enkelt og sikkert
Det er ingen sag at anvende Feline til leje af sommerhus Hjørring. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie Hjørring. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus Hjørring hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Hjørring her
Ferien er den tid på året alle ser frem til, men derfor er der jo ikke nogen grund til at betale for meget for den. Den situation vil du aldrig komme til at stå i her. Vi garanterer at ligegyldigt hvornår du lejer et sommerhus Hjørring, et feriehus Hjørring eller en feriebolig Hjørring er der ikke andre der har en billigere pris end vi har. Feline giver dig ferie Hjørring til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Hjørring nu!

Vælg mellem 2.107 sommerhuse

Områdeanmeldelser

4 voksne 0 børn 2 husdyr 2 overnatninger 2024 maj
Dejlig grund
Lønstrup
10 voksne 2 børn 1 husdyr 3 overnatninger 2024 april
Bærer præg af, at Vesterhavet har ædt af kysten. Derfor er de 300 meter til havet, som I har skrevet lidt snyd, for ja der er 300 meter, men man skal gå længere for at finde en vej derned, da der efter de 300 meter er en lodret skrænt, man ikke kan komme ned ad….
Nr. Lyngby
8 voksne 0 børn 0 husdyr 2 overnatninger 2024 april
Løkken by, er hyggelig, huset kunne have haft en bedre beliggenhed.
Løkken
2 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 april
Området er super skønt med rådyr lige uden for terrassen
Tornby
10 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 marts
Dejligt område midt i Løkke
Løkken

Andre artikler

  1. Sommerhus Lønstrup

    Lønstrup er et særdeles naturskønt og meget populært område, hvor I finder flere hundrede skønt beliggende sommerhuse. Stranden er meget børnevenlig. Naturen er i særklasse, og har tiltrukket mange kunstnere som har deres værksteder og butikker i Lønstrup. Nyd solnedgangen fra stranden eller de høje klitter.
    Hyggeligt sommerhus til 6 personer beliggende i Lønstrup på en dejlig naturgrund med havudsigt.
  2. Sommerhus Nordjylland

    I Nordjylland findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra Vigsø i vest, over Skagen i Nord til Hals i øst, finder du tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Rubjerg Knude Fyr i Nordjylland