Et sommerhus Løkken uge 42 er den fuldendte ramme om et dejligt ophold sammen med familie eller venner.
Vælg mellem 601 sommerhuse Destinationer under Løkken

Lej dit sommerhus Løkken uge 42 her!

Hos Feline finder du altid det største udvalg, og derfor kan du uden videre finde et skønt sommerhus Løkken uge 42 her på siden. 24 timer i døgnet, hele året rundt. Det giver dig overblik over alle mulighederne og sparer dig for tid og besvær, at du kan se dem alle på denne ene side.

Disse fordele koster dig intet som helst. Vi har prisgaranti på alle sommerhuse som udlejes gennem os, så vil altid få markedets llaveste pris på et sommerhus Løkken uge 42 hos Feline Holidays.

På denne måde får du flest mulige sommerhuse at vælge mellem

Der er altid stor efterspørgsel efter sommerhuse, og af den årsag gælder det om at være så hurtigt ude, som det nu er muligt.

Tips til oplevelser i området

Der er flot natur og ikke langt til indkøb - resturanter mm

Ferieboligen er beliggende i dejlige omgivelser, tæt på byen, men dog roligt, som en del af en mini-by med rækkehuse, hvor der er gangstier og legepladser og grænsende lige op til en golfbane. Centrum af Løkken nåes til fods på en små tyve minutters tid, og her er mange butikker og spisesteder. Fra busstationen afgår der busser til bl.a. Ålborg og Hjørring og begge dele kan anbefales ! Og så er der jo strandene !! Fantastisk følelse at stå og spejde ud over havet og blive blæst igennem af efterårets milde vind !!

Dejlig natur og tæt ved vandet

Løkken er dejlig!

Dejligt natur område med gåafstand til stranden. Ligger tæt på Løkken by, som er rigtig dejlig at besøge.

Prisgaranti og kundeservice

Når du har fundet det sommerhus Løkken uge 42, som skal danne rammen om familiens ferie, kan du straks booke det direkte over nettet. Du vil helt automatisk være dækket af Felines prisgaranti. Det betyder simpelthen at vi lover dig, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer dit foretrukne sommerhus Løkken uge 42 til en pris, som er lavere end vores.

Hvis der en sjælden gang sker en smutter i vores priskontrol, refunderer vi dig hele differencen i prisen. Summen vil blive indsat ganske enkelt på din konto.

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus Løkken uge 42, så kontakt os endelig. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Gik fint, der var ikke nogen problemer på nogen måde.

Altid god service.

Lise var rigtig sød og hjælpsom :-)

Vælg mellem 601 sommerhuse

Andre artikler om Løkken

Vis alle artikler om Løkken

Andre artikler

  1. Sommerhus Nordjylland

    I Nordjylland findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra Vigsø i vest, over Skagen i Nord til Hals i øst, finder du tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Rubjerg Knude Fyr i Nordjylland