Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Løkken privat havudsigt. Du kan let finde det helt rigtige sommerhus hos Feline.
Vælg mellem 110 sommerhuse Destinationer under Løkken

Lej dit sommerhus Løkken privat havudsigt her!

Hos Feline finder du til hver en tid det største udvalg, og derfor kan du let finde et dejligt sommerhus Løkken privat havudsigt hos os. 24 timer i døgnet, hele året rundt. Derfor kan du på kort tid danne dig et overblik over alle mulighederne, og nemt finde frem til det helt rigtige sommerhus Løkken privat havudsigt.

Disse fordele koster dig intet som helst. Der er prisgaranti på alle sommerhuse som udlejes gennem os, så vil altid få markedets lbilligste pris på et sommerhus Løkken privat havudsigt hos os.

På denne måde får du det højeste antal af sommerhuse at vælge imellem

Tips til området

Der er ikke så meget at sige, vi er jo tæt ved Løkken, vandet og klitterne så det siger jo alt....lykken er Løkken.

Tæt på vandet. Stille og roligt område for børnefamilier.

Vi elsker at gå ture ved vandet, så det var bare super.

Perfekt i forhold til by og strand

Prisgaranti og kundeservice

Når du vælger at leje et sommerhus Løkken privat havudsigt hos Feline, vil du naturligvis være dækket af vores prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer dit foretrukne sommerhus Løkken privat havudsigt til en pris, som er billigere end vores.

Skulle der en sjælden gang opstå en smutter i vores overvågning af priserne hos de andre udlejningsbureauer, godtgør vi dig hele forskellen i prisen. Summen vil blive indsat simpelthen på din konto.

Hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus Løkken privat havudsigt, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Nemt på nettet og fin mail service.

Godt sted. Nemt og billigt og nemt at overskue.

Særdeles venlig service og god information.

Vores familie elsker ferie, derfor lejer vi hos Feline.

Vælg mellem 110 sommerhuse

Andre artikler om Løkken

 • Sommerhus Løkken

  Løkken er et af de største og mest populære områder langs den jyske vestkyst. Her findes mere end 1.000 skønt beliggende sommerhuse i naturskønne omgivelser. Se fiskerne lande fangsten på den dejlige og børnevenlige strand. Shop løs i butikker og på markeder, hyg jer i Action House og kig indenfor i Børglum Kloster.
  Skønt sommerhus til 7 personer beliggende på en stor natugrund i Løkken, kun 120 m fra havet.
 • Luksus sommerhus Løkken Norgesvej

  Glæd dig til et dejligt ophold sammen med familie eller venner i et luksus sommerhus Løkken Norgesvej. Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
  Luksus løkken norgesvej Emne nr. 130-A08940
 • Sommerhus Løkken privat Jomfrubakkerne

  Glæd dig til et afslappende ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Løkken privat Jomfrubakkerne. Du kan så let som ingenting finde det helt rigtige sommerhus hos Feline.
  Løkken privat jomfrubakkerne Emne nr. 121-11-4240
Vis alle artikler om Løkken

Andre artikler

 1. Sommerhus Nordjylland

  I Nordjylland findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra Vigsø i vest, over Skagen i Nord til Hals i øst, finder du tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
  Skønt sommerhus til 12 personer, med swimmingpool, beliggende i Rødhus.