Et sommerhus Løkken med pool er den fuldendte ramme om et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner.
Vælg mellem 122 sommerhuse Destinationer under Løkken

Lej dit sommerhus Løkken med pool her!

Hos os finder du altid det største udvalg, og derfor kan du uden videre finde et passende sommerhus Løkken med pool hos os. Døgnet rundt, 365 dage om året. Det giver dig overblik over alle mulighederne og sparer dig for tid og besvær, at du kan se dem alle på denne ene side.

Det koster dig intet som helst at opnå de mange fordele. Vi står inde for at der ikke er konkurrerende udlejningsbureauer der udlejer dit foretrukne sommerhus Løkken med pool til en billigere pris end den, du finder hos os.

På denne måde får du flest mulige sommerhuse at vælge mellem

Der er altid stor efterspørgsel efter sommerhuse, og af den årsag gælder det om at være så hurtigt ude, som det kan lade sig gøre.

Tips til området

Fantastisk strand, findes ikke bedre i Danmark.

Husk at tage en cykel med. Området egner sig super godt til en cykeltur til enten Løkken eller Lønstrup

Dejligt område og omgivelser og badeforholde er helt i top.

Tæt på vandet. Stille og roligt område for børnefamilier.

Vi elsker at gå ture ved vandet, så det var bare super.

Prisgaranti og kundeservice

Når du har fundet det sommerhus Løkken med pool, som skal danne rammen om familiens ferie, kan du straks booke det direkte over nettet. Du vil helt automatisk være dækket af Felines prisgaranti. Det betyder kort og godt at vi står inde for, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer dit foretrukne sommerhus Løkken med pool til en pris, som er billigere end den, du finder hos os.

Skulle der en sjælden gang opstå en smutter i vores priskontrol, udbetaler vi dig hele differencen. Beløbet overføres direkte til din konto.

Hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus Løkken med pool, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Altid god service.

Fik super service og hurtig ekspedition samt alt hvad der blev lovet blev overholdt. Tusind tak.

Fantastisk betjening. Vi har igen lejet et sommerhus hos Feline. Vi skal afsted til påske. Har allerede lejet sommerhus igen til juli. Vi har igen oplevet en fantastisk betjening, hvor servicen har været i top. Derfor er det ikke sidste gang vi lejer sommerhus igennem Feline.

Vælg mellem 122 sommerhuse

Andre artikler om Løkken

 • Sommerhus Løkken

  Løkken er et af de største og mest populære områder langs den jyske vestkyst. Her findes mere end 1.000 skønt beliggende sommerhuse i naturskønne omgivelser. Se fiskerne lande fangsten på den dejlige og børnevenlige strand. Shop løs i butikker og på markeder, hyg jer i Action House og kig indenfor i Børglum Kloster.
  Skønt sommerhus til 7 personer beliggende på en stor natugrund i Løkken, kun 120 m fra havet.
 • Luksus sommerhus Løkken Norgesvej

  Glæd dig til et dejligt ophold sammen med familie eller venner i et luksus sommerhus Løkken Norgesvej. Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
  Luksus løkken norgesvej Emne nr. 130-A08940
 • Sommerhus Løkken privat Jomfrubakkerne

  Glæd dig til et afslappende ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Løkken privat Jomfrubakkerne. Du kan så let som ingenting finde det helt rigtige sommerhus hos Feline.
  Løkken privat jomfrubakkerne Emne nr. 121-11-4240
Vis alle artikler om Løkken

Andre artikler

 1. Sommerhus Nordjylland

  I Nordjylland findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra Vigsø i vest, over Skagen i Nord til Hals i øst, finder du tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
  Skønt sommerhus til 12 personer, med swimmingpool, beliggende i Rødhus.