Et sommerhus Løkken 20 personer er den fuldendte ramme om et skønt ophold sammen med familie eller venner.
Vælg mellem 12 sommerhuse Destinationer under Løkken

Lej dit sommerhus Løkken 20 personer her!

Hos Feline Holidays finder du til hver en tid det største udvalg, og derfor kan du uden problemer finde et skønt sommerhus Løkken 20 personer hos os. Døgnet rundt, 365 dage om året. Det giver dig overblik over alle mulighederne og sparer dig for tid og besvær, at du kan se dem alle på denne ene side.

Det koster dig intet som helst at opnå disse fordele. Vi garanterer at der ikke er nogen af vores konkurrenter som kan tilbyde dit foretrukne sommerhus Løkken 20 personer til en lavere pris end vores.

På denne måde får du det største antal af sommerhuse at vælge mellem

Der er altid stor efterspørgsel på sommerhuse, og af den årsag handler det om at være så hurtigt ude, som det kan lade sig gøre.

Tips til området

Family Funpark et godt sted for børn.

Dejlig natur og tæt ved vandet

Løkken er dejlig!

Skønne omgivelser med kort til vand og indkøb.

Prisgaranti og kundeservice

Alle sommerhuse som udlejes gennem Feline er dækket af vores prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer dit foretrukne sommerhus Løkken 20 personer til en pris, som er lavere end vores.

Skulle der en sjælden gang opstå en fejl i vores kontrol af konkurrenternes pris, refunderer vi dig hele differencen. Summen vil blive indsat direkte på din konto.

Hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus Løkken 20 personer, så kontakt os endelig. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Storslået feriesite.

Hurtig tilbagemelding og fremragende mailservice.

Vælg mellem 12 sommerhuse

Andre artikler om Løkken

 • Sommerhus Løkken

  Løkken er et af de største og mest populære områder langs den jyske vestkyst. Her findes mere end 1.000 skønt beliggende sommerhuse i naturskønne omgivelser. Se fiskerne lande fangsten på den dejlige og børnevenlige strand. Shop løs i butikker og på markeder, hyg jer i Action House og kig indenfor i Børglum Kloster.
  Skønt sommerhus til 7 personer beliggende på en stor natugrund i Løkken, kun 120 m fra havet.
 • Luksus sommerhus Løkken Norgesvej

  Glæd dig til et dejligt ophold sammen med familie eller venner i et luksus sommerhus Løkken Norgesvej. Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
  Luksus løkken norgesvej Emne nr. 130-A08940
 • Sommerhus Løkken privat Jomfrubakkerne

  Glæd dig til et afslappende ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Løkken privat Jomfrubakkerne. Du kan så let som ingenting finde det helt rigtige sommerhus hos Feline.
  Løkken privat jomfrubakkerne Emne nr. 121-11-4240
Vis alle artikler om Løkken

Andre artikler

 1. Sommerhus Nordjylland

  I Nordjylland findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra Vigsø i vest, over Skagen i Nord til Hals i øst, finder du tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
  Skønt sommerhus til 12 personer, med swimmingpool, beliggende i Rødhus.