Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Løkken 14 personer. Du kan så let som ingenting finde det helt rigtige sommerhus hos os.
Vælg mellem 47 sommerhuse Destinationer under Løkken

Lej dit sommerhus Løkken 14 personer her!

Hos Feline Holidays finder du når som helst det største udvalg, og derfor kan du enkelt og sikkert finde et dejligt sommerhus Løkken 14 personer hos os. Alle døgnets 24 timer, hele året rundt. Når du lejer et af dem gennem os får du altid flest huse at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Disse fordele koster dig intet som helst. Vi har prisgaranti på alle vores sommerhuse, så vil altid få markedets llaveste pris på et sommerhus Løkken 14 personer hos Feline Holidays.

Sådan får du de fleste sommerhuse at vælge mellem

Tips til ferieoplevelser i området

Løkken er et godt udgangspunkt for udflugter i det nordjyske. Vi var både i Skagen, Hirtshals og Hanstholm og besøge diverse attraktioner, samt flere ture inde i Løkken.

Super lækkert område.. og perfekt sted sommerhuset lå.

Gå afstand til byen og havet. Fantastisk udsigt fra huset.

Tæt på vand og by.

Prisgaranti og kundeservice

Alle sommerhuse som udlejes gennem Feline er dækket af vores prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer dit foretrukne sommerhus Løkken 14 personer til en pris, som er billigere end vores.

Hvis der en sjælden gang sker en smutter i vores priskontrol, godtgør vi dig hele differencen i prisen. Summen bliver overført direkte til din konto.

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus Løkken 14 personer, så kontakt os endelig. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Super god side og service. Vi har bestilt igennem Feline flere gange og det har altid været helt i orden service.

God hjemmeside som er nem at bruge. Alt er som lovet på hjemmesiden.

Super god service vi var ude i sidste øjeblik men ingen problem:)

Vælg mellem 47 sommerhuse

Andre artikler om Løkken

Vis alle artikler om Løkken

Andre artikler

  1. Sommerhus Nordjylland

    I Nordjylland findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra Vigsø i vest, over Skagen i Nord til Hals i øst, finder du tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Rubjerg Knude Fyr i Nordjylland