Et sommerhus Kløvervej Kerteminde er den fuldendte ramme om et skønt ophold sammen med familie eller venner.
Vælg mellem 63 sommerhuse

Lej dit sommerhus Kløvervej Kerteminde her!

Hos os finder du til hver en tid det største udvalg af sommerhuse på Kløvervej i Kerteminde. Alle døgnets 24 timer, 365 dage om året. Derfor kan du på kort tid danne dig et overblik over alle mulighederne, og nemt finde frem til det helt rigtige sommerhus Kløvervej Kerteminde.

Det koster dig ikke noget ekstra at opnå alle disse fordele. Vi står inde for at der ikke er nogen af vores konkurrenter som kan tilbyde dit foretrukne sommerhus Kløvervej Kerteminde til en lavere pris end vores.

Find dit sommerhus Kløvervej Kerteminde her

På denne måde får du flest mulige sommerhuse på Kløvervej i Kerteminde at vælge mellem

Brugervurderinger af Kerteminde

Der er meget at kigge på - f.eks. Odense Zoo - men også de mange flotte slotte rundt omkring på Fyn.

Der er kun få hundrede meter til stranden. Så stranden, Kerteminde by og meget mere ligger i en fin cykelafstand. Der er fine cykelruter lige udenfor døren, til Dalby, Mesinge, Viby og mange flere steder. Naturen og omgivelserne er fantastiske, man kan se alléer, bindingsværk, skønne bakker, gårdbutikker, havet og meget mere.

Prisgaranti og kundeservice

Uanset hvilket sommerhus Kløvervej Kerteminde du beslutter dig for, er du naturligvis dækket af Felines prisgaranti. Det betyder kort og godt at vi står inde for, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer dit foretrukne sommerhus Kløvervej Kerteminde til en pris, som er lavere end vores.

Skulle der en sjælden gang ske en fejl i vores kontrol af konkurrenternes pris, udbetaler vi dig hele differencen i prisen. Summen vil blive indsat direkte på din konto.

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus Kløvervej Kerteminde, så kontakt os endelig. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Hurtigt, nemt og overskueligt!!

Rigtig fin service via telefonen. Et meget imødekommende personale.

Vælg mellem 63 sommerhuse

Andre artikler om Kerteminde

 • Sommerhus Kerteminde weekend

  Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Kerteminde weekend. Du kan nemt finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
  Kerteminde weekend Emne nr. 342-N4-284
 • Sommerhus Kerteminde uge 30

  Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Kerteminde uge 30. Du kan uden videre finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
  Kerteminde uge 30 Emne nr. 090-51015
Vis alle artikler om Kerteminde

Andre artikler

 1. Sommerhus Østfyn

  Østfyn har virkelig meget at byde på. Her findes en pragtfuld natur, der er særlig oplagt at nyde både til fods og på cykel. Desuden er her en stribe af herlige børnevenlige badestrande, spændende museer samt interessante seværdigheder. Østfyn bugner af godt fiskevand, og de hyggelige, atmosfærefyldte byer Nyborg og Kerteminde tilbyder en særlig shopping oplevelse.
  sommerhus østfyn_160-E2104
 2. Sommerhus Fyn

  Fyn er er naturskøn og fredelig plet lige i midten af Danmark. Langs de fynske kyster findes mere end tusind skønt beliggende sommerhuse, så uanset hvor I vælger at tage hen vil der aldrig være langt til vandet. Besøg øens maleriske købstæder, Odense og glæd jer til de mange skønne ferieoplevelser der venter på Fyn.
  Fyn_Depositphotos_327530366_S