Emne nr.: 513-101
Emne nr.: 513-101

Sommerhusene med plads til 12 personer er det ideelle valg i de situationer, hvor I er 2-3 familier, der gerne vil på ferie sammen. Her er plads til alle, og I kan nemt tage på fælles udflugter til de seværdigheder, som nærområdet byder på. Oven i købet øges dine muligheder for at finde et sommerhus med pool i temmelig høj grad, når det er sommerhuse i denne størrelse, du leder efter. Med andre ord kan du altså gøre udsigten til en god ferie endnu bedre ved at vælge et sommerhus med swimming pool. Det bliver en sikker succes.

Ferietid er familietid. Den travle hverdag er sat på pause, der er ingen, der har travlt, og I har masser af tid til at være sammen. Uden for jeres hyggeligt indrettede sommerhus venter der jer præcis de oplevelser og aktiviteter, I kunne tænke jer.

Den mængde sommerhuse, du kan vælge mellem, har meget stor betydning. Jo flere der er, jo nemmere bliver det nemlig for dig at finde præcis det sommerhus, der matcher familiens ønsker. Hvad det punkt angår, får du de bedste muligheder her på hjemmesiden, fordi vi altid giver dig det største udvalg.

Når du har fundet det sommerhus, du helst vil have, giver det ingen mening at udskyde beslutningen. Book dit sommerhus straks, så er alt på plads til en uforglemmelig ferie.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Er man vild med Fyn, bliver man endnu mere vild med Kerteminde. Ferieparadiset ligger smukt lige ud til Storebælt.

Når man holder ferie i Kerteminde, kan det anbefales at tage en tur til landsbyen Viby på Hindsholm. Det er nemlig en af de bedst bevarende fynske landsbyer, og her kan man lade sig betage af de fortryllende gamle bindingsværkshuse.

Det er en helt særlig skøn oplevelser at tage på tur omkring Kerteminde og resten af Fyn på cykel.

Sankt Laurentii Kirke i Kerteminde har en facade af kampesten og er værd at kigge nærmere på.

Rundt om Kerteminde er der masser af seværdigheder at besøge. F.eks. de utallige herregårde og godser.

Kerteminde råder både over en fiskerihavn og en stor men hyggelig marina. På havnen kan man købe friske fisk, nyde den maritime atmosfære og se fiskerne over skulderen, når de udfører deres erhverv.

Både nord og syd for Kerteminde finder man børnevenlige badestrande med badebro, toiletter og kiosk.

Prisgaranti

Vi lægger stor vægt på, at du er 100% tryg ved at leje dit sommerhus hos os, og at du betaler den lavest mulige lejepris. Derfor er der prisgaranti på alle vores sommerhuse. Du vil til hver en tid være omfattet af den, når du booker dit sommerhus hos os.

Skulle du finde det sommerhus, du har booket, til en lavere pris hos en konkurrent, matcher vi den billigere pris, sådan at du får udbetalt differencen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker til dit sommerhus, så kontakt vores kundeafdeling.

Vi er her for dig og er altid klar til at svare på de spørgsmål, du måtte sidde tilbage med. Hvis du skulle have særlige ønsker til det sommerhus, du søger efter, forsøger vi gerne at opfylde dem.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage snarest muligt. Du er selvsagt også velkommen til at ringe på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 3 sommerhuse