Emne nr.: 090-17152
Emne nr.: 090-17152

Du sparer 10% eller mere endnu

Uanset hvilket sommerhus med rabat du ender med at beslutte dig for, vil du altid spare mindst 10 procent af lejeprisen. Af og til er der dog også udsigt til betydeligt større besparelser.

Du er kommet til det helt rigtige sted i din søgning efter ”last minute sommerhus i kerteminde”. Der er nemlig ingen andre portaler, hvor du kan finde så mange Last Minute sommerhuse samlet på ét sted. Det giver dig et hurtigt og nemt overblik og sparer dig for en masse tid og besvær.

Hvornår er der Last Minute tilbud?

Vi ser ind imellem, at der få dage inden ankomstdatoen sker aflysninger af ophold, der ellers var bestilt længe i forvejen. Her sker det ofte, at ejeren beslutter at give en stor rabat, fordi der pludselig opstår en situation, hvor hans sommerhus ellers ville stå tomt. Men ud over disse særlige situationer forholder det sig sådan, at hvis der er 28 dage eller mindre til en periode, hvor et sommerhus ikke er blevet udlejet, kan ejeren beslutte at sætte prisen ned.

Hvor kan jeg finde Last Minute sommerhuse?

Det er ikke muligt at udpege et enkelt ferieområde og derefter sige, at her vil man kunne finde flest Last Minute tilbud på et givent tidspunkt. Baggrunden er, at når det udelukkende er ejerne, der kan sænke priserne - og det altid sker med en frist på maks fire uger - kan man ikke sige, at der engang i fremtiden vil være flest Last Minute sommerhuse i et bestemt område.

Der er ikke nogen Last Minute tilbud lige nu - hvad gør jeg?

Det kan derfor godt forekomme, at din jagt efter ”last minute sommerhus i kerteminde” bringer dig hertil på et tidspunkt, hvor antallet af Last Minute tilbud enten er et rundt ”0” eller så lavt, at du ikke kan finde det helt rigtige sted i dette specifikke ferieområde. I sådan en situation råder vi dig til at udvide søgningen til at større geografisk område; på denne måde øger du mængden af Last Minute sommerhuse.

Book dit Last Minute tilbud når du finder det

Uanset hvilket sommerhus med Last Minute rabat, du vurderer, bedst opfylder dine ønsker, så er én ting helt sikker: Der er andre end dig, der er på udkig efter et godt tilbud, så det er meget vigtigt, at du straks får booket dit sommerhus.

Uanset hvilket sommerhus du vælger, kan hele familien roligt begynde at glæde sig. Der venter jer en skøn ferie i et sommerhus med en hyggelig indretning og alle muligheder for at opleve de aktiviteter og seværdigheder, som nærområdet byder på.

I forbindelse med din søgning efter ”last minute sommerhus i kerteminde” er det af stor betydning for dig, at du kan vælge mellem så mange sommerhuse som muligt. Det forøger nemlig dine chancer for at finde netop det sommerhus, der opfylder dine ønsker. Med andre ord: du har brug for overblik. Og overblik er præcis, hvad du får her på portalen; vi har nemlig altid det største udvalg.

At finde dit sommerhus er et stort skridt på vejen, men det er ikke det sidste. Først når bookingen er klaret, kan du være sikker på, at rammerne om familiens næste ferie er sikret. Den del foregår heldigvis nemt og enkelt online, så det tager ikke mange øjeblikke at få den overstået.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Glæd jer til en afslappende familieferie i Kerteminde, hvor I kan benytte jer af de mange aktiviteter og oplevelser, som Fyn har at byde på.

Kertemindes vartegn blev skabt af billedhuggeren Robert Lund-Jensen i 1954. Granitskulpturen "Amanda" står på broen, der fører over Kerteminde Fjord.

Det er meget populært at vandre på Fyn og på den måde opleve egnen helt tæt på. Det fine net af afmærkede vandrestier gør det nemt at komme omkring.

Der venter jer mange oplevelser, hvis I tager på tur i skovene omkring Kerteminde. De gamle træer og Fyns imponerende flora og fauna kan man kun blive betaget af.

Kerteminde råder både over en fiskerihavn og en stor men hyggelig marina. På havnen kan man købe friske fisk, nyde den maritime atmosfære og se fiskerne over skulderen, når de udfører deres erhverv.

Prisgaranti

Du kan være forvisset om, at du til hver en tid lejer dit sommerhus til den billigste pris hos Feline Holidays. Som kunde hos Feline Holidays er du nemlig automatisk omfattet af vores prisgaranti.

Prisgarantien betyder kort og godt, at hvis du skulle finde det sommerhus, du har lejet, til en lavere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris og overfører prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af vores prisgaranti. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker til dit sommerhus, så kontakt vores kundeafdeling.

Vores kundemedarbejdere har en stor og bred erfaring med udlejning af sommerhuse og vil selvfølgelig også gerne hjælpe dig.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. Du er selvfølgelig også velkommen til at give os et kald på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 37 sommerhuse