Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Kerteminde weekend. Du kan nemt finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
Vælg mellem 75 sommerhuse
Kerteminde weekend Emne nr. 342-N4-284
Emne nr. 342-N4-284

Lej dit sommerhus Kerteminde weekend her!

Weekendophold, og miniferie

Det er op til dig hvilket antal overnatninger du ønsker at få. Det er muligt at vælge fra 2 overnatninger og opad, og derfor er det muligt at sammensætte helt unikke ophold. Forskellige mennesker har selvfølgelig forskellige behov, men uanset hvad du er på jagt efter, kan du uden tvivl finde det her på siden. Tag af sted på weekendophold eller miniferie - alt er muligt i et flot beliggende sommerhus Kerteminde weekend.

Vi anbefaler dog, at du som minimum tager 3 overnatninger. Det gør vi fordi at du så vil få et langt højere antal sommerhuse at vælge mellem. For det andet, fordi der i langt de fleste tilfælde ikke er den store forskel på prisen; det koster med andre ord ikke det store beløb mere at få en overnatning mere. Det vigtigste er dog, at den ekstra overnatning vil give jer mere tid til at hygge jer og slappe af i sommerhuset - og det er jo netop det, opholdet handler om.

Hos Feline Holidays finder du når som helst det største udvalg af sommerhuse. Døgnet rundt, 365 dage om året. Det giver dig overblik over alle mulighederne og sparer dig for tid og besvær, at du kan se dem alle på denne ene side.

Det koster dig ikke noget som helst at opnå alle disse fordele. Vi står inde for at der ikke er konkurrerende bureauer som tilbyder dit foretrukne sommerhus Kerteminde weekend til en billigere pris end os.

Sådan får du flest muligt sommerhuse at vælge imellem

Der er hvert år stor efterspørgsel på sommerhus Kerteminde weekend RET TIL FLERTAL, og derfor handler det om at være så tidligt ude, som det kan lade sig gøre.

Brugervurderinger

Super område. dog burde man som en service kunne låne gratis cykler, som i et almindelig sommerhus, da der er relativt langt til centrum, og også til indkøb

Hyggeligt roligt område

Dejlige skove, hyggelige Kerteminde, Fynshovede, adgang til stranden.

Prisgaranti og kundeservice

Alle huse der udlejes igennem Feline Holidays er dækket af vores prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer dit foretrukne sommerhus Kerteminde weekend til en pris, som er lavere end vores.

Hvis der en sjælden gang sker en smutter i vores overvågning af priserne hos de andre udlejningsbureauer, refunderer vi dig hele differencen. Summen overføres direkte til din konto.

Hvis du har spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus Kerteminde weekend, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Let og tilgængeligt og hurtige svar.

Meget nemt og hurtigt.

De bedste til familiens ferie oplevelser. Har nu bestilt ferier igennem Feline 2 gange og det virker bare perfekt med servicen i top. Vil til enhver tid anbefale dem til andre. Det er nemt og ligetil ;-)

Altid flinke og hjælpsomlige ved mail og telefon opkald. Har kun haft gode oplevelser.

Vælg mellem 75 sommerhuse

Andre artikler om Kerteminde

 • Sommerhus Kerteminde uge 30

  Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Kerteminde uge 30. Du kan uden videre finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
  Kerteminde uge 30 Emne nr. 090-51015
 • Sommerhus Kerteminde Nordstrand

  Glæd dig til et afslappende ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Kerteminde Nordstrand. Du kan let finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
Vis alle artikler om Kerteminde

Andre artikler

 1. Sommerhus Østfyn

  Østfyn har virkelig meget at byde på. Her findes en pragtfuld natur, der er særlig oplagt at nyde både til fods og på cykel. Desuden er her en stribe af herlige børnevenlige badestrande, spændende museer samt interessante seværdigheder. Østfyn bugner af godt fiskevand, og de hyggelige, atmosfærefyldte byer Nyborg og Kerteminde tilbyder en særlig shopping oplevelse.
  sommerhus østfyn_160-E2104
 2. Sommerhus Fyn

  Fyn er er naturskøn og fredelig plet lige i midten af Danmark. Langs de fynske kyster findes mere end tusind skønt beliggende sommerhuse, så uanset hvor I vælger at tage hen vil der aldrig være langt til vandet. Besøg øens maleriske købstæder, Odense og glæd jer til de mange skønne ferieoplevelser der venter på Fyn.
  Fyn_Depositphotos_327530366_S