Glæd dig til et afslappende ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Kerteminde Nordstrand. Du kan let finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
Vælg mellem 114 sommerhuse

Lej dit sommerhus Kerteminde Nordstrand her!

Hos os finder du til hver en tid det største udvalg af sommerhuse i Kerteminde Nordstrand. Døgnet rundt, 365 dage om året. Når du lejer et af dem gennem os får du altid flest huse at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Når du booker et sommerhus Kerteminde Nordstrand hos Feline Holidays betaler du ikke noget ekstra for de mange fordele. Vi har prisgaranti på alle sommerhuse som lejes igennem os, så derfor får du altid markedets billigste pris på et sommerhus Kerteminde Nordstrand hos os.

Find dit sommerhus Kerteminde Nordstrand her

Sådan får du flest mulige sommerhuse i Kerteminde Nordstrand at vælge imellem

Brugervurderinger af Kerteminde

Der er kun få hundrede meter til stranden. Så stranden, Kerteminde by og meget mere ligger i en fin cykelafstand. Der er fine cykelruter lige udenfor døren, til Dalby, Mesinge, Viby og mange flere steder. Naturen og omgivelserne er fantastiske, man kan se alléer, bindingsværk, skønne bakker, gårdbutikker, havet og meget mere.

Helt vidunderligt sted - kan varmt anbefales.

Prisgaranti og kundeservice

Uanset hvilket sommerhus Kerteminde Nordstrand du beslutter dig for, er du naturligvis dækket af Felines prisgaranti. Det betyder kort og godt at vi står inde for, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer dit foretrukne sommerhus Kerteminde Nordstrand til en pris, som er billigere end den, du finder hos os.

Hvis der en sjælden gang sker en smutter i vores priskontrol, udbetaler vi dig hele forskellen i prisen. Beløbet bliver indsat ganske enkelt på din konto.

Hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus Kerteminde Nordstrand, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

De er bare OK. Nemt, hurtigt og god service.

Det er ikke første gang jeg booker gennem Feline og det bliver helt sikkert ikke sidste gang. Man får hvad man betaler for, altså et troværdigt firma.

Dejligt med kompetente medarbejdere der kunne hjælpe og vejlede hele vejen igennem.

Vælg mellem 114 sommerhuse

Andre artikler om Kerteminde

 • Sommerhus Kerteminde weekend

  Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Kerteminde weekend. Du kan nemt finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
  Kerteminde weekend Emne nr. 342-N4-284
 • Sommerhus Kerteminde uge 30

  Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Kerteminde uge 30. Du kan uden videre finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
  Kerteminde uge 30 Emne nr. 090-51015
Vis alle artikler om Kerteminde

Andre artikler

 1. Sommerhus Østfyn

  Østfyn har virkelig meget at byde på. Her findes en pragtfuld natur, der er særlig oplagt at nyde både til fods og på cykel. Desuden er her en stribe af herlige børnevenlige badestrande, spændende museer samt interessante seværdigheder. Østfyn bugner af godt fiskevand, og de hyggelige, atmosfærefyldte byer Nyborg og Kerteminde tilbyder en særlig shopping oplevelse.
  sommerhus østfyn_160-E2104
 2. Sommerhus Fyn

  Fyn er er naturskøn og fredelig plet lige i midten af Danmark. Langs de fynske kyster findes mere end tusind skønt beliggende sommerhuse, så uanset hvor I vælger at tage hen vil der aldrig være langt til vandet. Besøg øens maleriske købstæder, Odense og glæd jer til de mange skønne ferieoplevelser der venter på Fyn.
  Fyn_Depositphotos_327530366_S