Et sommerhus Kerteminde afbuds er den perfekte ramme om et afslappende ophold sammen med familie eller venner.
Vælg mellem 28 sommerhuse
Kerteminde afbuds Emne nr. 084-M66713
Emne nr. 084-M66713

Lej dit sommerhus Kerteminde afbuds her!

Hos Feline finder du til hver en tid det største udvalg, og derfor kan du let finde et passende sommerhus Kerteminde afbuds hos os. Døgnet rundt, 365 dage om året. Når du lejer et af dem gennem os får du altid flest huse at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Det koster dig ikke noget som helst at opnå de mange fordele. Vi står inde for at der ikke er nogen af vores konkurrenter der kan tilbyde dit foretrukne sommerhus Kerteminde afbuds til en billigere pris end den, du finder hos os.

På denne måde får du det højeste antal af sommerhuse at vælge mellem

Der er hvert eneste år stor efterspørgsel på sommerhuse, og derfor handler det om at være så tidligt ude, som det kan lade sig gøre.

Tips til området

Dejlige skove, hyggelige Kerteminde, Fynshovede, adgang til stranden.

Kerteminde er en rigtig hyggelig by, hvor der er mange gode aktiviteter.  Deres golfbane er simpelthen fantastisk, og Fjord og Bælt er bestemt også et besøg værd.   Vi var desuden ude at køre med hestevogn i tre kvarter - alle pengene værd. Jensens Fiskerestaurant er også at anbefale.  

Prisgaranti og kundeservice

Når du vælger at leje et sommerhus Kerteminde afbuds hos Feline, vil du naturligvis være dækket af vores prisgaranti. Det betyder ganske enkelt at vi lover dig, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer dit foretrukne sommerhus Kerteminde afbuds til en pris, som er billigere end den, du finder hos os.

Hvis der en sjælden gang sker en smutter i vores priskontrol, godtgør vi dig hele differencen i prisen. Summen bliver indsat simpelthen på din konto.

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus Kerteminde afbuds, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Alt klappede med kort varsel. Hej .. Vi takker for jeres hurtige hjælp, så det var muligt for os at få 3 skønne dage ved Sortsø strand. Vi fandt ud af med kort varsel at vi ville der ned, og i løbet af 4 dage var aftalen på plads .. Det var et dejligt sommerhus, meget rent og pænt. Det er første gang vi har benyttet os af jeres gode tilbud.. men vi vender tilbage...Tak for en god behandling..

Perfekt og uden problemer. Hurtige svar på mailen.

Ekspeditionen hos Feline går hurtigt og er helt fin.

Ikke noget negativt. Overskuelig og forståelig hjemmeside.

Vælg mellem 28 sommerhuse

Andre artikler om Kerteminde

 • Sommerhus Kerteminde weekend

  Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Kerteminde weekend. Du kan nemt finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
  Kerteminde weekend Emne nr. 342-N4-284
 • Sommerhus Kerteminde uge 30

  Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Kerteminde uge 30. Du kan uden videre finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
  Kerteminde uge 30 Emne nr. 090-51015
 • Sommerhus Kerteminde Nordstrand

  Glæd dig til et afslappende ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Kerteminde Nordstrand. Du kan let finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
Vis alle artikler om Kerteminde

Andre artikler

 1. Sommerhus Østfyn

  Østfyn har virkelig meget at byde på. Her findes en pragtfuld natur, der er særlig oplagt at nyde både til fods og på cykel. Desuden er her en stribe af herlige børnevenlige badestrande, spændende museer samt interessante seværdigheder. Østfyn bugner af godt fiskevand, og de hyggelige, atmosfærefyldte byer Nyborg og Kerteminde tilbyder en særlig shopping oplevelse.
  sommerhus østfyn_160-E2104
 2. Sommerhus Fyn

  Fyn er er naturskøn og fredelig plet lige i midten af Danmark. Langs de fynske kyster findes mere end tusind skønt beliggende sommerhuse, så uanset hvor I vælger at tage hen vil der aldrig være langt til vandet. Besøg øens maleriske købstæder, Odense og glæd jer til de mange skønne ferieoplevelser der venter på Fyn.
  Fyn_Depositphotos_327530366_S