Et sommerhus Juelsminde privat pool er den fuldendte ramme om et skønt ophold sammen med familie eller venner.
Vælg mellem 18 sommerhuse Destinationer under Juelsminde

Lej dit sommerhus Juelsminde privat pool her!

Hos Feline finder du altid det største udvalg, og derfor kan du let finde dit sommerhus Juelsminde privat pool her på siden. Alle døgnets 24 timer, hele året rundt. Når du lejer et af dem gennem os får du altid flest huse at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Det koster dig intet som helst at få disse fordele. Vi garanterer at der ikke er konkurrerende bureauer som kan tilbyde dit foretrukne sommerhus Juelsminde privat pool til en lavere pris end den, du finder hos os.

Sådan får du det højeste antal af sommerhuse at vælge mellem

Det er meget populært at holde årets sommerferie i et sommerhus Juelsminde privat pool, og derfor er sommerhusene også meget efterspurgte.Jo før du starter med at gå på udkig efter et sommerhus Juelsminde privat pool til familiens ferie, jo bedre muligheder er der for et finde et sommerhus, som matcher alle dine ønsker.

Brugervurderinger

Fantastisk dejligt område :-)

Er forholdsvis tæt på flere ting. Et must er dog den lette adgang til vandet og til havnen, der formentlig syder af liv i varmere perioder

Prisgaranti og kundeservice

Alle huse som udlejes via os er dækket af vores prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer dit foretrukne sommerhus Juelsminde privat pool til en pris, som er lavere end vores.

Hvis der en sjælden gang sker en smutter i vores overvågning af priserne hos de andre udlejningsbureauer, refunderer vi dig hele forskellen i prisen. Pengene indsættes simpelthen på din konto.

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus Juelsminde privat pool, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Meget nemt og hurtigt.

Hurtig tilbagemelding og fremragende mailservice.

Ekspeditionen hos Feline går hurtigt og er helt fin.

Også nemt og hurtigt. Rigtig god service.

Vælg mellem 18 sommerhuse

Andre artikler om Juelsminde

 • Sommerhus Juelsminde

  Juelsminde et stort og populært område ved den jyske østkyst som byder på flere hundrede skønt beliggende sommerhuse. Her er en stribe af de mest børnevenlige strande i Østjylland. Der er mange sjove aktiviteter på frilandsmuseet Glud Museum. Kig indenfor på gården Ankerslund og se traktorer og køer i lange baner. Der er masser af muligheder for shopping i området.
  I første række ved Pøt Strand, Juelsminde ligger dette dejlige feriehus til 8 personer med et stort panoramaparti mod havet i både poolrum og stue.
 • Sommerhus Juelsminde privat Mirabellevej

  Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Juelsminde privat Mirabellevej. Du kan så let som ingenting finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
Vis alle artikler om Juelsminde

Andre artikler

 1. Sommerhus Østjylland

  I Østjylland findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet og Als i syd til Hals, Hou og Øster Hurup omkring Limfjorden, finder du tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
  Ideelt feriehus til 5 personer med swimmingpool, spabad og sauna beliggende i Lyngsbæk ved Ebeltoft.