Emne nr.: 090-07387
Emne nr.: 090-07387

I kan glæde jer til en uforglemmelig ferie i attraktive omgivelser i det sommerhus, du bestemmer dig for. Glæd jer til nogle dejlige dage, hvor I har masser af tid til hinanden, til at slappe af og til at tage på udflugter i nærområdet.

Det er væsentligt, at den mængde af sommerhuse, du kan vælge mellem, er så stor som muligt. Herved forbedrer du nemlig dine chancer for at finde nøjagtig det sommerhus, der imødekommer dine ønsker. Hvad det angår, er du kommet til den helt rigtige portal, for Feline Holidays har altid det største samlede udvalg.

Den sidste brik, du skal have på plads, er selve bookingen af dit sommerhus. Den foregår hurtigt og sikkert over nettet, og det tager kun et øjeblik at få den plads. Når bookingen er gået igennem, kan du læne dig tilbage i visheden om, at der venter jer alle tiders ferie.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Ved Østersøen ligger Juelsminde, der tidligere havde en færgehavn med forbindelse til Sjælland.

Nord for Juelsminde er der to bugter med sandstrande, hvor man virkelig kan slappe af og nyde det skønne landskab.

I Juelsminde er der alt, man har brug for i ferien; supermarkeder, tankstation, pengeautomater og et bageri med selvbetjening.

Bjerre Mølle er en meget interessant bygning tæt på Juelsminde. Det er en af de ældste møller i området, og den gør indtryk med sin flotte stand.

Talrige cykelstier, som går gennem meget smukke landskaber, gør Juelsminde til et paradis for cyklister, der elsker at cykle i smuk natur.

Prisgaranti

Det er meget vigtigt for os, at du er hundrede procent tryg ved at leje dit sommerhus hos os, og at du betaler den billigste lejepris. Derfor yder vi prisgaranti på alle vores sommerhuse. Du vil altid være omfattet af den, når du booker dit sommerhus hos os.

Prisgarantien betyder kort og godt, at hvis du finder det sommerhus, du har lejet, til en billigere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris og udbetaler prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af vores prisgaranti. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Skulle du have behov for assistance eller du har spørgsmål vedrørende et sommerhus, er du velkommen til at kontakte os. Det samme gælder selvfølgelig, hvis du skulle have specielle ønsker til dit sommerhus.

Vores erfarne kundeafdeling er altid klar til at hjælpe dig med de spørgsmål, der måtte være. Hvis du skulle have særlige ønsker eller krav til det sommerhus, du leder efter, er vi klar til at gøre en seriøs indsats for at indfri dem.

Ring til os på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så behandler vi din henvendelse så hurtigt som muligt.

Vælg mellem 335 sommerhuse