Emne nr.: 090-31533
Emne nr.: 090-31533

Ingen andre steder finder du så mange sommerhuse til maks. 3.000 kroner for en hel uge samlet på ét sted. Derfor er din søgning efter ”billig sommerhusudlejning juelsminde” lige kommet et stort skridt videre. Vælg det sommerhus du kunne tænke dig; det er nemt og ligetil både at finde og leje et sommerhus.

Et sommerhus, som du vælger at booke til maks. 3.000 kroner, betyder, at der bliver frigjort nogle penge, som kan bruges til flere ferieoplevelser og på at forkæle jer selv lidt ekstra.

Det konkrete antal, du kan vælge imellem, er afhængigt af, hvornår du gerne vil afsted. I sommermånederne og i skolernes øvrige ferie er antallet af sommerhuse lavt, fordi der er høj efterspørgsel.

Det sker af og til, at et sommerhus med kort varsel bliver nedsat i højsæsonen. Du kan derfor være heldig at finde sådan et lastminute tilbud, men der er ikke mange af dem.

Det har betydning for den mængde af billige sommerhuse, du kan vælge mellem, hvilket ferieområde det drejer sig om. Hvis det f.eks. drejer sig om et område, hvor der ligger mange poolhuse og/eller store sommerhuse med plads til 12 personer eller mere, vil de altid være dyrere end almindelige sommerhuse. Resultatet vil i nogle tilfælde være, at du ikke får så mange billige sommerhuse, som koster maks. 3.000 kroner for en uge, at vælge mellem.

Hvis du ikke er tilfreds med den mængde billige sommerhuse, du i første omgang bliver præsenteret for, anbefaler vi, at du søger i et større område. På den måde kommer der flere sommerhuse med i søgningen, og dermed vil du også få flere at vælge mellem.

Et sommerhus er det ideelle valg, når tiden atter er inde til at samle familie eller venner. Om det kun er for et par dage eller en længere periode, er et sommerhus et hyggeligt sted at samles og skabe nye minder.

I din søgning efter et sommerhus har det stor betydning for dig, at du får så mange sommerhuse som muligt at vælge mellem. Herved øger du nemlig dine muligheder for at finde det helt rigtige sted. Hvad antallet af sommerhuse angår, er du i de bedste hænder hos os. Det er nemlig altid hos Feline Holidays, at du finder det største udvalg af sommerhuse. Hver eneste dag, hele året.

Efter at søgningen er færdig, og du sidder tilbage med det sommerhus, du er faldet for, er det tid til at få gennemført bookingen. Der er ingen grund til at udskyde beslutningen; så risikerer du bare, at andre kommer før dig. Det er både nemt og enkelt at klare bookingen direkte over nettet, så det tager ikke mange øjeblikke at få den del på plads også.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Det afvekslende landskab med badestrande i bugterne, stejle skovklædte klinter og lystbådehavnen er der meget at foretage sig på en ferie i Juelsminde.

Landskabet ved Juelsminde er malerisk med bugternes hvide sandstrande og de små skovområder.

Lystbådehavnen i Juelsminde er en af de ting, der er med til at sætte den helt specielle stemning i området. Havnen har plads til omkring 500 både, og i sommermånederne er der et lystigt leben på havnen.

Bjerre Mølle er en meget interessant bygning tæt på Juelsminde. Det er en af de ældste møller i området, og den gør indtryk med sin flotte stand.

Mange kunsthåndværkere har slået sig ned både i og omkring Juelsminde. De ofte meget tiltalende værker bliver udstillet i mange atelierer og forskellige værksteder.

En afslappende tur gennem Juelsminde midtby med de mange små interessante butikker er et hyggeligt foretagende, og meget anbefalelsesværdigt.

Flere og flere af områdets feriegæster benytter sig af muligheden for at cykle i ferien. Det er også en skøn måde at komme vidt omkring på, og så kan hele familien være med.

Prisgaranti

Ferien er et af årets højdepunkter, men derfor er der alligevel ingen grund til at betale for høj en pris for det sommerhus, du bestemmer dig for for. Det kommer du ikke til hos os, for du vil altid være dækket af vores prisgaranti, når du lejer her på domænet.

Såfremt du finder det sommerhus, du har lejet, til en lavere pris andet steds, udbetaler vi prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte vores prisgaranti. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis du har brug for hjælp eller du har spørgsmål i forbindelse med leje af et sommerhus, er du velkommen til at kontakte os. Det samme gælder selvfølgelig, hvis du har særlige ønsker til dit sommerhus.

Vores kundemedarbejdere har mange års erfaring med alle former for udlejning af sommerhuse. Den erfaring er du meget velkommen til at trække på. Vi er altid glade for at kunne hjælpe.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du er naturligvis også velkommen til at give os et kald på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 53 sommerhuse