Et sommerhus Juelsminde privat indkvartering er den fuldendte ramme om et skønt ophold sammen med familie eller venner.
Vælg mellem 323 sommerhuse Destinationer under Juelsminde

Lej dit sommerhus Juelsminde privat indkvartering her!

Hos Feline Holidays finder du altid det største udvalg, og derfor kan du uden videre finde et dejligt sommerhus Juelsminde privat indkvartering her. Døgnet rundt, hele året rundt. Når du lejer et af dem gennem os får du altid flest huse at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Det betaler ikke så som én krone for at få alle disse fordele. Vi garanterer at der ikke er nogen udlejningsbureauer som udlejer dit foretrukne sommerhus Juelsminde privat indkvartering til en lavere pris end den, du finder hos os.

Sådan får du det største antal af sommerhuse at vælge mellem

Tips til området

Et hyggeligt sommerhusområde med mulighed for ren afslapning, da der ikke er ret meget at lave. Hvis man er til natur og bare har brug for fred og ro, så er det toppen.

Fantastisk dejligt område :-)

Horsens museum nemt og 2 timer nok

Prisgaranti og kundeservice

Uanset hvilket sommerhus Juelsminde privat indkvartering du beslutter dig for, er du naturligvis dækket af Felines prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer dit foretrukne sommerhus Juelsminde privat indkvartering til en pris, som er billigere end vores.

Skulle der en sjælden gang forekomme en smutter i vores overvågning af priserne hos de andre udlejningsbureauer, godtgør vi dig hele differencen. Beløbet bliver overført direkte til din konto.

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus Juelsminde privat indkvartering, så kontakt os endelig. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Nemt og dejligt via hjemmesiden.

Meget kompetent personale (Tina). Super hjælpsom.

Hurtig og effektivt. Ringede tilbage som aftalt i forhold til om vi måtte medbringe 3 hunde. Ringede et par gange og fik fint forklaret det jeg var i tvivl om som "første-gangs" lejer.

Vælg mellem 323 sommerhuse

Andre artikler om Juelsminde

 • Sommerhus Juelsminde

  Juelsminde et stort og populært område ved den jyske østkyst som byder på flere hundrede skønt beliggende sommerhuse. Her er en stribe af de mest børnevenlige strande i Østjylland. Der er mange sjove aktiviteter på frilandsmuseet Glud Museum. Kig indenfor på gården Ankerslund og se traktorer og køer i lange baner. Der er masser af muligheder for shopping i området.
  I første række ved Pøt Strand, Juelsminde ligger dette dejlige feriehus til 8 personer med et stort panoramaparti mod havet i både poolrum og stue.
 • Sommerhus Juelsminde privat Mirabellevej

  Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Juelsminde privat Mirabellevej. Du kan så let som ingenting finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
Vis alle artikler om Juelsminde

Andre artikler

 1. Sommerhus Østjylland

  I Østjylland findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet og Als i syd til Hals, Hou og Øster Hurup omkring Limfjorden, finder du tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
  Ideelt feriehus til 5 personer med swimmingpool, spabad og sauna beliggende i Lyngsbæk ved Ebeltoft.