Et sommerhus Jomfrubakkerne i Løkken er den perfekte ramme om et skønt ophold sammen med familie eller venner.
Vælg mellem 411 sommerhuse Destinationer under Løkken

Lej dit sommerhus Jomfrubakkerne i Løkken her!

Hos Feline finder du til hver en tid det største udvalg, og derfor kan du let finde et dejligt sommerhus Jomfrubakkerne i Løkken hos os. 24 timer i døgnet, 365 dage om året. Det giver dig overblik over alle mulighederne og sparer dig for tid og besvær, at du kan se dem alle på denne ene side.

Disse fordele koster dig ikke så meget som én krone. Der er prisgaranti på alle sommerhuse som udlejes gennem os, så vil altid få markedets lbilligste pris på et sommerhus Jomfrubakkerne i Løkken hos Feline.

På denne måde får du de fleste sommerhuse at vælge mellem

Jo før du begynder at lede efter et sommerhus Jomfrubakkerne i Løkken, jo flere vil der være, som du kan vælge mellem. Lige så væsentligt er det dog, at du herved øger dine chancer for at leje dit foretrukne sommerhus Jomfrubakkerne i Løkken.

Tips til området

Ferieboligen er beliggende i dejlige omgivelser, tæt på byen, men dog roligt, som en del af en mini-by med rækkehuse, hvor der er gangstier og legepladser og grænsende lige op til en golfbane. Centrum af Løkken nåes til fods på en små tyve minutters tid, og her er mange butikker og spisesteder. Fra busstationen afgår der busser til bl.a. Ålborg og Hjørring og begge dele kan anbefales ! Og så er der jo strandene !! Fantastisk følelse at stå og spejde ud over havet og blive blæst igennem af efterårets milde vind !!

Løkken er et godt udgangspunkt for udflugter i det nordjyske. Vi var både i Skagen, Hirtshals og Hanstholm og besøge diverse attraktioner, samt flere ture inde i Løkken.

Tæt ved vandet.

Prisgaranti og kundeservice

Når du har fundet det sommerhus Jomfrubakkerne i Løkken, som skal danne rammen om familiens ferie, kan du straks booke det direkte over nettet. Du vil helt automatisk være dækket af Felines prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer dit foretrukne sommerhus Jomfrubakkerne i Løkken til en pris, som er lavere end vores.

Skulle der en sjælden gang ske en smutter i vores priskontrol, godtgør vi dig hele forskellen i prisen. Pengene indsættes ganske enkelt på din konto.

Hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus Jomfrubakkerne i Løkken, så kontakt os endelig. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Vi har netop booket 1 uges sommerhus ophold via Felines online bookingsystem. Det fungerede ganske fint, ingen udfordringer. Let læselig/forståelig tekster, hurtig opdateringstid og intuitiv fremfærd.

Har selv booket hjemmefra. Hjemmesiden og bookingforløb helt perfekt - nemt at forstå og bruge.

Super. Hjælpsomt personale.

Effektiv tilbagemelding på mail. Det er første gang jeg booker via Feline, og bestemt ikke sidste gang. Super god service på mail, omkring svar på spørgsmål. Vil anbefale Feline til andre.

Vælg mellem 411 sommerhuse

Andre artikler om Løkken

Vis alle artikler om Løkken

Andre artikler

  1. Sommerhus Nordjylland

    I Nordjylland findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra Vigsø i vest, over Skagen i Nord til Hals i øst, finder du tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Rubjerg Knude Fyr i Nordjylland