Nyd livet i Roms dagligstue, Piazza Navona og mærk stemningen og livet på pladsen. Læg vejen forbi Colosseum der i sin storhedstid fyldtes af tilskuere til stedets gladiatorkampe. Besøg de prægtige kirker Peterskirken og Basilica di Santa Maria Maggiore, og betragt de mange detaljer der pryder kirkerne. Book en ferielejlighed og vær tæt på stemningen og oplevelserne i den Italienske hovedstad.
Vælg mellem 12 sommerhuse
Emne nr.: 507-7010
Emne nr.: 507-7010

Ferie i Rom centrum

Jeres ferie i den Italienske hovedstad kan få den helt perfekte base med en ferielejlighed i Rom centrum. Her er I tæt på byens stemning og ikke mindst alt det I gerne vil opleve og smage.

Bor I i en ferielejlighed i Rom centrum, har I Piazza Navona, Pantheon og Piazza Venezia inden for kort afstand.

Fra den centrale Piazza Venezia kan I betragte det imponerende Victor Emanuel Monument. Monumentet stod færdigt i 1911 for at markere samlingen af den Italienske nation og som en hyldest til den første konge efter genforeningen; Victor Emanuel 2. Foran pryder en stor fontæne monumentet. Det er også ved dette monument, I kan finde den ukendte soldats grav, som altid bevogtes og er oprettet i forbindelse med 1. verdenskrig. Monumentet er blandt Italienerne ikke særligt populært og de synes ikke, at det lige frem pynter i byen og har i stedet givet det alverdens mindre pæne øgenavne. Læg alligevel vejen forbi og se hvad det er for et monument befolkningen så tydeligt afskyr.

Bevæger I jer videre rundt i centrum, må I ikke gå glip af et besøg ved og i Pantheon. Pantheon blev i 120’erne rejst som tempel. Foran det tidligere tempel holdes forhallen oppe af de 14 meter høje korintiske søjler, som tydeligt ses fra Piazza della Rotunda foran Pantheon. I dag bruges det tidligere tempel som kirke, og det antages at lige netop det er grunden til, at bygningen i dag stadig står vedligeholdt og i god stand. Selvom bygningen står originalt, er mange af de oprindelige kostbare detaljer fjernet gennem tiden. De kostbare materialer såsom kobber, guld og marmor er blevet fjernet fra bygningen og brugt til andre bygninger eller prydestykker rundt omkring i Rom. De store døre som byder velkommen til kirken, er de originale døre, men de er i dag prydet med bronze og ikke længere med det guld de blev belagt med.

Gå heller ikke glip af den store plads, Piazza Venezia, som byder på fontæner med smukke skulpturer og restauranter og cafeer hvor lokale retter kan nydes.

Se mulighederne for ferielejligheder i Rom centrum og book en ferielejlighed til jeres næste ferie i Rom.

Vælg mellem 12 sommerhuse

Andre artikler om Rom

 • Feriebolig uden for Rom

  I nærheden af Rom er der masser af muligheder for en feriebolig ved små hyggelige byer. Nyd en afslappet ferie og besøg det skønne Rom. Besøg byens mange kendte seværdigheder og lad jer imponere af de smukke bygningsværker. Besøg Pavens Vatikanstat og en af verdens største kirker, Peterskirken. Læg også vejen forbi Trevi-fontænen og lad sikre jer jeres senere tilbagevenden til den evige stad, Rom.
  Emne nr.: 140-IRU359
 • Billig storbyferie i Rom

  Hold en billig storbyferie i Rom og besøg de mange historiske seværdigheder. I finder både billige og gratis oplevelser i den Italienske hovedstad. Besøg bl.a. verdens største kirke med plads til hele 60.000 mennesker, læg vejen forbi Pantheon og besøg kirken der oprindeligt blev bygget som tempel. Tør I så besøg knoglekirken og se krypten, som er dekoreret med over 4000 knogler.
  Emne nr.: 140-IRO165
 • Storbyferie i Rom

  En storbyferie i Rom har masser at byde på. Besøg byens mange spændende seværdigheder og lad jer rive med af historien og de imponerende konstruktioner. Tag en pause på en af byens mange restauranter og cafeer. Fyld maven med god kaffe og spis Italiensk is på byens pladser eller I de små smalle gader. Glem heller ikke at smage på de traditionelle Italienske retter som pizza og frisk pasta.
Vis alle artikler om Rom

Andre artikler

 1. Feriebolig Italien

  Pragtfuld og storslået natur, med alt fra smukke bjerge til kridhvide sandstrande og turkisblåt vand, er sammen med historiske seværdigheder og et fantastisk køkken blandt de primære grunde til, at Italien placerer sig blandt de mest populære feriedestinationer.
  Italien_Depositphotos_1194773_S