En storbyferie i Rom har masser at byde på. Besøg byens mange spændende seværdigheder og lad jer rive med af historien og de imponerende konstruktioner. Tag en pause på en af byens mange restauranter og cafeer. Fyld maven med god kaffe og spis Italiensk is på byens pladser eller I de små smalle gader. Glem heller ikke at smage på de traditionelle Italienske retter som pizza og frisk pasta.
Vælg mellem 174 sommerhuse

Roms mange seværdigheder

Vil I på storbyferie til Rom er der masser af oplevelser og seværdigheder til en fantastisk ferie. Elsker I traditionel Italiensk mad, byder Rom på masser af gode restauranter med fantastiske pizza- og pastaretter, og andre lokale specialiteter. Snyd derfor ikke jer selv for at spise I de mange små restauranter og nyd den Italienske kogekunst.

Er I til Italiensk is er Rom det helt rigtige sted for jeres storbyferie. Her finder I helt sikkert et gelateria der laver frisk, blød Italiensk is og sørger for et tiltrængt afbræk fra de mange seværdigheder.

Seværdighederne må I dog heller ikke gå glip af. Besøg verdens største kirke; Peterskirken i Rom. Kirken finder I i Vatikanstaten. Lad jer imponerer af dens størrelse og mange detaljerede udsmykninger. Udforsk denne kirke, hvor Paven holder til og lad jer imponerer af arkitekturen. Den store kuppel på toppen af kirken er designet af den kendte arkitekt og billedhugger Michelangelo, som især er kendt for netop denne kirke og for sine skulpturer.

En anden meget kendt og velbesøgt seværdighed i Rom er Trevi fontænen. Fontænen er bygget for enden af Acqua Virgo akvædukten som i Romerrigets tid ledte vandet til Roms termiske bade. I fontænen kan I betragte den store skulptur som forstiller havguden Neptun, der ridder gennem vandet med sine heste. Fontænen er især kendt for at kunne sikre de besøgendes tilbagevenden til Rom. Dette sikres ved at den besøgende kaster en mønt i vandet ved fontænen.

Besøg også Roms syv høje, som alle findes forskellige steder i byen. Med dens 40 m i højden og placeringen midt i Rom, er den ene af højene, Palatinerhøjen ikke til at undgå. Der ud over støder den op til både Colosseum og Forum Romanum, som bestemt også er et besøg værd.

Lad jeres storbyferie gå til Rom og gå ikke glip af byens mange spændende seværdigheder. Med en ferielejlighed er I klar til jeres storbyferie i Rom centrum.

Vælg mellem 174 sommerhuse

Andre artikler om Rom

 • Feriebolig uden for Rom

  I nærheden af Rom er der masser af muligheder for en feriebolig ved små hyggelige byer. Nyd en afslappet ferie og besøg det skønne Rom. Besøg byens mange kendte seværdigheder og lad jer imponere af de smukke bygningsværker. Besøg Pavens Vatikanstat og en af verdens største kirker, Peterskirken. Læg også vejen forbi Trevi-fontænen og lad sikre jer jeres senere tilbagevenden til den evige stad, Rom.
  Emne nr.: 140-IRU359
 • Billig storbyferie i Rom

  Hold en billig storbyferie i Rom og besøg de mange historiske seværdigheder. I finder både billige og gratis oplevelser i den Italienske hovedstad. Besøg bl.a. verdens største kirke med plads til hele 60.000 mennesker, læg vejen forbi Pantheon og besøg kirken der oprindeligt blev bygget som tempel. Tør I så besøg knoglekirken og se krypten, som er dekoreret med over 4000 knogler.
  Emne nr.: 140-IRO165
 • Billig ferielejlighed i Rom

  En billig ferie i Rom er ikke en umulighed. Lej en billig ferielejlighed i Rom og bo midt i den evige stad. Brug tiden på at besøge Roms mange seværdigheder, drik god kaffe og spis fantastisk Italiensk is. Nyd de mange pladser og parker, læg vejen forbi domkirken, den ældste kirke i Rom og betræd den berømte Spanske trappe i den Italienske hovedstad.
  Emne nr.: 140-IRO193-1
Vis alle artikler om Rom

Andre artikler

 1. Feriebolig Italien

  Pragtfuld og storslået natur, med alt fra smukke bjerge til kridhvide sandstrande og turkisblåt vand, er sammen med historiske seværdigheder og et fantastisk køkken blandt de primære grunde til, at Italien placerer sig blandt de mest populære feriedestinationer.
  Italien_Depositphotos_1194773_S