Hold en billig storbyferie i Rom og besøg de mange historiske seværdigheder. I finder både billige og gratis oplevelser i den Italienske hovedstad. Besøg bl.a. verdens største kirke med plads til hele 60.000 mennesker, læg vejen forbi Pantheon og besøg kirken der oprindeligt blev bygget som tempel. Tør I så besøg knoglekirken og se krypten, som er dekoreret med over 4000 knogler.
Vælg mellem 15 sommerhuse
Emne nr.: 140-IRO165
Emne nr.: 140-IRO165

Historiske oplevelser

Vil I på en billig storbyferie til Rom, så book en billig ferielejlighed for under 5.000 kr. og vær klar til at udforske byen og dens mange seværdigheder.

Besøg den specielle kirke som går under navnet knoglekirken. Under kirken finder I en krypt, som er dekoreret med mere end 4000 knogler fra capuchiner-munke, alle indsamlet i perioden 1528-1870. Er I sarte, skal I ikke besøge denne krypt, som er lavet for at minde om, at vi alle engang skal dø.

Besøger I krypten og har brug for lidt opmuntring efter det makabre syn. Kan I besøge Piazza della Rotunda, hvorfra I kan betragte den smukke Pantheon. Bygningen som i 120’erne oprindeligt blev opført som tempel, fungerer i dag som kirke. Fra pladsen foran kan I se forhallen, som holdes oppe af de 14 m høje korintiske søjler. Vil I besøge kirken passerer I igennem forhallen og de originale døre. Dørene er dog i dag beklædt med bronze, mod det guld de originalt blev beklædt med. Guldet er sammen med mange andre kostbare materialer, gennem tiden blevet fjernet fra kirken af konger og kejsere og i stedet benyttet til andre formål. Det anses for værende bygningens redning, at den gennem tiden overgik til at blive en kirke og på den måde er blevet velbevaret.

Glem heller ikke at besøge Vatikanet og Peterskirken. Peterskirken er med sine 23.000 kvadratmeter og med plads til 60.000 mennesker på en gang verdens største kirke. Kirken ses som værende et af katolicismens helligste steder og er den dag i dag stadig centrum for den romersk-katolske kirke. Kirken stod færdig i 1626 og ifølge legenden er kirken bygget oven på det sted hvor Sankt Peter, den første pave, blev begravet. Kirken er også det sted hvor nyudnævnte paver præsenteres for første gang.

Rom byder på masser af både billige, gratis og knapt så billige attraktioner og gastronomiske oplevelser. Her er lidt for en hver smag og pengepung. Vil I på en billig storbyferie i Rom så book en billig ferielejlighed i Rom og hav det perfekte udgangspunkt for jeres storbyferie.

Vælg mellem 15 sommerhuse

Andre artikler om Rom

 • Feriebolig uden for Rom

  I nærheden af Rom er der masser af muligheder for en feriebolig ved små hyggelige byer. Nyd en afslappet ferie og besøg det skønne Rom. Besøg byens mange kendte seværdigheder og lad jer imponere af de smukke bygningsværker. Besøg Pavens Vatikanstat og en af verdens største kirker, Peterskirken. Læg også vejen forbi Trevi-fontænen og lad sikre jer jeres senere tilbagevenden til den evige stad, Rom.
  Emne nr.: 140-IRU359
 • Storbyferie i Rom

  En storbyferie i Rom har masser at byde på. Besøg byens mange spændende seværdigheder og lad jer rive med af historien og de imponerende konstruktioner. Tag en pause på en af byens mange restauranter og cafeer. Fyld maven med god kaffe og spis Italiensk is på byens pladser eller I de små smalle gader. Glem heller ikke at smage på de traditionelle Italienske retter som pizza og frisk pasta.
 • Billig ferielejlighed i Rom

  En billig ferie i Rom er ikke en umulighed. Lej en billig ferielejlighed i Rom og bo midt i den evige stad. Brug tiden på at besøge Roms mange seværdigheder, drik god kaffe og spis fantastisk Italiensk is. Nyd de mange pladser og parker, læg vejen forbi domkirken, den ældste kirke i Rom og betræd den berømte Spanske trappe i den Italienske hovedstad.
  Emne nr.: 140-IRO193-1
Vis alle artikler om Rom

Andre artikler

 1. Feriebolig Italien

  Pragtfuld og storslået natur, med alt fra smukke bjerge til kridhvide sandstrande og turkisblåt vand, er sammen med historiske seværdigheder og et fantastisk køkken blandt de primære grunde til, at Italien placerer sig blandt de mest populære feriedestinationer.
  Italien_Depositphotos_1194773_S