I nærheden af Rom er der masser af muligheder for en feriebolig ved små hyggelige byer. Nyd en afslappet ferie og besøg det skønne Rom. Besøg byens mange kendte seværdigheder og lad jer imponere af de smukke bygningsværker. Besøg Pavens Vatikanstat og en af verdens største kirker, Peterskirken. Læg også vejen forbi Trevi-fontænen og lad sikre jer jeres senere tilbagevenden til den evige stad, Rom.
Vælg mellem 303 sommerhuse
Emne nr.: 140-IRU359
Emne nr.: 140-IRU359

Besøg til Rom

I nærheden af Rom finder I adskillige ferieboliger, som giver jer mulighed for en afslappet ferie med besøg i den Italiens hovedstad. Find f.eks. en feriebolig syd for Rom, så er I klar til en skøn Italiensk ferie.

Med en feriebolig udenfor Rom kan I f.eks. holde ferie i nærheden af Bracciano søen eller finde en feriebolig syd for Rom i Torvaianica

Ferieboliger nær Bracciano søen

Ferieboliger i Torvaianica

Med en feriebolig i nærheden af Rom må I ikke glemme at lægge vejen den skønne by. Her finder I et væld af seværdigheder og skønne Italienske restauranter.

I kan bl.a. besøge det meget berømte Colosseum, som i Romerrigets tid fungerede som amfiteater. Her gik romerne til bl.a. gladiatorkampe. I dag er bygningen desværre medtaget af tidens tand og jordskælv, der har ramt området. Colosseum er stadig en imponerende bygning og bestemt et besøg værd. Tilskuerpladserne der i amfiteatrets storhedstid kunne rumme hele 50.000 tilskuere, er ikke længere at se, men I vil stadig opleve historien og den fantastiske bygning.

Besøg også Vatikanet og Peterskirken hvor Paven holder til. Det meste af Vatikanstaten ligger midt i Rom, mens Vatikanstaten også ejer andre bygninger rundt omkring i Rom. Betragt den store Peterskirken som er en af verdens største kirkebygninger. Kirken stod færdig i 1626 med et design der i høj grad var præget af arkitekten og kunstneren Michelangelo. Besøg den fantastisk smukt udsmykkede kirke og lad jer overvælde af bygningens mange detaljer.

Selvom Peterskirken er den største kirke i Rom, er den ikke byens katedral. Det er derimod Laterankirken, som er bygget i 1650. Katedralen er som Peterskirken bestemt et besøg værd, også her kan I lade jer overvælde af kirkens smukke udsmykning og mange detaljer.

Midt i Rom finder I også den verdensberømte Trevi-fontæne. Skulpturen i fontænen forestiller Tinanen Okeanos, som kommer ridende med sine heste gennem vandmasserne, der strømmer ud af de akvædukter, der tidligere ledte vandet til Roms termiske bade. Vil I sikre jeres tilbagevenden til Rom, siger myten, at I skal besøge fontænen og her kaste en mønt i vandet, så vender I med sikkerhed tilbage til Rom.

Hold ferie nær Rom og nyd den dejlige natur og afslappede ferie. Besøg også det dejlige Rom og oplev byens mange historiske seværdigheder. Find en feriebolig i nærheden af Rom og book jeres feriebolig hos Feline Holidays.

Vælg mellem 303 sommerhuse

Andre artikler om Rom

 • Billig storbyferie i Rom

  Hold en billig storbyferie i Rom og besøg de mange historiske seværdigheder. I finder både billige og gratis oplevelser i den Italienske hovedstad. Besøg bl.a. verdens største kirke med plads til hele 60.000 mennesker, læg vejen forbi Pantheon og besøg kirken der oprindeligt blev bygget som tempel. Tør I så besøg knoglekirken og se krypten, som er dekoreret med over 4000 knogler.
  Emne nr.: 140-IRO165
 • Storbyferie i Rom

  En storbyferie i Rom har masser at byde på. Besøg byens mange spændende seværdigheder og lad jer rive med af historien og de imponerende konstruktioner. Tag en pause på en af byens mange restauranter og cafeer. Fyld maven med god kaffe og spis Italiensk is på byens pladser eller I de små smalle gader. Glem heller ikke at smage på de traditionelle Italienske retter som pizza og frisk pasta.
 • Billig ferielejlighed i Rom

  En billig ferie i Rom er ikke en umulighed. Lej en billig ferielejlighed i Rom og bo midt i den evige stad. Brug tiden på at besøge Roms mange seværdigheder, drik god kaffe og spis fantastisk Italiensk is. Nyd de mange pladser og parker, læg vejen forbi domkirken, den ældste kirke i Rom og betræd den berømte Spanske trappe i den Italienske hovedstad.
  Emne nr.: 140-IRO193-1
Vis alle artikler om Rom

Andre artikler

 1. Feriebolig Italien

  Pragtfuld og storslået natur, med alt fra smukke bjerge til kridhvide sandstrande og turkisblåt vand, er sammen med historiske seværdigheder og et fantastisk køkken blandt de primære grunde til, at Italien placerer sig blandt de mest populære feriedestinationer.
  Italien_Depositphotos_1194773_S