Tæt på skønne børnevenlige strande og godt fiskevand ved Nekselø Bugt ligger Føllenslev. Området er dejlig uforstyrret og er derfor ideelt til familieferie. Istiden har skabt det smukke varierede landskab, og bronzealderhøjene giver et ekstra pift til oplevelserne, I vil møde på en vandre- eller cykeltur rundt på egnen. Oplev de historiske seværdigheder og ta’ på udflugt til sommerland og zoo.
Vælg mellem 84 sommerhuse
Skønt bjælkehus til 8 personer med den bedste og mest ugenerte beliggenhed for enden af en blind vej i Havnsø ved Føllenslev.
Skønt bjælkehus til 8 personer med den bedste og mest ugenerte beliggenhed for enden af en blind vej i Havnsø ved Føllenslev. På cykel er der fem minutter til en af Danmarks bedste og meget børnevenlig badestrande. Emne nr. 130-E19175

Strandene omkring Føllenslev bliver kaldt ”Den Danske Riviera” og er blandt de mest børnevenlige i Danmark. Det eftertragtede Blå Flag vejrer over de fleste af strandene, f.eks. Gudminderup Strand. De marehalmsklædte klitter skærmer den brede sandstrand, vandet er lavt langt ud, og stranden har bemandet livreddertårn i højsæsonen. Her er toiletter og p-plads. Også Ordrup Strand er en skøn sandstrand med strandterrasse, borde og bænke, p-plads og toiletfaciliteter inkl. handicaptoilet. En kørefast sti til stranden samt køreriste ud i vandet sikrer, at også kørestolsbrugere kan nyde en dag på stranden. Ved Havnsø Strand er der fred og ro, stranden er dejlig overskuelig, vandet er stille og lavt, så I kan roligt lade børnene tumle i vandkanten. Det fine sand er perfekt til sandslotte, og I kan samle skaller og sten til at pynte dem med. Gå en uforstyrret tur langs stranden og oplev de høje skrænter, der går helt ud til vandet. Der er købmand, cafe, grillplads og toiletter i nærheden.

Havnsø Havn ligger i bunden af Nekselø bugten og er en kombineret fisker- og lystbådehavn. Herfra afgår færgen til Sejerø og Nekselø, der er et paradis for vandrere og fuglekiggere.

Det naturskønne Odsherred er udnævnt til Danmarks eneste UNESCO Global Geopark. Nyd freden og roen og gå på opdagelse i det unikke kuperede istidslandskab og glæd jer over de mange enestående udsigtspunkter. Oldtidsminderne Dutterhøje, Maglehøj, samt Esterhøj er et smukt og uforglemmeligt syn. Fra den imponerende bronzealdergravhøj, Vejrhøj, kan man i klart vejr se hele 27 kirker, heriblandt Roskilde Domkirke.

Hos VisitOdsherred i Nykøbing Sjælland kan I købe vandre- og cykelkort, hvor korte som længere ruter fører jer igennem det pragtfulde landskab. Odsherred er godkendt som ”cykelvenligt område”, og har I ikke selv cykler med, kan de lejes flere steder i området. Oplev naturen i Odsherred fra hesteryg, bl.a. med Wallebogårds familieture på islandske heste.

Odsherreds lange og varierede kystlinje er et lystfisker-paradis. Langs Isefjorden, Kattegat og Sejerø Bugt er der mange gode fiskepladser. F.eks. i Havnsø, hvor der både kan fiskes fra båd, kyst og mole. Er I mere til fiskesøer, er dette også muligt. Fra Rørvig og Odden Havn kan I tage med kutter på havfiskeri – en helt særlig oplevelse.

Hen over året afholdes der mange faste hyggelige markeder i Odsherred - fra kræmmer- og loppemarkeder til kunst- og fødevaremarkeder. Hyg jer og gør en god handel.

Odsherred Zoo Rescue er Danmarks første af slagsen og har 600 eksotiske dyr fordelt på 100 arter. I parken går bl.a. kameler, zebraer, kænguruer og lamaer rundt i store dejlige folde. Mød også aber, fugle og krybdyr, klap en ged og rid en tur på en pony. Medbring madkurv eller benyt jer af stedets grill/cafe, slap af og nyd samværet med familien, og lad børnene give den gas på naturlegepladsen.

Forlystelsesparken Sommerland Sjælland frister med mere end 60 spændende aktiviteter. Her er noget for de vilde, de yngste og plads til en pause med hygge og tid til familien. Mød Cirkus Mascot, tag en tur i loop-rutsjebanen, i 3D-bio, grav guld og plask løs i det kæmpestore vandland.

En del af de mange slotte og herregårde i Vestsjælland er åbne for publikum, fx Dragsholm Slot ved Fårevejle – med riddersal, spøgelser og uhyggelig fangekælder. Oplev historiens vingesus med en rundvisning på det 800 år gamle slot.

Det specielle lys i Odsherred har gennem tiderne tiltrukket mange kunstnere og kunsthåndværkere, og der er rigtig mange gallerier og udstillingssteder i området. Bl.a. Kunstnerhjemmet Malergården ved Plejerup, der i dag er indrettet som museum.

Leg brandmand for en dag på Odsherred Brandmuseum og kom tæt på mange fine brandbiler og flotte, hestetrukne brandsprøjter, der stammer helt tilbage til 1864.

Leje af sommerhus ved Føllenslev med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder, at du når som helst kan finde og leje et sommerhus ved Føllenslev med den helt rigtige beliggenhed. Sommerhusudlejning ved Føllenslev har aldrig været nemmere. Lej dit sommerhus ved Føllenslev nu og gør drømmen om en dejlig ferie til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse ved Føllenslev - enkelt og sikkert
Det er nemt at benytte Feline til leje af sommerhus ved Føllenslev. Her kan du uden nogen problemer finde det sommerhus, der vil giver familien en vellykket ferie ved Føllenslev. Når sommerhuset er fundet, er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus ved Føllenslev hos Feline nu!

Ferie til en go´ pris - lej sommerhus ved Føllenslev her
Ferien er årets højdepunkt, men derfor er der jo ingen grund til at betale for meget for den. Den situation vil aldrig opstå hos os. Vi står inde for, at uanset hvornår du lejer et sommerhus ved Føllenslev, et feriehus ved Føllenslev eller en feriebolig ved Føllenslev, er der ikke andre, der har en billigere pris, end vi har. Feline er ferie ved Føllenslev til en go´ pris - altid!

Lej dit sommerhus ved Føllenslev nu!

Vælg mellem 84 sommerhuse

Områdeanmeldelser

2 voksne 0 børn 0 husdyr 6 overnatninger 2024 juni
Roligt område, men cyklerne bragte os langt omkring
Havnsø
2 voksne 0 børn 2 husdyr 3 overnatninger 2024 maj
Tæt på stranden. Heldigvis står der en bænk på tom grund bag ved sommerhuset, hvor udsigten om morgenen, når solen står op, er flot.
Havnsø
3 voksne 0 børn 0 husdyr 8 overnatninger 2024 maj
Naturskønt område med masser af fugleliv og lejlighedsvise besøg af hare...
Havnsø/Eskebjerg Vesterlyng
4 voksne 0 børn 0 husdyr 3 overnatninger 2024 april
Udsigten fra huset og Havnsø downtown er helt i top
Havnsø
2 voksne 0 børn 0 husdyr 5 overnatninger 2024 marts
Det er smukt ved Vesterlyng.
Havnsø

Andre artikler

 1. Sommerhus i Nekselø Bugt

  Øerne Nekselø og Sejerø ligger ud for bugten med de hvide strande og udsigt over Kattegats kontur. Med en ren natur og et unikt dyreliv finder du kysten mellem heder, klitter og grønne bakker.
  Nekselø Bugt_130-E19122
 2. Sommerhus Odsherred

  Odsherred er et naturskønt og fredeligt sommerhusområde, hvor I kan vælge mellem hundredevis af skønt beliggende sommerhuse til enhver pengepung. Glæd jer til flere skønne og meget børnevenlige strande med lavt vand, hvor I kan hygge jer sammen med børnene. Der er mange muligheder for udflugter, f.eks. til Sjællands største vandland som I finder i Sommerland Sjælland.
  Odsherred Emne nr. 090-60787
 3. Sommerhus Sjælland

  Langs Sjællands kyster findes mange af de mest børnevenlige strande der findes i Danmark. Naturen er i topklasse på Sjælland. Der er mange muligheder for lystfiskere, og det samme gælder alle der holder af at vandre eller cykle igennem naturskønne omgivelser.
  Sjælland_Depositphotos_649065150_S