Med et sommerhus i Malaga er I tæt på alt, hvad byen og området byder på. Bliv tiltrukket af de langstrakte sandstrande og havet, eller bliv inspireret og betaget af de mange seværdigheder. Besøg ikke mindst det farverige og velduftende Atarazanas marked og lad jer friste af de mange friske råvarer på markedet. Og glem ikke at tage de lækre råvarer med retur til lækre feriemåltider i sommerhuset.
Vælg mellem 61 sommerhuse
Emne nr.: 147-EAN278
Emne nr.: 147-EAN278

Ferie i skønne Malaga

Vil I på ferie i nærheden af byen Malaga, er der masser af muligheder. Med et sommerhus ved Malaga privat har I huset for jer selv. Søger I sommerhusudlejning i Malaga, er I måske heldige at finde et hus med jeres helt egen have og pool, så er I klar til at holde en afslappet ferie i et sommerhus i Spanien Malaga.

Sommerhus i Malaga med pool

Med et sommerhus i Malaga er I tæt på områdets mange langstrakte og velbesøgte sandstrande. Her kan I slappe af i solen, deltage i aktiviteter på stranden eller hoppe i bølgen blå og blive kølet ned fra solkystens dejlige varme.

I kan også besøge nogle af Malagas mange parker. Her kan I nyde de grønne oaser, slappe af på en bænk i træernes skygge og betragte de mange mennesker der passerer gennem parkerne.

På byens største marked, Atarazanas, finder I masser af lokale og friske råvarer. Her kan I købe lækre frugter, nødder eller andet som dagens snacks. I kan også handle alverdens friske råvarer til forberedelse af dagens måltider i jeres sommerhus ved privat udlejning i Malaga. Har I lyst, kan I også spise på markedet. I den ene ende er indrettet en afdeling med små restauranter med lokale retter lavet på friske og velsmagende råvarer. Lad jer friste af markedets dufte, farver og friske råvarer, men husk – I skal kunne bærer jeres indkøb hjem.

Find et sommerhus i Malaga til leje og find det sommerhus som passer lige til jeres ferie i Malaga. Jeg jer friste af sommerhusudlejning i Malaga og se alle mulighederne for sommerhuse tæt på både strand og seværdigheder.

Vælg mellem 61 sommerhuse

Andre artikler om Malaga

 • Luksus feriebolig Malaga

  Find en luksus feriebolig ved Malaga og hav muligheden for både at hoppe i poolen og havet langs de langstrakte sandstrande. Malaga byder jer velkommen til Picasso museet i byen, hvor Picasso tilbage i 1881 blev født. Er I til strande, har Malaga et utal at byde på. Vil I ikke bare slappe af, foregår her alverdens aktiviteter og sørger for både landkrabber og vandhunde.
  Emne nr.: 306-ES5510.271.1
 • Ferielejlighed Malaga

  Nyd livet og stemningen i Malaga. Hop i bølgerne fra de mange strande eller i ferielejlighedens pool. Besøg nogle af byens mange seværdigheder. Læg vejen forbi Malagas katedral, besøg maleriske byer uden for Malaga eller nyd stemningen på Malagas livlige og stemningsfyldte pladser. Nyd udsigten fra marinaer og strandpromenader, og kombiner udsigten med lækre specialiteter på lokale restauranter.
  Emne nr.: 306-ES5640.580.1
 • Feriehus ved Malaga

  Med et feriehus i Malaga der passer lige netop til jer og det antal I er, er I tæt på alle byens strande. Her er der rig mulighed for at benytte de mange sandstrande og deres aktiviteter. Lad jer drage af Pablo Picassos kunst på Picasso museet i malerens hjemby Malaga. Og læg ikke mindst vejen forbi Malagas største marked og køb friske råvarer til feriens måltider i jeres feriehus i Malaga.
  Emne nr.: 306-ES5510.130.1
Vis alle artikler om Malaga

Andre artikler

 1. Feriebolig Andalusien

  Andalusien er en solsikker feriedestination med dejlige sandstrande og lækkert badevand, uforglemmelige naturoplevelser og historiske seværdigheder. Besøg de smukke byer med slotte og katedraler, shoppinggader og markeder. Oplev dansende heste og flammende flamenco, vandlande og zoologiske haver.
  Denne smagfuldt indrettede lejlighed til 4 personer ligger på 2. sal 15 km kørsel fra Estepona, med en vidunderlige udsigt over de yppige haver og poolanlæggene.
 2. Feriebolig Spanien

  Spanien er ikke uden grund en yndet feriedestination. Nyd det solrige klima, de vidunderlige strande ud til Middelhavets skønne, krystalklare vand – samt den store rigdom af kultur- og naturseværdigheder og gastronomien i Spanien. Fantastisk udgangspunkt for en vellykket familieferie!
  Luksuriøs bjeghytte til 9 personer med indendørs pool og dejlige græsplæner beliggende i Fornalutx mellem Tramuntana-bjergkæderne.