Emne nr.: 306-ES5675.500.1
Emne nr.: 306-ES5675.500.1

Uanset hvilken feriebolig du beslutter dig for, kan du i den grad glæde dig til en virkelig dejlig ferie sammen med familien. Glæd dig til at I har masser af tid til hinanden. Glæd dig til at bo i en feriebolig med en skøn beliggenhed. Glæd dig til dejlige oplevelser i nærområdet sammen med dem, du holder mest af.

Søgningen efter en feriebolig klares nemt og enkelt her på portalen. Her får du nemlig altid det største, samlede udvalg af eftertragtede ferieboliger. Det giver dig den meget store fordel, at du får overblik over alle mulighederne på ét sted. Du behøver altså ikke at skulle holde styr på flere forskellige hjemmesider, men kan i stedet bruge kræfterne på at finde præcis den feriebolig, der passer til jer.

Når du har fundet din feriebolig, er du kommet et stort skridt tættere på en dejlig ferie, men du er ikke i mål endnu. Bookingen skal overstås, inden det hele er på plads. Den del foregår heldigvis nemt og enkelt online, så det tager kun et øjeblik at få det klaret.

Ferieboliger med plads til 8 personer er en utroligt efterspurgt størrelse, fordi de opfylder behovene hos rigtig mange. Her er god plads til en familie, og der kan også blive plads til et par bedsteforældre. Her venter der jer nogle dejlige dage i en feriebolig, der har den indretning, I ønsker, og som giver nem adgang til ferieoplevelser i lokalområdet. De forskellige ferieboliger med plads til 8 personer er hjemmehørende i mellemklassen, hvor I får god plads til alle samt de faciliteter, I har brug for til en pris, der hører til i den lavere ende af skalaen.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Historien om den nutidige by Malaga går 2.800 år tilbage. I det 8. århundrede f.Kr. blev byen grundlagt af søfarende fønikere.

Borgen Gibralfaro troner ovenfor Malaga. I har en fantastisk udsigt over området fra borgen.

I har mulighed for at tilbringe en afslappende dag på stranden på Playa La Malagueta i Malaga.

Det interaktive musikmuseum i Malaga vil begejstre musikelskere.

Du kan tilbringe en dag med hele familien i Tivoli World Malaga. I forlystelsesparken finder I mange forskellige attraktioner.

Prisgaranti

Det er meget vigtigt for os, at du er hundrede procent tryg ved at booke din feriebolig hos os, og at du betaler den laveste lejepris. Derfor er der prisgaranti på alle de forskellige ferieboliger. Du vil altid være dækket af den, når du booker din feriebolig hos os.

Hvis du finder den feriebolig, du har booket, til en billigere pris andet steds, udbetaler vi prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis der er noget, du er usikker på, eller du sidder tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker, så kontakt os endelig.

Vores kundemedarbejdere har stor erfaring med alle former for udlejning af ferieboliger og vil selvfølgelig også gerne hjælpe dig.

Giv os et kald på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage på din henvendelse snarest muligt.

Vælg mellem 13 sommerhuse