Emne nr.: 306-ES5675.500.1
Emne nr.: 306-ES5675.500.1

Der er ingen tvivl om, at I kan se frem til en skøn ferie i det feriehus, I beslutter jer for at booke. Uanset hvilket feriehus, der bliver tale om, er der nemlig fin plads til familien - og også et hold bedsteforældre, hvis I er flere, der skal af sted. I får med andre ord et rigtig godt udgangspunkt for en vellykket ferie med nem adgang til lokalområdets oplevelser og seværdigheder. For at undgå, at I sprænger årets feriebudget, er det en god ide at booke et feriehus med plads til 8 personer. Med et feriehus i denne størrelse får I nemlig et fornuftigt forhold mellem pris og størrelse.

Ferien er noget helt særligt, og et feriehus er den perfekte ramme omkring den. Skønne ferieoplevelser og alverdens tid til hinanden er, hvad I kan se frem til i det feriehus, I bestemmer jer for.

Det er meget vigtigt, at du kan vælge mellem så mange feriehuse som muligt, når du er i gang med at tilrettelægge familiens næste ferie. På den måde får du nemlig de bedste chancer for at finde lige præcis det feriehus, der matcher jeres ønsker. Hvad det punkt angår kan du ikke finde et bedre sted at søge; her på Feline Holidays får du nemlig til hver en tid det største udvalg af dejlige feriehuse.

Når du er færdig med at søge, og du har fundet dit feriehus, er næste skridt at få bookingen gennemført. Her er der ingen grund til at vente. Tværtimod er det vigtigt at du får bookingen på plads, sådan at det feriehus, du helst vil have, også er til jeres rådighed i den ønskede periode. Selve bookingen er hurtigt klaret, for den foregår nemt og enkelt direkte over nettet.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Det bedste tidspunkt for en rejse til den andalusiske by Malaga er mellem juni og september. Her er lufttemperaturen højeste og med et gennemsnit på 1,3 dage om måneden, er der den mindste chance for regn i denne periode.

Et besøg i hamammen Al Andalus lover ren afslapning under jeres ferie i Malaga. Det traditionelle orientalske bad ligger i byens centrum.

I har mulighed for at tilbringe en afslappende dag på stranden på Playa La Malagueta i Malaga.

I kan få et overblik over Malagas seværdigheder på en tur med en hop-på/hop-af bus.

Teatro Romano repræsenterer en del af Malagas historie, hvor I kan lære mere om byens romerske fortid.

Bioparc Fuengirola ligger ca. 35 km syd for Malaga. Her kan I se en masse eksotiske dyr fra Madagaskar, Sydøstasien og Indo-Stillehavet.

Byggeriet af Malagas katedral begyndte i det 16. århundrede. Det er bestemt værd at se den imponerende kirke.

Prisgaranti

Alle vores kunder er helt automatisk omfattet af vores prisgaranti. Det betyder, at du ikke kommer til at betale for meget for dit feriehus.

Hvis du finder det feriehus, du har booket, til en billigere pris andet steds, overfører vi differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis der skulle være noget, du er i tvivl om, eller du sidder tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker, så kontakt os endelig.

Vi er altid klar til at svare på de spørgsmål, du måtte sidde tilbage med. Hvis du har særlige ønsker til det feriehus, du søger efter, forsøger vi gerne at opfylde dem.

Ring til os på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage på din henvendelse snarest muligt.

Vælg mellem 13 sommerhuse