Emne nr.: 147-EAS336
Emne nr.: 147-EAS336

Vil du også gerne på luksusferie? Så er en villa med egen swimmingpool det oplagte valg. Det er forkælelse ud over alle grænser at have sin helt egen pool til rådighed døgnet rundt. Når du lejer en villa med luksusindretning, kan alle feriegæster nyde en ganske speciel ferie i luksuriøse omgivelser.

Op til ferier og helligdage udlejes villaerne med luksusindretning i et højt tempo. Det er derfor vores helt klare anbefaling at få booket jeres favorit så tidligt som muligt. Når der er styr på bookingen, kan I glæde jer til nogle skønne dage i den villa med luksusindretning, som passer til jeres ønsker og behov.

Ferien er noget, I alle går og glæder jer til i lang tid. Jo mere hektisk hverdagen er, jo mere trænger man til ferie - og jo længere tid synes man, at der går, til man langt om længe kan komme af sted. Men det er det hele værd. I jeres villa har I tid til hinanden, og til alle de individuelle ferieoplevelser, der venter jer i lokalområdet.

Det er vigtigt, at den mængde af villaer, du får at vælge mellem, er så stor som muligt. Herved forbedrer du nemlig dine chancer for at finde netop den villa, der imødekommer dine behov. Hvad det punkt angår, er du kommet til den helt rigtige portal, for Feline Holidays har til hver en tid det største samlede udvalg.

Når søgningen er ovre, og du har fundet netop den villa, der imødekommer dine ønsker, står familien praktisk talt med det ene ben ude i ferielandet. Men kun næsten. Bookingen skal på plads, før du kan slappe af og lade forventningens glæde indtage sin plads. Den er heldigvis hurtigt klaret, for den foregår nemt og enkelt online.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Den andalusiske by Malaga er kendetegnet ved vidunderlige omgivelser. Byen bliver indrammet af bjergkæderne "Montes de Malaga" og Sierra de Mijas" samt Middelhavet.

En af de mest interessante kirker i Spanien er Santa Igelsia Catedral Basílica de la Encarnacíon. Her venter imponerende bygningskonstruktioner på jer både indeni og udenpå kirken

Malaga ligger knap 140 km fra Gibraltar. På en ferie i regionen bør I helt bestemt besøge det britiske oversøiske territorium.

Dyk ned i Malagas historie med et besøg på Alcazaba. Fæstningen ovenfor byen blev bygget af maurer i det 11. århundrede e.Kr. og er i dag en ægte turistmagnet.

Parque de Malaga er oasen af ro i Malaga. I kan tage på en afslappende spadseretur i parken.

I har mulighed for at tilbringe en afslappende dag på stranden på Playa La Malagueta i Malaga.

Prisgaranti

Du kan være forvisset om, at du til hver en tid lejer din villa til markedets billigste pris her på hjemmesiden. Som kunde her på siden kommer du nemlig helt automatisk ind under vores prisgaranti.

Prisgarantien betyder kort og godt, at hvis du finder den villa, du har lejet, til en lavere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris og overfører differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte Feline Holidays's prisgaranti. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis der er noget, du er i tvivl om, eller du har spørgsmål eller særlige ønsker, så kontakt os.

Vores kundemedarbejdere har mange års erfaring med alle former for udlejning af villaer. Den erfaring er du meget velkommen til at benytte dig af. Vi er altid glade for at kunne hjælpe.

Giv os et kald på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så tager vi os af din henvendelse hurtigst muligt.

Vælg mellem 22 sommerhuse