Et sommerhus i Løkken er den perfekte ramme om et dejligt ophold sammen med familie eller venner.
Vælg mellem 1.405 sommerhuse Destinationer under Løkken

Lej dit sommerhus i Løkken her!

Hos Feline Holidays finder du altid det største udvalg, og derfor kan du uden problemer finde et skønt sommerhus i Løkken her. Dag ud og dag ind, hele året rundt. Det giver dig overblik over alle mulighederne og sparer dig for tid og besvær, at du kan se dem alle på denne ene side.

Det koster dig ikke noget som helst at få alle disse fordele. Vi står inde for at der ikke er konkurrerende bureauer der kan tilbyde dit foretrukne sommerhus i Løkken til en lavere pris end den, du finder hos os.

Sådan får du de fleste sommerhuse at vælge mellem

Jo tidligere du går på jagt efter et sommerhus i Løkken, jo flere vil der være, som du kan vælge imellem. Lige så vigtigt er det, at du på denne måde forbedrer dine chancer for at leje det sommerhus i Løkken, som du helst vil holde ferie i.

Brugervurderinger

Fantastisk strand, findes ikke bedre i Danmark.

Husk at tage en cykel med. Området egner sig super godt til en cykeltur til enten Løkken eller Lønstrup

Dejligt område og omgivelser og badeforholde er helt i top.

Ok pool område. Dejlig nemt til strand og by.

Vi havde høj sol og 100% badevejr. Centralt men stadig rigtig roligt.

Prisgaranti og kundeservice

Når du vælger at leje et sommerhus i Løkken hos Feline, vil du naturligvis være dækket af vores prisgaranti. Det betyder simpelthen at vi står inde for, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer dit foretrukne sommerhus i Løkken til en pris, som er billigere end den, du finder hos os.

Hvis der en sjælden gang sker en fejl i vores overvågning af priserne hos de andre udlejningsbureauer, refunderer vi dig hele prisforskellen. Beløbet indsættes simpelthen på din konto.

Hvis du har spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus i Løkken, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

God hjemmeside. Let at overskue.

Bare i orden. Hurtig, kompetent og venlig ekspedition.

Bestilte i første omgang forkert, men det blev hurtigt ændret efter en samtale med de flinke og dygtige medarbejdere der stå for bookingen. Flot.

Vælg mellem 1.405 sommerhuse

Andre artikler om Løkken

Vis alle artikler om Løkken

Andre artikler

  1. Sommerhus Nordjylland

    I Nordjylland findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra Vigsø i vest, over Skagen i Nord til Hals i øst, finder du tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Rubjerg Knude Fyr i Nordjylland