Koldkær er et smukt og roligt ferieområde ved Kattegat. Beliggende mellem Hou og Hals ved nogle af Nordeuropas bedste badestrande, og med storslået skov og klitter lige uden for døren er det bare at kaste sig ud i friluftsaktiviteterne, hvis det er det, I har lyst til. Her er egnshistorie med kugler og krudt, hyggelige byer og spændende attraktioner – og masser af fred og ro og frisk luft.
Vælg mellem 189 sommerhuse
Koldkær Emne nr. 053-HA207
Emne nr. 053-HA207

Strandene ved Koldkær er nogle af Nordeuropas fineste og mest børnevenlige strande. Ingen stærke strømme eller høje bølger – kun roligt og lavt vand. Kysten er en ”barre-kyst”, så der bliver mere og mere sand med årene. Derfor dannes laguner og småøer, og vandstanden er så lav, at både børn og voksne kan vade ud til de små badeøer. Det gør det ekstra trygt at lade børnene lege på stranden. Strandene er fyldt med rav, og kan I li’ Nordens Guld, bør I besøge Ravsliberen i Sæby. Her er både et museum med gamle smykker og ravstykker med insekter, et arbejdende værksted og en butik.

Egense Strand er et godt sted for kitesurfere. Kitesurfing er meget underholdende at være tilskuer til, hvis ikke hele familien skal prøve sporten. Ved Egense Strand kan I gå på opdagelse under vandet. Følg den såkaldt snorkelsti og svøm langs et tov på ca. 100 meter, der er udspændt langs bunden. Langs tovet er der placeret forskellige poster, hvor I kan læse om det dyre- og planteliv, der lever på kanten af Limfjorden og Kattegat.

Koldkær Skov er en 60 ha plantage, der indeholder både nåleskov, egekrat, klit og strand og er et yndet udflugtsmål til gå- eller cykelture. På en travetur i klitterne og på stranden kan man nyde den friske og rene luft og synet af havet. Området har også mange fine cykelstier, og er I til udfordringer og spænding, kan I tage på mountainbiketur på mountainbikeruterne i skovene omkring Aalborg.

I et naturskønt område kun 200 m. fra Kattegats smukke strande og med udsigt over Kattegat ligger Koldkær Svømmehal. Svømmehallen har 25 m baner, et minibassin til de yngste, rutsjebane og et stort udvalg af badedyr samt sauna. Et fint sted at tilbringe en dag i samvær med familien, hvis vejret ikke er til udendørs aktiviteter.

Hals by har en lang og spændende historie, som kan opleves på Hals Skanse. På voldene står tre kanoner, og i skansegården ligger Tøjhuset, museet og Krudtkammeret. Om sommeren er der liv og glade dage på havnen med livemusik og udendørs servering foran restauranterne. Gågaden i Hals består af mange fine specialbutikker og ved torvet finder I byens vartegn Hvalkæberne. Kæberne menes at stamme fra en hval på cirka 30 meter og 90 ton.

På havnen i Hou hersker en hyggelig stemning med gamle fiskekuttere og flotte sejlbåde, en fin legeplads og et ishus. Havnens vartegn er vindharpeskulpturen, som består af to stævne fra ophuggede fiskekuttere, og som frembringer vestenvindens lyde. I sommermånederne afholdes hver mandag kræmmermarked med ægte dansk sommerstemning og massevis af boder.

Der er gode fangstmuligheder langs østkysten ved Hou og Hals, i Limfjorden og ved put & taks søer. På Havnen i Hou kan I leje en jolle og nyde fiskeri til havs eller fiske fra molen eller stranden. Lagunen Fiskepark er blot en af Nordjyllands fiskeparker. Søen og omgivelserne er meget børne- og handicapvenlige og har fine faciliteter.

Fuglelivet i Lille Vildmose er et kapitel for sig. Meget få steder i Danmark findes et så rigt og varieret fugleliv. Her er masser af forskellige arter af småfugle, storvildtjægeren kongeørnen kredser over sit territorium, og de majestætiske traner promenerer. På Lille Vildmose Centret kan I opleve mosens spændende historie, arbejde i det kreative naturværksted, fodre vildsvin, gå på geocaching, og meget meget mere.

Vil I opleve flere rovfugle, kan Ørnereservatet i Tuen varmt anbefales. Ørnereservatet er en attraktion i verdensklasse. Få en oplevelse for livet, når falkonererne inviterer indenfor i rovfuglenes fascinerende verden. Oplev havørnens enorme vingefang lige over jeres hoveder, kongeørnen samt vandrefalkens og jagtfalkens utrolige flyvekunst og jagtteknik. En jagtteknik og et samarbejde, som de gamle grækere, vikingerne og ikke mindst alverdens konger og adelige har hyldet i årtusinder. Vær med når verdens største ørne bliver fodret.

Aalborg er en hyggelig handels- og kulturby med oplevelser og aktiviteter og shopping muligheder for hele familien. Besøg Aalborg Zoo og hils på en lille orangutangunge eller se de store isbjørne lege og boltre sig i vandet. I det flotte rovdyranlæg møder I de sjældne, asiatiske løver og Sumatra-tigre.

Leje af sommerhus i Koldkær med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder kort og præcist, at du døgnet rundt kan finde og leje et sommerhus i Koldkær med den helt rigtige beliggenhed. Sommerhusudlejning i Koldkær har aldrig været nemmere. Lej dit sommerhus i Koldkær nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse i Koldkær - enkelt og sikkert
Det er nemt at bruge Feline til leje af sommerhus i Koldkær. Her kan du så let som ingenting finde det sommerhus, der vil giver familien en vellykket ferie i Koldkær. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus, er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus i Koldkær hos Feline nu!

Ferie til en go´ pris - lej sommerhus i Koldkær her
Ferien er den tid på året alle ser frem til, men der er jo ikke nogen årsag til at give mere end nødvendigt for den. Den situation vil du aldrig finde dig selv i hos Feline. Vi garanterer, at uanset på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus i Koldkær, et feriehus i Koldkær eller en feriebolig i Koldkær, er der ikke andre, der har en billigere pris, end vi har. Feline er ferie i Koldkær til en go´ pris - altid!

Lej dit sommerhus i Koldkær nu!

Vælg mellem 189 sommerhuse

Områdeanmeldelser

3 voksne 0 børn 0 husdyr 4 overnatninger 2024 maj
Fantastisk område, og super skøn strand
Hals
4 voksne 0 børn 0 husdyr 28 overnatninger 2024 april
Fint ude område
Hals
6 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2023 oktober
Gode gåtursmuligheder
Bisnap
4 voksne 1 barn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 juli
Hou: legeplads til børn, dårligt at vi skal give penge på campingpladsen for at bruge legepladsen For sent fandt vi ud af at der ikke var meget længere til Hals, hvor der var mere at fornøje sig med
Hals
3 voksne 2 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 juli
Lidt kedeligt område, men der var en rigtig fin strand til børnefamilier. Området er særligt godt til familier der gerne vil cykle rundt. Der var mange stier
Bisnap

Andre artikler

  1. Sommerhus Hals

    Hals er et meget populært ferieområde på den jyske østkyst, hvor du finder flere hundrede skønt beliggende sommerhuse. Her er en super børnevenlig strand, et badeland og masser af oplevelser. Kør i tog gennem en mose, se hvordan man lavede salt i middelalderen og se mange af verdens vilde dyr på tæt hold i Aalborg Zoo.
    Skønt feriehus til 8 personer beliggende i Hals ca. 600 m fra den skønne og børnevenlige sandbadestrand.
  2. Sommerhus Nordjylland

    I Nordjylland findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra Vigsø i vest, over Skagen i Nord til Hals i øst, finder du tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Rubjerg Knude Fyr i Nordjylland