I det gamle grænseland, kun 10 km fra den tyske grænse, i det flade marskområde ligger den lille by Højer. Godt beskyttet mod højvandet i Vadehavet af digerne og sluserne, der hvert år tiltrækker flere hundredtusinde gæster. Byens vartegn er den gamle hollændermølle, der med sine 22 meter er en af de højeste af slagsen i Nordeuropa. Møllen, der er opført i 1861, er i dag et velbesøgt museum.
Vælg mellem 78 sommerhuse Destinationer under Højer
Charmerende lille stråtækt sommerhus til 4 personer i Højer er beliggende ugenert for enden af en markvej ud til åbne marker.
Charmerende lille stråtækt sommerhus til 4 personer beliggende ugenert for enden af en markvej ud til åbne marker. Huset er lavloftet og har en dejlig have med læ og frugttræer. Et sommerhus til naturelskere. Emne nr. 037-0537

Højer er en aktiv og gæstfri handelsby. Byen byder bl.a. på fine slagterbutikker, kunsthåndværkere, antikvitetshandler, sæbemager samt selvfølgelig cafeer, når der skal holdes pauser. Mellem Højer og Rudbøl med udsigt over digerne og marsken ligger gården Fruens Vilje, en hyggelig gård hvor der fremstilles den fineste håndlavede chokolade. I den charmerende café med åben kamin kan købes kaffe/the/varm chokolade og nybagt kage. Hver lørdag og søndag eftermiddag afholdes Sønderjysk Kagebuffet – en attraktion for alle med en sød tand.

Oplev Nationalpark Vadehavets utrolige verden. Vadehavet er et af verdens vigtigste vådområder med det blanke, stille vand og samtidigt det stormende hav. Den danske del af Vadehavet er optaget på UNESCOs verdensarvsliste. Det er ikke tilladt at bade i Vadehavet, men ved ebbe er det muligt at gå en tur i vandkanten, og børnene kan more sig med at finde smådyr og krabber.

I Nationalparkens syd-vestligste hjørne ligger Saltvandssøen, et vigtigt fristed for vandfugle i Vadehavet. Saltvandssøen er en kunstig saltmarsk, som erstatter den del af Vadehavet, der forsvandt, da Det Fremskudte Dige blev bygget i 1979. Forår og efterår, når Saltvandssøen bliver benyttet af vandfugle på træk, kan der visse dage registreres over 100.000 vandfugle. Et yndet udflugtsmål for fugleinteresserede. I Tøndermarskens Naturcenter, der ligger ved Slusen, finder I mange flere oplysninger om marsken, naturen og den enorme fuglerigdom.

Der er masser at opleve på vandre- og cykelture langs digerne og i hele området omkring Højer – hvor der er højt til himlen og langt til trafikstøj. De mange ruter er velegnede, hvad enten I er til roligt tempo med tid til at nyde madkurven, eller I hellere vil vidt omkring. Cykler kan lejes i området, hvis I ikke har jeres egne med hjemmefra. Det gamle grænseland har mange historier at byde på, og de mange små hyggelige byer har hver deres særpræg og attraktioner.

En udflugt til Løgumkloster fører jer 842 år tilbage i tiden, hvor Cisterciensermunkene byggede det imponerede kloster. Øst fløjen med munkenes dormitorium og kirken fra 1200-tallet er velbevaret. De 49 klokker i Kong Frederik IX’s Klokkespil, der er Nordens største, høres flere gange dagligt.

Tønder er en gammel handelsby, hvor mange af de smukke historiske huse er bevaret, hvilket giver en hyggelig og romantisk atmosfære. Byen har et attraktivt shopping miljø med spændende butikker og cafeer, og er I kunstinteresserede, har Kunstmuseet beliggende sammen med Kulturmuseet og Vandtårnet en fin samling fra det 20. og 21. århundrede, bl.a. en udstilling af Wegnerstole.

Schackenborg Slot i Møgeltønder er bestemt også et besøg værd. Om sommeren er der rundvisning i slotshaven. Den brolagte lindetræsallé og de velbevarede teglstenshuse i Slotsgaden bliver ikke uden grund kaldet ”Danmarks smukkeste landsbygade”.

I Skærbæk Kultur- og Aktivitetscenter er der aktiviteter nok til en hel dag. Bl.a. et topmoderne bowlinganlæg, et stort legeland har rutsjebane og klatremuligheder. Svømmehallen er det perfekte sted at slutte en aktiv dag. Besøg også jernalderlandsbyen Hjemsted Oldtidspark. I højsæsonen møder I "ægte" jernalderfamilier og romerske legionærer i parken.

Egnen har fine fiskevande af en meget høj kvalitet. De mange fiskefyldte åer frister med store flotte havørreder og laks. Familiens yngste kan med fordel kaste snøren ud i en Put & Take sø.

Er det strandvejr, kan en tur til Rømø anbefales. På øens vestside finder I Nordeuropas bredeste sandstrand. Her er plads til både familiehygge med afslapning og leg med børnene i sandet, lange gåture og et aktivt strandliv, som f.eks. badning, windsurfing, kitebuggy og strandsejlads. Og så må man køre helt ned til vandkanten.

Leje af sommerhus Højer med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder helt simpelt at du altid kan finde og leje et sommerhus Højer med netop den beliggenhed du ønsker dig. Feline er sommerhusudlejning Højer på den nemmeste måde. Lej dit sommerhus Højer nu og gør drømmen om en dejlig ferie til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Højer - enkelt og sikkert
Det er ingen sag at anvende Feline til leje af sommerhus Højer. Her kan du hurtigt og nemt finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie Højer. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus Højer hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Højer her
Ferien er årets højdepunkt, men der er jo på ingen måde nogen årsag til at give for meget for den. Den situation vil aldrig opstå her. Vi lover dig at uanset på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus Højer, et feriehus Højer eller en feriebolig Højer er der ingen der har en billigere pris end os. Feline er ferie Højer til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Højer nu!

Vælg mellem 78 sommerhuse

Områdeanmeldelser

2 voksne 0 børn 0 husdyr 4 overnatninger 2024 maj
Er kommet i området i mange år. Skønt med natur og vand lige uden for døren
Højer
13 voksne 5 børn 0 husdyr 4 overnatninger 2024 maj
Roligt og natur hele vejen omkring. Tæt på fiskesø.
Hjerpsted
23 voksne 7 børn 1 husdyr 4 overnatninger 2024 maj
Flot og speciel natur
Højer
4 voksne 0 børn 0 husdyr 3 overnatninger 2024 april
Hvis man er til fugle er det fsntastisk. Dog er selve naturen også meget rekreativ. Tæt ved byer som Ribe og Tønder. Noldemeseet i køreafstand
Højer
9 voksne 0 børn 0 husdyr 4 overnatninger 2024 april
Det er et roligt område, men mulighed for gåture. Der er en lejeplads i nærheden ligesom man kan se på får 30 sek. væk fra boligen. Der er dog begrænset muligheder for at komme rundt, hvis ikke man har bil. Da bussen ikke kører i weekenden.
Højer

Andre artikler

  1. Sommerhus Sønderjylland

    Sønderjylland har alt det, der skal til en god familieferie; enestående, skøn natur og badestrande, historie og seværdigheder, oplevelser og attraktioner for hele familien. Så uanset om I er til lange cykel- og vandreture, slotte og historiske bygninger, vikinger og videnskab eller har lystfiskerblod i årene, så finder I det her - og der er mere end nok til en lang og vellykket ferie.
    Marsktårnet i solnedgangen