Feriebyen Rudbøl ligger på grænsen mellem Danmark og Tyskland. Byen er kendt for sin fuglerigdom og den brede, uberørte natur. Du kan hurtigt nå Vadehavet og udforske det beskyttede biosfærereservat med hele familien.
Vælg mellem 14 sommerhuse
Sommerhus Rudbøl_121-29-5080
Emne nr. 121-29-5080

Den lille by Rudbøl ligger i Sønderjylland. Naturen er præget af et fladt marsklandskab, adskillige søer og vådområder samt Vadehavet. Grænsen mellem Danmark og Tyskland løber direkte gennem byen og søen af samme navn. Så unik som naturen er, lige så mange muligheder er der for at være aktiv på ferien. Fra et sommerhus kan I hurtigt nå havet, søen, skoven og marsken. Samtidig finder du alt til de daglige behov i byen og på restauranten kan I nyde det regionale køkken.

De, der foretrækker havet og stranden, behøver kun at tage en kort tur mod nord. Omkring 13 km fra Rudbøl finder I nemlig byen Emmerlev Klev. Stranden er især velegnet til børn, da den er dejlig sandet og har en flad indgang til havvandet. Ved Vesterhavskysten kan I også nyde den herlige udsigt over øerne Sylt og Rømø! Øen Rømø tilbyder en af de smukkeste og bredeste strande i Europa og er bestemt en dagsudflugt værd. Der bliver ofte fundet rav i denne region, så tag børnene med på skattejagt og lad det kolde Vesterhav skylle dine ben.

Det flade marsklandskab omkring Rudbøl er et paradis for forskellige fuglearter. Det omkringliggende naturreservat Højer har et godt markeret netværk af vandrestier. Da landskaber er fladt, kan mindre børn og mestre en vandretur. Stierne er også meget håndterbare med en klapvogn.

Der er vand omkring byen – der er bl.a. både søen af samme navn og åen Vidå. Derfor kan lystfiskere finde ideelle betingelser for deres hobby her. Der er også andre åer og søer i området, ellers kan du kaste linen ud i Vesterhavet. På vandreture i foråret og efteråret har I måske mulighed for at se et sjældent naturfænomen, hvor millioner af stære samler sig ved Vadehavet og i sværme viser deres flyvekunst, hvor de endda formørker solen. Dette fænomen hedder Sort Sol.

I den nærliggende by Tønder, 12 km fra Rudbøl, er der et bowlingcenter og to golfklubber. Udover de mange sportsaktiviteter, som I kan udøve i ferieregionen, er der også meget at opdage for kulturinteresserede – byen Møgeltønder (7 km væk) har en slotskirke fra renæssancetiden. På bare 10 minutter kan I også nå den smukke Schackenborg Slotspark.

Lær mere om livet på marsken og besøg Højer Mølle- og Marskmuseum, der ligger i landets største hollandske mølle, som bestemt er et besøg værd. I Trøjborg, 17 km derfra, skulle spøgelset af den tidligere ejer angiveligt spytte gennem den gamle slotsruin.

Leje af sommerhus i Rudbøl med den bedste beliggenhed

”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du døgnet rundt kan finde og leje et sommerhus i Rudbøl med den helt rigtige beliggenhed. Feline er sommerhusudlejning i Rudbøl på den letteste måde.

Udlejning af sommerhuse i Rudbøl - enkelt og sikkert

Det er ingen sag at bruge Feline til leje af sommerhus i Rudbøl. Her kan du uden nogen problemer finde det sommerhus, der vil giver familien en vellykket ferie i Rudbøl. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at booke det.

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Rudbøl her

Ferien er årets højdepunkt, men derfor er der jo bestemt ingen årsag til at give mere end nødvendigt for den. Den situation vil du aldrig finde dig selv i her. Vi står inde for at uanset på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus i Rudbøl, et feriehus i Rudbøl eller en feriebolig i Rudbøl er der ingen andre bureauer der har en lavere pris end vi har. Feline betyder ferie i Rudbøl til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Rudbøl nu!

Vælg mellem 14 sommerhuse

Områdeanmeldelser

12 voksne 0 børn 0 husdyr 2 overnatninger 2023 oktober
Dejligt område
Højer
6 voksne 0 børn 0 husdyr 4 overnatninger 2023 april
Ikke så meget … men, en skøn ro og naturen
Rudbøl
4 voksne 0 børn 0 husdyr 3 overnatninger 2022 oktober
Besøgte Nibøll lørdag, hvor der var torvedag. en rigtig hyggelig lille by med gågade.
Rudbøl
8 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2022 august
Dejligt stille og roligt område
Rudbøl
2 voksne 0 børn 2 husdyr 7 overnatninger 2022 juni
Historisk område
Højer

Andre artikler

  1. Sommerhus Højer

    I det gamle grænseland, kun 10 km fra den tyske grænse, i det flade marskområde ligger den lille by Højer. Godt beskyttet mod højvandet i Vadehavet af digerne og sluserne, der hvert år tiltrækker flere hundredtusinde gæster. Byens vartegn er den gamle hollændermølle, der med sine 22 meter er en af de højeste af slagsen i Nordeuropa. Møllen, der er opført i 1861, er i dag et velbesøgt museum.
    Charmerende lille stråtækt sommerhus til 4 personer i Højer er beliggende ugenert for enden af en markvej ud til åbne marker.
  2. Sommerhus Sønderjylland

    Sønderjylland har alt det, der skal til en god familieferie; enestående, skøn natur og badestrande, historie og seværdigheder, oplevelser og attraktioner for hele familien. Så uanset om I er til lange cykel- og vandreture, slotte og historiske bygninger, vikinger og videnskab eller har lystfiskerblod i årene, så finder I det her - og der er mere end nok til en lang og vellykket ferie.
    Marsktårnet i solnedgangen